amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.498
- Πόντοι
- 22.785
λες να κατεβω στην αθηνα σ/κ;;;;;;;;;;;;;;Αποκριες ειναι και λιγο παραπανω ξεστρατισμα δεν πειραζη ολοι το χρειαζομασται
λες να κατεβω στην αθηνα σ/κ;;;;;;;;;;;;;;Αποκριες ειναι και λιγο παραπανω ξεστρατισμα δεν πειραζη ολοι το χρειαζομασται
λες να κατεβω στην αθηνα σ/κ;;;;;;;;;;;;;;
σtο επιβαλεται ομως πρεπη να συντρεχουνε δυο λογοι..[size=14pt]Επιβάλλεται![/size]
Περιμενω περισσοτερα πραγματα απο Βιντεος και υποσχεσεις στο φορουμ... αυτα μπορουν να τα κανουν ολοι .... σωστα?? Πισω απο το πληκτρολογιο τα παντα επιτρεπονται... Τοσες μερες θα μπορουσε να ειχε παρη τηλ η να στηλη προσωπικο μηνυμα... αστο... το να εκδηλωνης ολα αυτα σε καποιον που δεν γνωριζης καν δεν μου λεει κατι σορρυ... Αν με ειχε γνωριση και τα εκανε μπορει και να τα πιστευα... ειπαμε.. η Δαναη καλη... αλλα με μετρο...
Και θα ηθελα να σταματηση αυτο με το ονομα μου αρκετα κουρασε οποιος θελει κατι να μου πει ας μου το πει προσωπικα και οχι εδω μεσα στο φορουμ για να κανη εντυπωσεις στον κοσμο... ειπαμε... και Δικηγορους δεν θελουμε Life.... νομιζω στομα και χερια εχει.. οτι θελει να μου τα πει ο καθε ενας... αυτα και θα παρακαλεσω να σταματηση ολο αυτο... το ποιος ειναι ερωτευμενος και ποιος οχι δεν ενδιαφερη το κοσμο εδω.. εκτος και αν ειναι κανενα πιτσιρικι 19χρονο και του αρεση να παιζη... ;) ;)Δεν ειναι στην Τουρκια ομως στην Ελλαδα βρισκετε..
To Σαββατο βραδυ μετα τις 12 θα ειμαι στις Κουκλες... Ειναι Ζαν Μορεας 32 και Συγγρου.. Κουκακη.. Θα χαρω πολυ να γνωρισω καποιους απο σας που μπαινουμε εδω και κανουμε πλακα την Κυριακη εχουμε αποκρειες εξαλου μπορουμε να ξεστρατησουμε και λιγο..
Αποκριες ειναι και λιγο παραπανω ξεστρατισμα δεν πειραζη ολοι το χρειαζομασται
θα παμε παρεα...Ουααααάουυυυυυυ!!!!!
Γιουυυυυύπιιιιιι!!!
Με βάζεις σε πειρασμό!!!!! *P *P *P
Αλλα πώς θα σε γνωρίσω, αν μασκαρευτείς??
θα παμε παρεα...
Θα σε γνωριση,θα εχεις την μαλαπερδα απο το αβαταρΟυααααάουυυυυυυ!!!!!
Γιουυυυυύπιιιιιι!!!
καλε τι φοβασε?χθες δεν μου ελεγες οτι εχεισ σοβαρο προβλημα με τα νεφρα σου?????OK amjikάκο !
Θα περάσω να σε πάρω στις 11.
Το μόνο... πρίν μπούμε εκει μέσα ,να καλύψουμε τα νώτα μας!!!
Να δεθούμε πισινό-πισινό μασκαρεμένοι σιαμαίοι.
Μή φάμε καμιά αδέσποτη τραβελομαλαπέρδα και ψαχνόμαστε μετά!!!
OK amjikάκο !
Θα περάσω να σε πάρω στις 11.
Το μόνο... πρίν μπούμε εκει μέσα ,να καλύψουμε τα νώτα μας!!!
Να δεθούμε πισινό-πισινό μασκαρεμένοι σιαμαίοι.
Μή φάμε καμιά αδέσποτη τραβελομαλαπέρδα και ψαχνόμαστε μετά!!!
Τι δηλωσεις ειναι αυτεςκαλε τι φοβασε?χθες δεν μου ελεγες οτι εχεισ σοβαρο προβλημα με τα νεφρα σου?????
Δεν θα μασκαρευτω Hotyan μου μεγαλη μου χαρα να σας γνωρισω...Ουααααάουυυυυυυ!!!!!
Γιουυυυυύπιιιιιι!!!
Θα χαρω πολυ amjik...θα παμε παρεα...
γκέι ή στρέιτ τη θελεις ?Παιδια χρειαζομε μια Οικιακη Βοηθο μπορει καποιος να με βοηθηση που μπορω να βρω???
και τα δυο....γκέι ή στρέιτ τη θελεις ?
..2 σε 1 ????και τα δυο....
μαλιστα θα μου κακοπεση??? Η δουλεια να γινετε σωστα απο κει και περα... Χεστηκα για το φιλο του.. της... μονο να με αφηνη να κοιμαμε οταν κανη δουλειες....2 σε 1 ????
Αμα παραλαβω απο σενα οικιακη Βοηθο την εκανα απο κουπες... μονο οικιακη βοηθος δεν θα ειναι... αληθεια θελω να μου ετοιμαζη και το μπανιο μου... να μου κανη μασαζ και ολα αυτα... το εννοω...Δαναη στην βρηκα!!