DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Α το βρηκα.... Θα το βαλω ανακοινωση στο μπλοκ μου...πες ρε Δαναη σοβαρα τι δουλειες θελεις να κανεις??!!
Α το βρηκα.... Θα το βαλω ανακοινωση στο μπλοκ μου...πες ρε Δαναη σοβαρα τι δουλειες θελεις να κανεις??!!
παπουτσακια πηρες;;;;;;;;Α το βρηκα.... Θα το βαλω ανακοινωση στο μπλοκ μου...
Έχω χάσει επεισόδια ή μου φαίνεται?Πηραααα... τα παραγγειλα απο αμερικη.. ειναι σουπερ.... καυλα.. και μποτες δετες μεχρη πανω [size=20pt]στο μουνακι μου....[/size]
οταν θα μπορεσω θα σας τα βαλω στο αβαταρ με τα ποδαρακια μου
tετοια λεγε μου τωρα να αρχισω να τρεχω...τωρα.Πηραααα... τα παραγγειλα απο αμερικη.. ειναι σουπερ.... καυλα.. και μποτες δετες μεχρη πανω στο μουνακι μου....
οταν θα μπορεσω θα σας τα βαλω στο αβαταρ με τα ποδαρακια μου
Αμαν βρε Ταρατσακο μου... Ολα τα περνης τις μετρητης... αυτο δεν το κανω με τιποτα. το μουνι του μελλοντος ειναι το κολαρακη Ταρατσακο...Έχω χάσει επεισόδια ή μου φαίνεται?
θα δεις...tετοια λεγε μου τωρα να αρχισω να τρεχω...τωρα.
Πολύ sex and the city βλέπεις!Αμαν βρε Ταρατσακο μου... Ολα τα περνης τις μετρητης... αυτο δεν το κανω με τιποτα. το μουνι του μελλοντος ειναι το κολαρακη Ταρατσακο...
Τι ειναι αυτο???? αλλα βλεπω Ταρατσακο εγω... ποιο χρησιμα πραγματα και απολαυστικα...Πολύ sex and the city βλέπεις!
αναμενω...εξελιξεις.. οποιος κολο δεν γαμη ;;;;;θα δεις...
Ο Μαρτης και η Σαρακοστη....ο κωλος ειναι κολαση και το μουνι πηγαδι
κι οποιος τον κωλο δε γαμει παει τυφλος στον Αδη.
Αμην.
δαναη εσυ δε νηστευεις το κρεας!!!Ο Μαρτης και η Σαρακοστη....
Στη κολαση θα εχω κρεας καθημερινα.... ενω στο παραδεισο φακες και χαλβαδαναη εσυ δε νηστευεις το κρεας!!!
θα πας στην κολαση!!!
παλοκοριτσο!!!
καμια καλη ταινια εχεις να μου προτεινεις?Στη κολαση θα εχω κρεας καθημερινα.... ενω στο παραδεισο φακες και χαλβα
Τι τραβαει η ορεξη σου??? τι ειδους???καμια καλη ταινια εχεις να μου προτεινεις?
εγω ιμε βαζελη τρελληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηνα σε λεω αεκαρχη?
εκπαιδευτικη τηλεοραση, ξερεις εσυ πονηρουλα...Τι τραβαει η ορεξη σου??? τι ειδους???