nickgreekgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
επειδή βασανίζεσαι πολύ με την εν λόγω,συνοπτικά: πολύ ωραία sexy εμφάνιση,τωρα με τα βυζιά που έβαλε είναι Super σαν τις εισαγόμενες , αλλά: μια φορά που την είχα πάρει ήταν απαθής προς το ψυχρό, έδειξε ότι δεν γουστάρει αυτό που κάνει αν και στο χρόνο ήταν τυπική, φιλιά ή ιδιαίτερες κινήσεις εκ μέρους της δεν υπήρχαν..50€ το κόστος....εύχομαι να έχει αλλάξει νοοτροπία γιατι έχει κορμάρα...για εδω τι ξερουμε?
γιγαντα φιλε μου των αθηνων....ελεος μ αυτο το πραγμα επιτελουςεπειδή βασανίζεσαι πολύ με την εν λόγω,συνοπτικά: πολύ ωραία sexy εμφάνιση,τωρα με τα βυζιά που έβαλε είναι Super σαν τις εισαγόμενες , αλλά: μια φορά που την είχα πάρει ήταν απαθής προς το ψυχρό, έδειξε ότι δεν γουστάρει αυτό που κάνει αν και στο χρόνο ήταν τυπική, φιλιά ή ιδιαίτερες κινήσεις εκ μέρους της δεν υπήρχαν..50€ το κόστος....εύχομαι να έχει αλλάξει νοοτροπία γιατι έχει κορμάρα...
και μια συμβουλή φιλικά: όταν ρωτάς για κάποια, μην περιμένεις να σου απαντήσει όλο το site...κι εμείς έχουμε συναντήσει κάποια χωρίς να έχουμε full άποψη... ;)
όπως είπα και σε μια άλλη χθες: αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ;) ....αλέφα όλα καλα;γιγαντα φιλε μου των αθηνων....ελεος μ αυτο το πραγμα επιτελους
ολα καλα φιλαρακι ;)όπως είπα και σε μια άλλη χθες: αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ;) ....αλέφα όλα καλα;
Απο οτι φαινετε το εχει και 12 αρι...για τους προταριδες οτι πρεπει.....
μάλλον για παθητική καθαρά την κόβω...έχει δοκιμάσει κανείς;;;Απο οτι φαινετε το εχει και 12 αρι...για τους προταριδες οτι πρεπει.....
ο μεγας mike star αν θυμασε τζονι,λογο επειδη ηταν απο τα μερη του το θεμα ειπε το θρυλικο΄΄μεινε οσο μακρια μπορεις΄΄μάλλον για παθητική καθαρά την κόβω...έχει δοκιμάσει κανείς;;;
οι καθαρά παθητικές δεν δείχνουν το εργαλείο τους.. έστω και μισοσηκωμένο... ;)μάλλον για παθητική καθαρά την κόβω...έχει δοκιμάσει κανείς;;;
το λόγο μας τον είπε ο πάνσοφος;;ο μεγας mike star αν θυμασε τζονι,λογο επειδη ηταν απο τα μερη του το θεμα ειπε το θρυλικο΄΄μεινε οσο μακρια μπορεις΄΄
εγω δεν κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα