Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
941_1000.jpg

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
επειδή βασανίζεσαι πολύ με την εν λόγω,συνοπτικά: πολύ ωραία sexy εμφάνιση,τωρα με τα βυζιά που έβαλε είναι Super σαν τις εισαγόμενες , αλλά: μια φορά που την είχα πάρει ήταν απαθής προς το ψυχρό, έδειξε ότι δεν γουστάρει αυτό που κάνει αν και στο χρόνο ήταν τυπική, φιλιά ή ιδιαίτερες κινήσεις εκ μέρους της δεν υπήρχαν..50€ το κόστος....εύχομαι να έχει αλλάξει νοοτροπία γιατι έχει κορμάρα...
και μια συμβουλή φιλικά: όταν ρωτάς για κάποια, μην περιμένεις να σου απαντήσει όλο το site...κι εμείς έχουμε συναντήσει κάποια χωρίς να έχουμε full άποψη... ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
επειδή βασανίζεσαι πολύ με την εν λόγω,συνοπτικά: πολύ ωραία sexy εμφάνιση,τωρα με τα βυζιά που έβαλε είναι Super σαν τις εισαγόμενες , αλλά: μια φορά που την είχα πάρει ήταν απαθής προς το ψυχρό, έδειξε ότι δεν γουστάρει αυτό που κάνει αν και στο χρόνο ήταν τυπική, φιλιά ή ιδιαίτερες κινήσεις εκ μέρους της δεν υπήρχαν..50€ το κόστος....εύχομαι να έχει αλλάξει νοοτροπία γιατι έχει κορμάρα...
και μια συμβουλή φιλικά: όταν ρωτάς για κάποια, μην περιμένεις να σου απαντήσει όλο το site...κι εμείς έχουμε συναντήσει κάποια χωρίς να έχουμε full άποψη... ;)
γιγαντα φιλε μου των αθηνων....ελεος μ αυτο το πραγμα επιτελους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μάλλον για παθητική καθαρά την κόβω...έχει δοκιμάσει κανείς;;;
ο μεγας mike star αν θυμασε τζονι,λογο επειδη ηταν απο τα μερη του το θεμα ειπε το θρυλικο΄΄μεινε οσο μακρια μπορεις΄΄ :grin:
εγω δεν κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ο μεγας mike star αν θυμασε τζονι,λογο επειδη ηταν απο τα μερη του το θεμα ειπε το θρυλικο΄΄μεινε οσο μακρια μπορεις΄΄ :grin:
εγω δεν κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
το λόγο μας τον είπε ο πάνσοφος;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom