Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δεν είναι εγχειρισμένο όπως γράφουν σε άλλο topic?
Απο οτι μου ειχαν πει ειναι κοπελα ...και μια φορα π την ειχα παρει τηλεφονο γυναικα ακουγοταν τυπε μου παρε να δεις  ;)

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
καλά κρασιά. Το ερώτημα είναι στο Αριστοτέλους η Ιζαbella είναι trv ? πιστεύω θα τόγραφαν

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
128
Πόντοι
0

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Συνάδερφοι τις προάλλες σε μία βόλτα από τη Συγγρού και συγκεκριμένα στην αρχή της, συνάντησα μια τρανς ψηλή με αρκετά μεγάλο στήθος , κολάρα με σπαστό μαλλί και αρκετά γυμνασμένη ( διαγραφόταν οι κοιλιακοί) δυστυχώς μέχρι να γυρίσω την είχαν πάρει και δεν την ξαναπαίτιχα και ας έκανα κάποιες βόλτες….
Μήπως την αναγνωρίζει κανείς από την περιγραφή μου να δώσει καμιά πληροφορία…

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Συνάδερφοι τις προάλλες σε μία βόλτα από τη Συγγρού και συγκεκριμένα στην αρχή της, συνάντησα μια τρανς ψηλή με αρκετά μεγάλο στήθος , κολάρα με σπαστό μαλλί και αρκετά γυμνασμένη ( διαγραφόταν οι κοιλιακοί) δυστυχώς μέχρι να γυρίσω την είχαν πάρει και δεν την ξαναπαίτιχα και ας έκανα κάποιες βόλτες….
Μήπως την αναγνωρίζει κανείς από την περιγραφή μου να δώσει καμιά πληροφορία…

Βγαίνει αρκετά συχνά (αν μιλάμε για το ξανθό κορμί που κάθεται πάνω στο κάγκελο σαν γοργόνα)στην γωνία Συγγρού και Βούρβαχη (κάθοδο για δέλτα) είναι ενεργοπαθητική και έχει σπίτι εκεί κοντά.Αυτά σαν πρώτη ενημέρωση περί επιδόσεων και χρηματικής απολαβής δεν ξέρω.

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Βγαίνει αρκετά συχνά (αν μιλάμε για το ξανθό κορμί που κάθεται πάνω στο κάγκελο σαν γοργόνα)στην γωνία Συγγρού και Βούρβαχη (κάθοδο για δέλτα) είναι ενεργοπαθητική και έχει σπίτι εκεί κοντά.Αυτά σαν πρώτη ενημέρωση περί επιδόσεων και χρηματικής απολαβής δεν ξέρω.

Αυτή η ξανθιά λέγεται Βανέσα. Έχει το πιο όμορφο στήθος που έχω δει, μεγάλο και με το απόλυτα τέλειο σχήμα!
Είναι παθητική, σχετικά καλή στο κρεβάτι.

tslov3r

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Σου είπα δυστυχώς δεν την πρόλαβα :headbang: αν και χωρίς να ξέρω εμπειρίες το έψησα με τη μια αλλά όταν γύρισα είχε κάνει φτερά...
Όταν ξανακατέβω Αθήνα ίσως είμαι πιο τυχερός
:rockon:

ducati46

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εχει προσεξει κανεις απο εσας οτι στο σαιτ της υβανας εχει ενα βελι εν ονοματι αννιτα αλλα οι φωτογραφιες ειναι της kalena rios??
Και το αναφερω αυτο γιατι σε αναζητηση στην αγγλια ειχα πετυχει την kalena rios με εντελως διαφορετικο ονομα και τις ιδιες παλιες της φωτογραφιες. Επειδη δεν ειμαι αθηνα αυτο τον καιρο αν εχει παει κανεις προσφατα στης υβανας να μας πει τι γινεται μπας και πρεπει να γυρισουμε πιο νωρις.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εχει αναφερθει και σε αλλα 3-4 θεματα
λαθος ειναι
στο ts-dating παντως ειναι οι κανονικες φωτο της κοπελας, η οποια ειναι και αυτη σχετικα γνωστη πορνοσταρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom