Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
Φαινετε και απο την φοτο τυπε μου...οτι ειναι οχι απλα μπαζο...αλλα σαν μαγησα...τελοσπατον καλα κανεις και το ειπες...Αν μ συνεβαινε εμενα ειναι συγουρο απο την ταραχη μου θαχαν φαει μαπες και οι 2 μαζι...2 κουτουλιδια και φευγης τρεχοντας  :rockon:

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
τι προτείνετε για ραντεβού κ η κοπέλα να έχει μόνο παθητικό ρόλο

Ελευθερία-Ρία-lIBERTY

ή

Ζιζέλ-Ρόζυ

βάζω όλα τα ονόματα των εν λόγω κοριτσιών

ακούω προτάσεις

η ζιζελ δε ξερω ποια ειναι. αλλα η λιμπερτυ ειναι πολυ καλη πηγα πριν μηνες

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Παιδες εχει πετυχει κανεις την τανια με ενα α3 σκουρο υψος express servise , ειναι συνηθως με την ροζα και τις αλλες

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

παιδια αν μπορει καποιος να μου πει τωρα για αυτην εδω θα το εκτιμουσα παρα πολυ ευχαριστω!!!

επειδη πηγα εχω να πω τα εξης...
αλληνης φωτογραφιες....
στην καλυτερη περιτωση αυτον τον κακασχημο χοντρο κρος ντρεσερ μπορει να τον πηδηξει μια αδερφη χωρις γουστο, οχι καποιος που ψαχνει για τρανς..
φοραει ενα αρωμα χαλια που συχαινεσαι ακομα περισσοτερο...
εγω με τα πρωτα αγγιγματα σηκωθηκα και εφυγα και μεχρι τωρα το στομαχι μου ακομα ανακατεβεται...
πραγματικα οτι χειροτερο μπορεις να συναντησεις...
γυρισα πισω με 2μιση ωρες χαμενες και με το κωλοαρωμα της πουστρας σε ολη την διαδρομη...παω για μπανιο
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Παιδες εχει πετυχει κανεις την τανια με ενα α3 σκουρο υψος express servise , ειναι συνηθως με την ροζα και τις αλλες
την είδα στη συγγρού πριν κάτι μέρες....βγαίνει κανονικά...

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Δεν γραφω πολυ συχνα μιας και δεν ασχολουμαι και πολυ,ε το αθλημα
Απλα αυριο κατεβαινω ολη μερα αθηνα και θαθελα πληροφοριες για τις κατωθι 3 αγγελιες
Ξερει κανεις αν αξιζει καμια απο τις 3?
Καθαριοτητα και ανεση χρονου τα βασικα που με νοιαζουν

Ευχαριστω

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
προς ενημερωση συναθλητων
ημουν προσφατα Αθηνα για μερικες μερες
για τους λογους που εχω αναφερει πολλακις δεν μου βγαινει να παρω τηλ τρανς για ραντεβου και με βολευει καλυτερα να κατεβω Συγγρου
βεβαια ετσι οι επιλογες μου περιοριζονται αλλα τι να κανουμε
λοιπον περασα 3-4 φορες αλλα γενικα λιγα πραγματα και πολυ μπατσαρια συνεχεια
Στα αξιοσημειωτα :
Ειδα αυτη με την χρυσαφι BΜW σε αλλο ποστο απο εκει που ηταν παλιοτερα. 3 μερες συνεχομενα δεν πρεπει να χτυπησε πελατη γιατι ηταν εκει συνεχεια
Ειδα αρκετες ξανθιες οι περισσοτερες εντυπωσιακες αλλα κατι μου ελεγε οτι απο υπηρεσιες θα ηταν μηδεν οπως αυτη με το μαυρο SMART 2 στενα μετα την ING ή ατη με το λευκο Tiguan στην Εξπρες. Μου εκανε εντυπωση οτι η τελευταια μπορει και να πηρε 5 πελατες στο διαστημα που εκανα την βολτα
Πρεπει να ειδα και την Αγαπη στην γωνια ακριβως πριν την Εξπρες, αλλα ηταν σε χαλια κατασταση
Επισης αλλη μια που μου τραβηξε ην προσοχη ηταν μια πεζη ακριβως μετα την γεφυρα της Δαβακη με καρε μελαχροινο μαλλι. Σταματησα αλλα κατι μ εκανε να μην την παρω αν και ηταν αρκετα καλη οπτικα
Μια μερα ηταν και η Τανια Κελλυ η οποια για καποιο λογο ηταν σαν πρησμενη στο προσωπο

Τελικα ολες αυτες τις φορες συνευρεθειν με:
- αυτη που εχει το μπλε Σιτροεν. Ειχα διαβασει παλιοτερα μετρια σχολια και οτι ζηταει εξτρα λεφτα. Σε μενα δεν ζητησε αλλα μπορει να ηταν και απο το πιο βαρετο γαμησι που εχω κανει στη Συγγρου.μετο που τελειωσε την πιπα ξαπλωσε γυρνωντας την πλατη και μου ζητησε να την παρω απο το πλαι. Τωρα βεβαια πως περιμενε να τελειωσω εγω μ αυτη τη σταση, με ξεπερναει. Βεβαια, εσφυγγε οσο μπορουσε την κωλοτρυπιδα της για να τελειωσω γρηγορα. Το σωμα της πολυ καλο και η ζημια στα 40
- την Ροζα, σταθερη αξια δεν εχω τιποτα παραπανω να πω. Και αυτη 40 ζητησε και περιεργως ηταν πεζη. Εχει καινουργιο σπιτι που μοιραζεται με αλλες, το οποιο ειναι σαν λαβυρινθος και εχει πολλα δωματια
- και τελος το στανταρακι μου απο παλια. Βγαινει αργα Παρασκευη κ Σαββατο λιγο μετα την ING και ειναι πιο πολυ τραβεστι παρα τρανς, αλλα το γαμησι της δεν το κανει καμμια αλλη τοσα χρονια που εχω κανω βολτα Συγγρου. Παει σε καινουργιο σπιτι, το οποιο ειναι προσφατα  ψιλο-ανακαινισμενο, με τις αμετρητες φωτο στους τοιχους, αλλα μυριζει καπως υγρασια

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Δεν γραφω πολυ συχνα μιας και δεν ασχολουμαι και πολυ,ε το αθλημα
Απλα αυριο κατεβαινω ολη μερα αθηνα και θαθελα πληροφοριες για τις κατωθι 3 αγγελιες
Ξερει κανεις αν αξιζει καμια απο τις 3?
Καθαριοτητα και ανεση χρονου τα βασικα που με νοιαζουν

Ευχαριστω

Η πρωτη που ειναι η Ροζα που αναφερω και πιο πανω
εχει και δικο της θεμα

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
την είδα στη συγγρού πριν κάτι μέρες....βγαίνει κανονικά...

Ελα ρε , Thank you , εχω κατεβει τρεις φορες και δεν την εχω πετυχει , που θα βρουμε κανα τηλ ; Εχετε καμια ιδεα ; Ξερει κανεις καλα τη ροζα σιγουρα θα γνωριζει ...
Niced μια ξανθια λες με τις πολλες φωτογραφιες ;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Ελα ρε , Thank you , εχω κατεβει τρεις φορες και δεν την εχω πετυχει , που θα βρουμε κανα τηλ ; Εχετε καμια ιδεα ; Ξερει κανεις καλα τη ροζα σιγουρα θα γνωριζει ...
Niced μια ξανθια λες με τις πολλες φωτογραφιες ;
ναι ξανθια ειναι
οι φωτο καλυπτουν σχεδον ολους τους τοιχους στο σπιτι

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Παρακαλειται ο Μικες να επικοινωνησει...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom