προς ενημερωση συναθλητων
ημουν προσφατα Αθηνα για μερικες μερες
για τους λογους που εχω αναφερει πολλακις δεν μου βγαινει να παρω τηλ τρανς για ραντεβου και με βολευει καλυτερα να κατεβω Συγγρου
βεβαια ετσι οι επιλογες μου περιοριζονται αλλα τι να κανουμε
λοιπον περασα 3-4 φορες αλλα γενικα λιγα πραγματα και πολυ μπατσαρια συνεχεια
Στα αξιοσημειωτα :
Ειδα αυτη με την χρυσαφι BΜW σε αλλο ποστο απο εκει που ηταν παλιοτερα. 3 μερες συνεχομενα δεν πρεπει να χτυπησε πελατη γιατι ηταν εκει συνεχεια
Ειδα αρκετες ξανθιες οι περισσοτερες εντυπωσιακες αλλα κατι μου ελεγε οτι απο υπηρεσιες θα ηταν μηδεν οπως αυτη με το μαυρο SMART 2 στενα μετα την ING ή ατη με το λευκο Tiguan στην Εξπρες. Μου εκανε εντυπωση οτι η τελευταια μπορει και να πηρε 5 πελατες στο διαστημα που εκανα την βολτα
Πρεπει να ειδα και την Αγαπη στην γωνια ακριβως πριν την Εξπρες, αλλα ηταν σε χαλια κατασταση
Επισης αλλη μια που μου τραβηξε ην προσοχη ηταν μια πεζη ακριβως μετα την γεφυρα της Δαβακη με καρε μελαχροινο μαλλι. Σταματησα αλλα κατι μ εκανε να μην την παρω αν και ηταν αρκετα καλη οπτικα
Μια μερα ηταν και η Τανια Κελλυ η οποια για καποιο λογο ηταν σαν πρησμενη στο προσωπο
Τελικα ολες αυτες τις φορες συνευρεθειν με:
- αυτη που εχει το μπλε Σιτροεν. Ειχα διαβασει παλιοτερα μετρια σχολια και οτι ζηταει εξτρα λεφτα. Σε μενα δεν ζητησε αλλα μπορει να ηταν και απο το πιο βαρετο γαμησι που εχω κανει στη Συγγρου.μετο που τελειωσε την πιπα ξαπλωσε γυρνωντας την πλατη και μου ζητησε να την παρω απο το πλαι. Τωρα βεβαια πως περιμενε να τελειωσω εγω μ αυτη τη σταση, με ξεπερναει. Βεβαια, εσφυγγε οσο μπορουσε την κωλοτρυπιδα της για να τελειωσω γρηγορα. Το σωμα της πολυ καλο και η ζημια στα 40
- την Ροζα, σταθερη αξια δεν εχω τιποτα παραπανω να πω. Και αυτη 40 ζητησε και περιεργως ηταν πεζη. Εχει καινουργιο σπιτι που μοιραζεται με αλλες, το οποιο ειναι σαν λαβυρινθος και εχει πολλα δωματια
- και τελος το στανταρακι μου απο παλια. Βγαινει αργα Παρασκευη κ Σαββατο λιγο μετα την ING και ειναι πιο πολυ τραβεστι παρα τρανς, αλλα το γαμησι της δεν το κανει καμμια αλλη τοσα χρονια που εχω κανω βολτα Συγγρου. Παει σε καινουργιο σπιτι, το οποιο ειναι προσφατα ψιλο-ανακαινισμενο, με τις αμετρητες φωτο στους τοιχους, αλλα μυριζει καπως υγρασια