Ευχαριστούμε για την ενημέρωση !!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα
σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 275
- Πόντοι
- 281
αυτή γιατί άλλαξε όνομα? έχει τη φήμη της ξεπέτας?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κασκαντεριλίκι κανονικό δικέ μου!
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
Δεν ειναι ξεπέτα, στο παθητικό της πρόγραμμα ειναι αποδοτικότατη.
αυτή γιατί άλλαξε όνομα? έχει τη φήμη της ξεπέτας?
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
Αν και δεν θα περναγε ποτε απτο μυαλο μου να παω μαζι της ευχαριστουμε για την ενημερωση.
UP!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
Ούτε εμένα είχε περάσει απ το δικό μου μυαλό.. την πάτησα όμως σαν πρωτάρης από την αγγελία με τις φωτό που δεν είναι δικές της... ας πρόσεχα..Αν και δεν θα περναγε ποτε απτο μυαλο μου να παω μαζι της ευχαριστουμε για την ενημερωση.
UP!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εδώ , στη γενική συζήτηση , ξέρουν να ευχαριστούν
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 275
- Πόντοι
- 281
τι έχουμε για αυτές παιδιά? εμπειρία κανείς?
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?
Έχω κι'αλλες φωτογραφίες και βίντεο αλλά μέχρι 2 μπορώ να ανεβάσω.
Αυτή αριστερά στην πρώτη φωτογραφία είναι η Αγάπη, αν κρίνω και από την πεταλούδα. Κάθε φωτό και βίντεο ευπρόσδεκτα...
H αριστερή συμφωνώ με τον προλαλήσαντα είναι η Αγάπη.Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?
Όσο για την δεξιά θεωρώ ότι είναι η Νόρα...;)
Επιπλέον φώτος ή βίντεο θα βοηθήσουν στη διελεύκανση του μυστήριου...
Nicosiabull
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2012
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?
Πάρτε και βίντεο
Αγάπη - Νόρα...;)Πάρτε και βίντεο
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
....στο 99% των περιπτώσεων να καρφώνει θέλει ....πρόσεχε λοιπόν .....κριμα που για την αγαπη υπαρχουν τοσα αρνητικα γιατι είναι πολύ δυνατη εμφανισιακά...αμα δεν το εχεις ορεξη ρε παιδι μου...κριμα...η άλλη από παθητικης αποψης λεει τιποτα η μονο καρφωνει??
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
...και μιλάμε για μπαζούκας , όχι αστεία........στο 99% των περιπτώσεων να καρφώνει θέλει ....πρόσεχε λοιπόν .....
....στο 99% των περιπτώσεων να καρφώνει θέλει ....πρόσεχε λοιπόν .....
χαχα οκ...ενταξει και δεν κανει και κακο το κοριτσι...πολύ καλη φαινεται παντως..
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
;)τζων μαρικος τσεκαρε λιγο τα πμ σου
enallaktikos