Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα
σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση !!!!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι
Κασκαντεριλίκι κανονικό δικέ μου!  :headbang:

αυτή γιατί άλλαξε όνομα? έχει τη φήμη της ξεπέτας?
Δεν ειναι ξεπέτα, στο παθητικό της πρόγραμμα ειναι αποδοτικότατη.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι

Αν και δεν θα περναγε ποτε απτο μυαλο μου να παω μαζι της ευχαριστουμε για την ενημερωση.

UP!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Αν και δεν θα περναγε ποτε απτο μυαλο μου να παω μαζι της ευχαριστουμε για την ενημερωση.

UP!
Ούτε εμένα είχε περάσει απ το δικό μου μυαλό.. την πάτησα όμως σαν πρωτάρης από την αγγελία με τις φωτό που δεν είναι δικές της... ας πρόσεχα..

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εδώ , στη γενική συζήτηση , ξέρουν να ευχαριστούν  :sunglasses:

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?

Έχω κι'αλλες φωτογραφίες και βίντεο αλλά μέχρι 2 μπορώ να ανεβάσω.

Συνημμένα

• P1000142.JPG
    P1000142.JPG
    163,9 KB · Εμφανίσεις: 59
  • P1000157.JPG
    P1000157.JPG
    133,1 KB · Εμφανίσεις: 61

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Απο καλοκαίρι 2007, Μύκονο, Super Paradise, γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά τα κορίτσια?

Αυτή αριστερά στην πρώτη φωτογραφία είναι η Αγάπη, αν κρίνω και από την πεταλούδα. Κάθε φωτό και βίντεο ευπρόσδεκτα...

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900

H αριστερή συμφωνώ με τον προλαλήσαντα είναι η Αγάπη.
Όσο για την δεξιά θεωρώ ότι είναι η Νόρα...;)
Επιπλέον φώτος ή βίντεο θα βοηθήσουν στη διελεύκανση του μυστήριου...:)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
κριμα που για την αγαπη υπαρχουν τοσα αρνητικα γιατι είναι πολύ δυνατη εμφανισιακά...αμα δεν το εχεις ορεξη ρε παιδι μου...κριμα...η άλλη από παθητικης αποψης λεει τιποτα η μονο καρφωνει??

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
κριμα που για την αγαπη υπαρχουν τοσα αρνητικα γιατι είναι πολύ δυνατη εμφανισιακά...αμα δεν το εχεις ορεξη ρε παιδι μου...κριμα...η άλλη από παθητικης αποψης λεει τιποτα η μονο καρφωνει??
....στο 99% των περιπτώσεων να καρφώνει θέλει ....πρόσεχε λοιπόν  :zfuck: :zfuck:..... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom