Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα.
Πρωτο μου ποστ εδω για μια κοπελα που γνωρισα στο FB
Φιλικη,με φιλοξενο χωρο ,καλη τιμη (60) .Για οτι αλλο θελετε να μαθετε,ρωτηστε με εμενα μου ζητησε 500 ευρω για δυο ωρες ειμαι αστερι λεει και παω με λιγους

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
και την ρωτησα μηπως ειναι πολλα οχι λεει τοσα παιρνω

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
αμ δεν ρωτάτε κι εσείς πρώτα.. πάτε και πέφτετε με τα μούτρα..
Στα 90s η Ριτα μετραγε πολυ, μεχρι και στο ΚΛΙΚ ειχε μπει....τωρα μετα απο τοση κοκα εχει γινει σαν την θεια μου που λεει και φιλος

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δυο βουλγάρες που έκαναν πιάτσα αμέσως μετά τη χαρά την προηγουμενη βδομάδα, μελαχρινές, μαύρα φορέματα, πολύ ωραία σώματα, τις έχει παρει κανείς;
απο εμφάνιση αξιζαν, απο υπηρεσίες;

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! είναι μεγάλη απάτη.. και όχι μόνο.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !! πήγα πριν μισή περίπου ώρα στο διαμερισμα που εχει στην Αριστοτελους 92, άνοιξε η πόρτα κι ήταν κρυμένη από πίσω.. μόλις την είδα τρόμαξα.. πρόκειται για έκτρωμα.. της είπα δεν θα περασω κι εκανα να φυγω.. μπηκε μπροστά μου και μου λεει δωσε μου τα λεφτα.. της λεω αφου δεν καναμε τιποτα θα φυγω.. κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια πιτσιρικα απο το μεσα δωματιο και μου λεει.. ελα παρε εμενα.. γνωστη κι αυτη απο αγγελιες.. λεω, οιχ ευχαριστω θα φυγω.. εκει τα πραγματα αρχισαν να σοβαρευουν.. η μια/ενας αρχισε να μου τραβαει το τσαντακι της μεσης και να προσπαθει να μου παρει τα λεφτα κι η αλλη να βριζει και να με χτυπαει με ενα σκουποξυλο... αναγκαστηκα να τους πεταξω ενα 20αρικο που ειχα στη τσεπη για να την κοπανησω απο εκει μεσα.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ.. αν καποιος κανει το λαθος και περασει, θα τον γδυσουν κανονικα... και μακαρι μονο αυτό.. δείχουν απελπισμενες/οι και αποφασισμένες/οι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom