papartouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Να το τιμήσεις δεόντως το απωθημένο σου φίλε όπως έχω κάνει κι εγώ πολλάκις..
Να το τιμήσεις δεόντως το απωθημένο σου φίλε όπως έχω κάνει κι εγώ πολλάκις..
ξερουμε κατι για την κοπέλα?
ξερουμε κατι για την κοπέλα?
...το στανταρακι μου απο παλια. Βγαινει αργα Παρασκευη κ Σαββατο λιγο μετα την ING και ειναι πιο πολυ τραβεστι παρα τρανς, αλλα το γαμησι της δεν το κανει καμμια αλλη τοσα χρονια που εχω κανω βολτα Συγγρου. Παει σε καινουργιο σπιτι, το οποιο ειναι προσφατα ψιλο-ανακαινισμενο, με τις αμετρητες φωτο στους τοιχους, αλλα μυριζει καπως υγρασια
..αυτή που λες, την πέτυχα χθες...θυμόμουνα καλά σχόλια αλλά δίστασα...είναι τόσο καλή; ...τηλ δεν δίνει... βγαίνει είπε μόνο παρασκευή και σάββατο αργά...ωραίο σωματάκι αλλά πιο πολύ είναι τραβεστί ...όπως το είπες... ;)
..αυτή που λες, την πέτυχα χθες...θυμόμουνα καλά σχόλια αλλά δίστασα...είναι τόσο καλή; ...τηλ δεν δίνει... βγαίνει είπε μόνο παρασκευή και σάββατο αργά...ωραίο σωματάκι αλλά πιο πολύ είναι τραβεστί ...όπως το είπες... ;)- και τελος το στανταρακι μου απο παλια. Βγαινει αργα Παρασκευη κ Σαββατο λιγο μετα την ING και ειναι πιο πολυ τραβεστι παρα τρανς, αλλα το γαμησι της δεν το κανει καμμια αλλη τοσα χρονια που εχω κανω βολτα Συγγρου. Παει σε καινουργιο σπιτι, το οποιο ειναι προσφατα ψιλο-ανακαινισμενο, με τις αμετρητες φωτο στους τοιχους, αλλα μυριζει καπως υγρασια
μια με ξανθιά περούκα, φορούσε χθες ένα μαύρο κορμάκι,στο ύψος της ΙΝG...Για ποια αναφερεστε?
χθες είχε πολλά κομμάτια γενικά ...μετά από πολύ καιρό... αυτή που λες είναι εγχειρισμένη...νομίζω τη λένε βίκυ και είναι κορμάρα πράγματι...Δεν την προσεξα,αν και μπορει να μην ειχε βγει ακομα.
Περασα σχετικα νωρις,κατα τις 12.
Αλλα ειδα ενα τουμπανο πριν την Express Service,μεσα σε ενα ασημι SLK
Παραλιγο θα πηγαινα
..αυτή που λες, την πέτυχα χθες...θυμόμουνα καλά σχόλια αλλά δίστασα...είναι τόσο καλή; ...τηλ δεν δίνει... βγαίνει είπε μόνο παρασκευή και σάββατο αργά...ωραίο σωματάκι αλλά πιο πολύ είναι τραβεστί ...όπως το είπες... ;)
Φυσικα και θα το κανω
χθες είχε πολλά κομμάτια γενικά ...μετά από πολύ καιρό... αυτή που λες είναι εγχειρισμένη...νομίζω τη λένε βίκυ και είναι κορμάρα πράγματι...
εχω την εντυπωση ότι τη λενε μαργαριτα......και είναι πολύ καλη φαση....gfe κατασταση .εγχειρησμενη....αν δεν κανω λαθος για το ονομα....50 το δωρακι και σε πηγαινει σε γνωστο σπιτι που το χρησιμοποιουν πολλες αλλες
αν είναι gfe και το ιδρώνει το 50ρικο αξίζει ένα test drive... ;)χθες είχε πολλά κομμάτια γενικά ...μετά από πολύ καιρό... αυτή που λες είναι εγχειρισμένη...νομίζω τη λένε βίκυ και είναι κορμάρα πράγματι...
εχω την εντυπωση ότι τη λενε μαργαριτα......και είναι πολύ καλη φαση....gfe κατασταση .εγχειρησμενη....αν δεν κανω λαθος για το ονομα....50 το δωρακι και σε πηγαινει σε γνωστο σπιτι που το χρησιμοποιουν πολλες αλλες
μπα...εμένα μου αρέσει gfe κατάσταση κι αυτή δεν την κόβω έτσι....την κόβω πιο τυπική στο σέρβιςτην επομενη φορα δοκιμασε