Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Να το τιμήσεις δεόντως το απωθημένο σου φίλε όπως έχω κάνει κι εγώ πολλάκις.. :fuck2:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Να το τιμήσεις δεόντως το απωθημένο σου φίλε όπως έχω κάνει κι εγώ πολλάκις.. :fuck2:

Εννοειται.Μια φορα ειχα ανεβει ταξιδι στην Κομοτηνη,και σκεφτηκα να κανω και ενα περασμα απο Δραμα
Αλλα ηταν Θεσσαλονικη και φουλ το προγραμμα της :(

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.310
Πόντοι
606
Από εμφάνιση είναι καλή γιατί οι φώτο είναι χλομες

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Χτες σχετικα νωρις το βραδυ,κατα τις 12 περνωντας απο Συγγρου λιγο πριν την Express Service ηταν ενα πολυ καλο ξανθο εργαλειο μεσα σε ενα Mercedes SLK
50 σπιτι της μου ειπε.
Ξερει κανεις κατι?
Πρωτη φορα την εβλεπα :)

ioannis1212

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε κατι για την κοπέλα?

Συνημμένα

• IbQgQbNxU4rvhtjnS3P1kkHOuZ7iJKhkaF5rt-_Bu7IJo2gOmbLsbw==.jpg
    IbQgQbNxU4rvhtjnS3P1kkHOuZ7iJKhkaF5rt-_Bu7IJo2gOmbLsbw==.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • sHVF654gzmZaPM8TUmJDIkr4-DP7lYkADwlu5PenoULM5aKnJa2j0w==.jpg
    sHVF654gzmZaPM8TUmJDIkr4-DP7lYkADwlu5PenoULM5aKnJa2j0w==.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 16

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
...το στανταρακι μου απο παλια. Βγαινει αργα Παρασκευη κ Σαββατο λιγο μετα την ING και ειναι πιο πολυ τραβεστι παρα τρανς, αλλα το γαμησι της δεν το κανει καμμια αλλη τοσα χρονια που εχω κανω βολτα Συγγρου. Παει σε καινουργιο σπιτι, το οποιο ειναι προσφατα  ψιλο-ανακαινισμενο, με τις αμετρητες φωτο στους τοιχους, αλλα μυριζει καπως υγρασια

[/quote]
..αυτή που λες, την πέτυχα χθες...θυμόμουνα καλά σχόλια αλλά δίστασα...είναι τόσο καλή; ...τηλ δεν δίνει... βγαίνει είπε μόνο παρασκευή και σάββατο αργά...ωραίο σωματάκι αλλά πιο πολύ είναι τραβεστί ...όπως το είπες... ;)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
...το στανταρακι μου απο παλια. Βγαινει αργα Παρασκευη κ Σαββατο λιγο μετα την ING και ειναι πιο πολυ τραβεστι παρα τρανς, αλλα το γαμησι της δεν το κανει καμμια αλλη τοσα χρονια που εχω κανω βολτα Συγγρου. Παει σε καινουργιο σπιτι, το οποιο ειναι προσφατα  ψιλο-ανακαινισμενο, με τις αμετρητες φωτο στους τοιχους, αλλα μυριζει καπως υγρασια

..αυτή που λες, την πέτυχα χθες...θυμόμουνα καλά σχόλια αλλά δίστασα...είναι τόσο καλή; ...τηλ δεν δίνει... βγαίνει είπε μόνο παρασκευή και σάββατο αργά...ωραίο σωματάκι αλλά πιο πολύ είναι τραβεστί ...όπως το είπες... ;)

Για ποια αναφερεστε?

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
- και τελος το στανταρακι μου απο παλια. Βγαινει αργα Παρασκευη κ Σαββατο λιγο μετα την ING και ειναι πιο πολυ τραβεστι παρα τρανς, αλλα το γαμησι της δεν το κανει καμμια αλλη τοσα χρονια που εχω κανω βολτα Συγγρου. Παει σε καινουργιο σπιτι, το οποιο ειναι προσφατα  ψιλο-ανακαινισμενο, με τις αμετρητες φωτο στους τοιχους, αλλα μυριζει καπως υγρασια

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Δεν την προσεξα,αν και μπορει να μην ειχε βγει ακομα.
Περασα σχετικα νωρις,κατα τις 12.
Αλλα ειδα ενα τουμπανο πριν την Express Service,μεσα σε ενα ασημι SLK  :cum: :cum: :cum: :cum:
Παραλιγο θα πηγαινα  :pipa3:  :pipa2: :pipa3: :pipa2: :pipa3:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Δεν την προσεξα,αν και μπορει να μην ειχε βγει ακομα.
Περασα σχετικα νωρις,κατα τις 12.
Αλλα ειδα ενα τουμπανο πριν την Express Service,μεσα σε ενα ασημι SLK  :cum: :cum: :cum: :cum:
Παραλιγο θα πηγαινα  :pipa3:  :pipa2: :pipa3: :pipa2: :pipa3:
χθες είχε πολλά κομμάτια γενικά ...μετά από πολύ καιρό... αυτή που λες είναι εγχειρισμένη...νομίζω τη λένε βίκυ  :think: :think: και είναι κορμάρα πράγματι...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

την επομενη φορα δοκιμασε 

cabrin

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
χθες είχε πολλά κομμάτια γενικά ...μετά από πολύ καιρό... αυτή που λες είναι εγχειρισμένη...νομίζω τη λένε βίκυ  :think: :think: και είναι κορμάρα πράγματι...

εχω την εντυπωση ότι τη λενε μαργαριτα......και είναι πολύ καλη φαση....gfe κατασταση .εγχειρησμενη....αν δεν κανω λαθος για το ονομα....50 το δωρακι και σε πηγαινει σε γνωστο σπιτι που το χρησιμοποιουν πολλες αλλες

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

εχω την εντυπωση ότι τη λενε μαργαριτα......και είναι πολύ καλη φαση....gfe κατασταση .εγχειρησμενη....αν δεν κανω λαθος για το ονομα....50 το δωρακι και σε πηγαινει σε γνωστο σπιτι που το χρησιμοποιουν πολλες αλλες
αν είναι gfe και το ιδρώνει το 50ρικο αξίζει ένα test drive... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom