Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
οχι ρε καλα κανεις ;) ;)
ουτως η αλλως η ντεϊζη(που λενε και χωριο :grin:)για αυτο που ειναι...ειναι πολυ καλη :rockon: :rockon:
και το λαβρακι να εχεις υψην σου οτι ειναι στα μετρα τα δικα σου και του γλυκομουτσουνου αλλα νταιζη περιπτωση να πουμε :grin: :grin:
και κατά που κυκλοφορεί αυτό το λαυράκι;;

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
παιδιά πέρασα απο το χοτελ στη Σατοβριανδου και την είδα αδυνατούλα με τις γοβιτσες της καυλα σκέτη ! Κρίμα γιατι δεν ειχα λεφτά απο κοντά ειναι 100 φορές πιο θυληκη κ όμορφη

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Δυστυχώς δεν ειχα λεφτα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
παιδιά πέρασα απο το χοτελ στη Σατοβριανδου και την είδα αδυνατούλα με τις γοβιτσες της καυλα σκέτη ! Κρίμα γιατι δεν ειχα λεφτά απο κοντά ειναι 100 φορές πιο θυληκη κ όμορφη
μεγάλε ξανασκέψου το.. όσο πιο μακριά μπορείς από αυτά τα ξενοδοχεία κι ότι συχνάζει εκεί κοντά.. Μ Α Κ Ρ Ι Α...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αν τα φοβάσαι πάρε το τραίνο  :grin: :grin: :grin:
καλα ρε ολοκληρος αλεφαντος ειναι δυνατον να φοβαται τα αεροπλανα? :grin: :grin:
μην τα λετε αυτα γελα ο κοσμος.... :grin:
απλως εχουμε μεγαλο προβλημα με τα ''ωτα'' μας κατα την προσγειωση και τα αποφευγω επιμελως :S

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
πως κρυβεσαι απο τα μπαοκια εκει πανω;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
χαχαχαχα καλυψη αποκρυψη

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
καλα κανεις παιξτο μπαοκ.....ενω εμεις ξερουμε οτι εισαι θρυλαρα!!!!!

fiattt

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερααα..φιλοι μου ι τανια με τι αυτοκινητο βγαινει??και σε πιο υψος??

και δευτερον ειδα στο παραδρομο χτεσ ενα μελαχρινο γκομενακι..ενεργητικο παθητικο ελεγε.εμοιαζε με την Eleanablackbarbie

εχουμε εμπειριεσ??

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
παιδια εδώ τι παιζει??εχει ξανααναφερθει αλλα δεν υπηρξε συγκεκριμενη απαντηση...και πμ οποιος γνωριζει!

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
αυτή δουλεύει στο τραβελόσπιτο ππίνου και αριστοτέλους....χριστίνα νομίζω τη λένε  :think: :think: ....κοντούλα με μεγάλο στήθος, μεσαίο εργαλείο.... από συμμετοχή αρκετά καλή...

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτή δουλεύει στο τραβελόσπιτο ππίνου και αριστοτέλους....χριστίνα νομίζω τη λένε  :think: :think: ....κοντούλα με μεγάλο στήθος, μεσαίο εργαλείο.... από συμμετοχή αρκετά καλή...

Ω ναι θα συμφωνήσω με τον φίλο... και για τον τόπο. αν και τελευταία δεν την έχω πετύχει. είναι πολύ καλή με όρεξη στο πιπίλισμα. κοντόκαυλο

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
κρίμα.. τέτοιο ωραίο κομμάτι να είναι σε μπουρδέλο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom