Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
ξεκιναω 12 κ φευγω 5 εκτοσ σκ που φευγω στης 6 το πρωι....στης 9 ωρα βγαινει ο κυριουλις γιατι δεν εχει κ κατι αλλο να κανει...

Αυτό Σάββατο μετα τις 1 δεν ήσουν. Οκ ευχαριστω για τις πληροφορίες ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΣΙΑΙ

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ξεκιναω 12 κ φευγω 5 εκτοσ σκ που φευγω στης 6 το πρωι....στης 9 ωρα βγαινει ο κυριουλις γιατι δεν εχει κ κατι αλλο να κανει...
το χτυπας το ωραρια σου, τι κανεις να επιβιωσεισ κ εσυ καημενουλη μου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ο κυριουλις πως να μην με βλεπει συνεχεια μην σου πω με παρακολουθει κ τον παιζει κιολας ....

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
..................

Συνημμένα

• valentinh 014.jpg
    valentinh 014.jpg
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 255

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
πραγματικα 2 μετρα μουνι...
χορταινεις να πιανεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
πραγματικα 2 μετρα μουνι...
χορταινεις να πιανεις.

Και από κοντά είναι ωραία, εντελώς αντικειμενικά όμως. Χέστηκα που θα της κάνω κομπλιμέντο την αλήθεια λέω. Είμαι θεά.

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αδερφέ σκίζει από εμφάνιση. Οι γκόμενες, εννοώ εκ γεννετής γκόμενες είναι πολλές μπάζα μπροστά της
το ειπα κ πιο πανω σαν εμφανιση ειναι τοπ αλλα εχει τον πιο ασχημο χαρακτηρα απ ολες, για τη χαρα ολοι ειναι αδερφες κ πουστηδες κ αυτη γυναικα, κ ολες οι υπολοιπες κοπελεσ ειναι κατωτερης κλασησ κατα χαρα ευαγγελιο.
εφοσον ομως αισθανεται τοσο πετυχημενη γυναικα ν καταλαβαινω γιατι δουλευει στη συγγρου με τραβελια κ με πελατεσ ολουσ εμας τους πουστηδες.
γιατι δεν παει εκει που δουλευουν γυναικεσ? μηπως κ να μην τη σηκωνει λεω , μηπως?
το βραδυ που τη δειρανε κ ηταν αναοσθητη στη συγγρου εγς ειπα στισ αλλεσ κοπελεσ να πανε να την μαζεψουν κ την μαζεψαν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
το ειπα κ πιο πανω σαν εμφανιση ειναι τοπ αλλα εχει τον πιο ασχημο χαρακτηρα απ ολες, για τη χαρα ολοι ειναι αδερφες κ πουστηδες κ αυτη γυναικα, κ ολες οι υπολοιπες κοπελεσ ειναι κατωτερ κλασησ κατα χαρα ευαγγελιο.
εφοσον ομως αισθανεται τοσο πετυχημενη γυναικα δεν καταλαβαινω γιατι δουλευει στη συγγρου με τραβελια κ με πελατεσ ολουσ εμας τους πουστηδες.
γιατι δεν παει εκει που δουλεθουν γυναικεσ? μηπςσ κ να μην τη σηκωνει λεω , μηπως?
Εμένα για παράδειγμα δεν με ενδιαφέρει αυτός ο προβληματισμός σου. Ναι μπορεί και να έχεις δίκιο. Σίγουρα τα χρήματα από αυτή τη δουλειά που κάνει δεν συγκρίνονται και ειδικα αν είναι καλή επαγγελματίας δεν συγκρινονται με καμία δουλεια γιατί προφανώς θα έχει μόνιμους πελάτες.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το ειπα κ πιο πανω σαν εμφανιση ειναι τοπ αλλα εχει τον πιο ασχημο χαρακτηρα απ ολες, για τη χαρα ολοι ειναι αδερφες κ πουστηδες κ αυτη γυναικα, κ ολες οι υπολοιπες κοπελεσ ειναι κατωτερης κλασησ κατα χαρα ευαγγελιο.
εφοσον ομως αισθανεται τοσο πετυχημενη γυναικα ν καταλαβαινω γιατι δουλευει στη συγγρου με τραβελια κ με πελατεσ ολουσ εμας τους πουστηδες.
γιατι δεν παει εκει που δουλευουν γυναικεσ? μηπως κ να μην τη σηκωνει λεω , μηπως?
το βραδυ που τη δειρανε κ ηταν αναοσθητη στη συγγρου εγς ειπα στισ αλλεσ κοπελεσ να πανε να την μαζεψουν κ την μαζεψαν
η νικολ ντελιμαρι γιατρε που ειναι στα ιδια δεδομενα ειναι καλυτερο παιδι??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
η νικολ ντελιμαρι γιατρε που ειναι στα ιδια δεδομενα ειναι καλυτερο παιδι??

Μαυρο σμαρτ πριν από μια πίστα? Κάτι με χαλάει πάνω της. Πλαστικούρα και fake αλλά είναι εντυπωσιακή και μη εγχειρισμένη να  πω νομίζω.

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
δεν ειναι ολοι οι αντρες πουστηδες καποιοι ομως ειναι παρα πολυ.....κ σε οσουσ μοθ φερονται ομορφα φερομαι κ εγω ενταξει...οσο για εκεινο το βραδυ πριν 4 χρονια μου εκλεψαν την τσαντα κ τα λεφτα γιαυτο με χτυπησαν.....

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
η νικολ απο οτι εχω ακουσει ειναι γυφτος...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν ειναι ολοι οι αντρες πουστηδες καποιοι ομως ειναι παρα πολυ.....κ σε οσουσ μοθ φερονται ομορφα φερομαι κ εγω ενταξει...οσο για εκεινο το βραδυ πριν 4 χρονια μου εκλεψαν την τσαντα κ τα λεφτα γιαυτο με χτυπησαν.....
θα μας πεις μανταμ ποιος ηταν ο διασημος τραγουδιστης που περασες υπεροχα στο καμαρινι του και το εβαζες αγγελια στο adult.gr συνεχεια? :grin: :grin: :grin:

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
επισεις δεν γουσταρω να δουλευω σε στουντιο γιατι εχω μαθει να ειμαι ανεξαρτητη κ να μην μιραζομαι τα χρηματα.....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
η νικολ απο οτι εχω ακουσει ειναι γυφτος...

Ποια Νικολ? Αυτή με Τζιπ που τωρα είναι smart και είναι δίπλα sports cafe? Αυτη που λέει ο τύπος είναι άλλη. Ξανθιά σαν κούκλα ψευτική και στέκεται δίπλα στο Smart της.

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω για σαντα μπαρμπαρα η" μενιδι αλλα γυφτακι μου φαινεται και δεν εχω τιποτα με τα γυφτακια
αλλα οχι να ντυνονται και γυναικες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom