You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
δλδ όποιος στήνεται ειναι κατίνα λούγκρα και κουτσομπόλα;εισαι κομλεξικια κρυφοαδερφη εχω υποψιαστει ποιος εισαι απλα θελω να το διασταυρωσω.... κανεις βολτες στην συγγρου καταβαθος θελεις κ εσυ να στιθεις γιατι εισαι λουγρα κατινα κουτσομπολα....
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοιτα να φτιαξεις το χαρακτηρα σου διοτι την εμφανιση την εχεις. επειδη χειρουργηθηκες δεν εχεισ καμια διαφορα απο τις αλλεσ κοπελες οτι εχουν ειχες μην το ξεχνας αυτο. σ εχω τυχει σε φαση να φωναζεισ σαν τρελλη ολο τον κοσμο πουστηδες κ να σε αφηνουν αναισθητη απο το ξυλο στη συγγρου. κ επισησ απο μας τουσ πουστηδες εχεισ κ τρως κτλ γιααυτο να εκτιμας κ να μιλας σωσταεισαι κομλεξικια κρυφοαδερφη εχω υποψιαστει ποιος εισαι απλα θελω να το διασταυρωσω.... κανεις βολτες στην συγγρου καταβαθος θελεις κ εσυ να στιθεις γιατι εισαι λουγρα κατινα κουτσομπολα....
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες του κολου αλε κολομαγκεςγιατρε περασαμε απο τις απλες φιλοφρονησεις στις απειλες δικε μου :S :S :S
οφειλεις να κατεβεις κατω να επιβαλεις την ταξη σημερα σαν γνησιο αρσενικο..
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
σε προκαλει ανοιχτα γιατρε και ψαχνει να σε βρει... :S :Sμαγκες του κολου αλε κολομαγκες
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν την γουσταρω αλεσε προκαλει ανοιχτα γιατρε και ψαχνει να σε βρει... :S :S
γαμαω μονο οτι γουσταρω
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.159
- Πόντοι
- 2.356
ρε βρομοκοιλαρα μικροτσουτσουνε κοιλιοδουλε κρυφη αδερφαρα.... μην σε πετυχω το βραδυ....
Χαρα πες μας τις ωρες βγαινεις, ένας συναγωνιστής με έχει φάει, θέλει να σε πάρει. Μια είσαι μια δεν είσαι ώρες και μέρες πες. ΕΚΚΑ ξέρεις εσύ.
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να βαλω κ εδω το κειμενο που εγραψα για την αγαπη τρανς για να δει ολος ο κοσμος κ ηταν κ ολογοσ που εγραψα
ΑΓΑΠΗ ΤΡΑΝΣ
πολυ μεγαλη προσοχη με το εν λογο ατομο. βασικα μενω στην γειτονια που μενει κ δεν υπαρχει μερα που να μην εχει προβληματα με την αστυνομ για λογους κλοπων κ διαφορων αλλων γεγονοτων. ειναι πρεζακι κ ζει κοινωβιακα μαζι με κατι αλλους εν ονοματι μαριαντζελα κ λαζαρινα με τουσ οποιουσ αποτελουν συμμορια. στισ αγγελιες απ οτι ειδα βαζει αλλο ονομα τελαυταια κ οχι αγαπη.
προσοχη κ μακρια
προσφατα ληστεψαν μια ηλικιωμενη κυρια απο τη γειτονια κ την χτυπησαν κιολας
ΑΓΑΠΗ ΤΡΑΝΣ
πολυ μεγαλη προσοχη με το εν λογο ατομο. βασικα μενω στην γειτονια που μενει κ δεν υπαρχει μερα που να μην εχει προβληματα με την αστυνομ για λογους κλοπων κ διαφορων αλλων γεγονοτων. ειναι πρεζακι κ ζει κοινωβιακα μαζι με κατι αλλους εν ονοματι μαριαντζελα κ λαζαρινα με τουσ οποιουσ αποτελουν συμμορια. στισ αγγελιες απ οτι ειδα βαζει αλλο ονομα τελαυταια κ οχι αγαπη.
προσοχη κ μακρια
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
εδω ομως γιατρε αυτη λεει οτι αν σε βρει θα σε γαμησει,οχι εσυ αυτη :S :S :Sδεν την γουσταρω αλε
γαμαω μονο οτι γουσταρω
οποτε οταν κατεβαινεις κατω δικε μου να εισαι παντα οργανωμενος..
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.159
- Πόντοι
- 2.356
να βαλω κ εδω το κειμενο που εγραψα για την αγαπη τρανς για να δει ολος ο κοσμος κ ηταν κ ολογοσ που εγραψα
ΑΓΑΠΗ ΤΡΑΝΣ
προσοχη κ μακρια
Ωραίος. Καλά κάνεις και ενημερώνεις.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.159
- Πόντοι
- 2.356
εδω ομως γιατρε αυτη λεει οτι αν σε βρει θα σε γαμησει,οχι εσυ αυτη :S :S :S
με τι?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με τι θα με γαμησει?εδω ομως γιατρε αυτη λεει οτι αν σε βρει θα σε γαμησει,οχι εσυ αυτη :S :S :S
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
γιατρε αυτες ειναι οι ποιο κιλερ δικε μου να προσεχεις :S :S :Sμε τι θα με γαμησει?
ειναι σαν τα αδεια οπλα στο στρατο που σκοτωνουν
γιατρε αυτες ειναι οι ποιο κιλερ δικε μου να προσεχεις :S :S :S
εγραψες μεγαλε δασκαλε,εγραψες..............
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
τελικα γιατρε η συγγρου ειναι για σκληρα αρσενικα που το λεει η καρδια τους οχι για τπτ μεσαιου βελικους αντρες...εγραψες μεγαλε δασκαλε,εγραψες..............
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η μαλακια ειναι το ατου τους πετανε ενα πουστη κ αισθανονται.γιατρε αυτες ειναι οι ποιο κιλερ δικε μου να προσεχεις :S :S :S
εχει κ κιλλερ την κορινα τρανσ μοντελ μενει στη γειτονια μου κ αυτη ειχε σκοτωσει μαζι με την αδερφη της επισησ βελι ενα κουρδο που τον ειχαν γκομενο. 7 χρονια φυλακη αυτη λεει ηταν ιταλια εκανε μοντελιγκ
τελικα γιατρε η συγγρου ειναι για σκληρα αρσενικα που το λεει η καρδια τους οχι για τπτ μεσαιου βελικους αντρες...
αστο ναι δεν παμε πουθενα.....εγω είμαι soft για τέτοιες φασεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις