Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
εσυ κωσταντινε φιλε μου το εχεις παει ένα βημα παραπερα!!!!!!!!!!!! :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
κακα τα ψεματα παντως η χαρα δεν εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης....είναι πολύ ψηλα εμφανισιακά τουλάχιστον και νομιζω αυτό δεν χωραει αμφιβολια...σαν ατομο δεν τη γνωριζω!!

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
εισαι κομλεξικια κρυφοαδερφη εχω υποψιαστει ποιος εισαι απλα θελω να το διασταυρωσω....  κανεις βολτες στην συγγρου καταβαθος θελεις κ εσυ να στιθεις γιατι εισαι λουγρα κατινα κουτσομπολα....
δλδ όποιος στήνεται ειναι κατίνα λούγκρα και κουτσομπόλα;  :huh:

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
εισαι κομλεξικια κρυφοαδερφη εχω υποψιαστει ποιος εισαι απλα θελω να το διασταυρωσω....  κανεις βολτες στην συγγρου καταβαθος θελεις κ εσυ να στιθεις γιατι εισαι λουγρα κατινα κουτσομπολα....
κοιτα να φτιαξεις το χαρακτηρα σου διοτι την εμφανιση την εχεις. επειδη χειρουργηθηκες δεν εχεισ καμια διαφορα απο τις αλλεσ κοπελες οτι εχουν ειχες μην το ξεχνας αυτο. σ εχω τυχει σε φαση να φωναζεισ σαν τρελλη ολο τον κοσμο πουστηδες κ να σε αφηνουν αναισθητη απο το ξυλο στη συγγρου. κ επισησ απο μας τουσ πουστηδες εχεισ κ τρως κτλ γιααυτο να εκτιμας κ να μιλας σωστα

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
γιατρε περασαμε απο τις απλες φιλοφρονησεις στις απειλες δικε μου :S :S :S
οφειλεις να κατεβεις κατω να επιβαλεις την ταξη σημερα σαν γνησιο αρσενικο.. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
μαγκες του κολου αλε  κολομαγκες  :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
ρε βρομοκοιλαρα μικροτσουτσουνε κοιλιοδουλε κρυφη αδερφαρα.... μην σε πετυχω το βραδυ....

Χαρα πες μας τις ωρες βγαινεις, ένας συναγωνιστής με έχει φάει, θέλει να σε πάρει. Μια είσαι μια δεν είσαι ώρες και μέρες πες. ΕΚΚΑ ξέρεις εσύ.

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
να βαλω κ εδω το κειμενο που εγραψα για την αγαπη τρανς για να δει ολος ο κοσμος κ ηταν κ ολογοσ που εγραψα

ΑΓΑΠΗ ΤΡΑΝΣ
πολυ μεγαλη προσοχη  με το εν λογο ατομο. βασικα μενω στην γειτονια  που μενει κ δεν υπαρχει μερα που να μην εχει προβληματα με την αστυνομ για  λογους κλοπων κ διαφορων αλλων γεγονοτων. ειναι πρεζακι  κ ζει κοινωβιακα  μαζι με κατι αλλους  εν ονοματι    μαριαντζελα κ λαζαρινα με τουσ οποιουσ αποτελουν συμμορια. στισ αγγελιες απ οτι ειδα βαζει αλλο ονομα τελαυταια κ οχι αγαπη.
προσοχη κ μακρια
προσφατα ληστεψαν μια ηλικιωμενη κυρια απο τη γειτονια κ την χτυπησαν κιολας

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
δεν την γουσταρω αλε
γαμαω μονο οτι γουσταρω
εδω ομως γιατρε αυτη λεει οτι αν σε βρει θα σε γαμησει,οχι εσυ αυτη :S :S :S
οποτε οταν κατεβαινεις κατω δικε μου να εισαι παντα οργανωμενος.. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
να βαλω κ εδω το κειμενο που εγραψα για την αγαπη τρανς για να δει ολος ο κοσμος κ ηταν κ ολογοσ που εγραψα

ΑΓΑΠΗ ΤΡΑΝΣ
πολυ μεγαλη προσοχη  με το εν λογο ατομο. βασικα μενω στην γειτονια  που μενει κ δεν υπαρχει μερα που να μην εχει προβληματα με την αστυνομ για  λογους κλοπων κ διαφορων αλλων γεγονοτων. ειναι πρεζακι  κ ζει κοινωβιακα  μαζι με κατι αλλους  εν ονοματι    μαριαντζελα κ λαζαρινα με τουσ οποιουσ αποτελουν συμμορια. στισ αγγελιες απ οτι ειδα βαζει αλλο ονομα τελαυταια κ οχι αγαπη.
προσοχη κ μακρια
προσφατα ληστεψαν μια ηλικιωμενη κυρια απο τη γειτονια κ την χτυπησαν κιολας

Ωραίος. Καλά κάνεις και ενημερώνεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
γιατρε αυτες ειναι οι ποιο κιλερ δικε μου να προσεχεις :S :S :S
ειναι σαν τα αδεια οπλα στο στρατο που σκοτωνουν :grin: :grin: :grin:
η μαλακια ειναι το ατου τους  πετανε ενα  πουστη κ αισθανονται.
εχει κ κιλλερ την κορινα τρανσ μοντελ μενει στη γειτονια μου κ αυτη ειχε σκοτωσει μαζι με την αδερφη της επισησ βελι ενα κουρδο που τον ειχαν γκομενο. 7 χρονια  φυλακη αυτη λεει ηταν ιταλια εκανε μοντελιγκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
τελικα γιατρε η συγγρου ειναι για σκληρα αρσενικα που το λεει η καρδια τους οχι για τπτ μεσαιου βελικους αντρες... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αστο ναι δεν παμε πουθενα.....εγω είμαι soft για τέτοιες φασεις...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom