Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
η μαλακια ειναι το ατου τους  πετανε ενα  πουστη κ αισθανονται.
εχει κ κιλλερ την κορινα τρανσ μοντελ μενει στη γειτονια μου κ αυτη ειχε σκοτωσει μαζι με την αδερφη της επισησ βελι ενα κουρδο που τον ειχαν γκομενο. 7 χρονια  φυλακη αυτη λεει ηταν ιταλια εκανε μοντελιγκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πω ρε φίλε, για ταινία είναι ...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
η μαλακια ειναι το ατου τους  πετανε ενα  πουστη κ αισθανονται.
εχει κ κιλλερ την κορινα τρανσ μοντελ μενει στη γειτονια μου κ αυτη ειχε σκοτωσει μαζι με την αδερφη της επισησ βελι ενα κουρδο που τον ειχαν γκομενο. 7 χρονια  φυλακη αυτη λεει ηταν ιταλια εκανε μοντελιγκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υποστηρικτης του πκκ ηταν γιατρε ο κουρδος?? και αυτες λες να ειχαν επαφες με γκριζους λυκους και τον φαγαν τον καημενο? :S :S :S

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
reporter για πες και για τα καλα παιδια να μαθαινουμε εμεις που δεν ξερουμε,αλλα και για τα κακα???

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
προσωπικα εγω δεν ειχα καμια ορεξη να ασχωληθω με τον κυριουλι που εχει βαλει κ το ασχημο πουλι του βιτρινα... αλλα κσεκινησε να με κραζει... αν δεν με γουσταρεις μην ασχολεισαι... αλλιως για να ασχοληθεις τοσο με την παρτη μου κατι αλλο υπαρχει....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
προσωπικα εγω δεν ειχα καμια ορεξη να ασχωληθω με τον κυριουλι που εχει βαλει κ το ασχημο πουλι του βιτρινα... αλλα κσεκινησε να με κραζει... αν δεν με γουσταρεις μην ασχολεισαι... αλλιως για να ασχοληθεις τοσο με την παρτη μου κατι αλλο υπαρχει....

Ρε Χαρούλα επαναλαμβάνω: ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ? ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ασχημο ομορφο  δεν εχει να κανει , το χω το γλενταω κ χυνω εν αντιθεση με σενα. κυριουλησ 28 χρονων παλι δυσκολο.
κ τριτων μυαλο δε βαζεισ . σου λεω αλαξε το χαρακτηρα σου κ μιλα ομορφα  κ εσυ δειχνεισ τι εισαι .... δειξτο λοιπον κ η ιιστορια θα σε κρινει κ εσενα

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
...........................

Συνημμένα

• valentinh 027.jpg
    valentinh 027.jpg
    249,1 KB · Εμφανίσεις: 64

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ξεκιναω 12 κ φευγω 5 εκτοσ σκ που φευγω στης 6 το πρωι....στης 9 ωρα βγαινει ο κυριουλις γιατι δεν εχει κ κατι αλλο να κανει...

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom