Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ναι σιγα  δεν φτανει που βγαζουν λεφτα να φοβομαστε μην μας βαρεσουν κιολας
αλλα βλεπεις ξερουν που τα κανουν  και αυτες...
ο νικολ που λες εσυ ειναι γκει που ντυνεται ασχημοσ πολυ πουστησ  , γυφτος στην καταγωγη τον βλεπω καθε μεσημερι που τρωει στη λαδοκολα μαζι με τον αλλο γκει που ντυνεται τοπελλη .  τραγικα ασχημοι κ τρομακτικοι ειδικα ο νικολ σαν αγορι το πρωι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
γιατρε τα πραγματα ειναι επικινδυνα πολυ ο κοσμος τελικα ειναι κακος
να περνετε καλου κακου τα μετρα σας οταν πατε κατω :rockon: :rockon:

Πάντως μεταξύ μας. Αν κανείς είναι έμπειρος και ξέρει κάνουν μπαμ και οι ξεπέτες (είτε γυναίκες είτε τρανσ) και τα λαμόγια και οι κλέφτες. Σπάνια δεν τους ξεχωρίζεις. Εκτός αν είσαι ο ίδιος με σαν αυτούς ή τυφλωμένος εντελώς από ποτό και καυλες.

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως μεταξύ μας. Αν κανείς είναι έμπειρος και ξέρει κάνουν μπαμ και οι ξεπέτες (είτε γυναίκες είτε τρανσ) και τα λαμόγια και οι κλέφτες. Σπάνια δεν τους ξεχωρίζεις. Εκτός αν είσαι ο ίδιος με σαν αυτούς ή τυφλωμένος εντελώς από ποτό και καυλες.
ετσι ειναι φιλος, εχω δει απο το σπιτη τησ αγαπη μαζι με την υπολοιπη συμμορια να φευγει ανθρωποσ μεσα στα αιματα κ γυμνοσ διοτι τον χτυπησαν με καρδονια. γενικα ολεσ εκει πανω στην παντειο μεχρι τον αγιο σωστη που ειναι κ γυφτοι οι περισσοτεροι ειναι ακρως εποκινδυνοι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
ο νικολ που λες εσυ ειναι γκει που ντυνεται ασχημοσ πολυ πουστησ  , γυφτος στην καταγωγη τον βλεπω καθε μεσημερι που τρωει στη λαδοκολα μαζι με τον αλλο γκει που ντυνεται τοπελλη .  τραγικα ασχημοι κ τρομακτικοι ειδικα ο νικολ σαν αγορι το πρωι

γούστα είναι αυτά. Συνήθως δε τρομάζω. Απλώς αγνοώ πχ

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
η μανια ειναι ενας χοντροπουστας που βγαζει λεφτα ετσι,σιγα σιγα θα ξεβρωμισει ομως οτι βγαλανε βγαλανε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.160
Πόντοι
2.356
Απέχω ομολογώ αδερφέ από το να ψωνίζω γενικώς. Πολύ καιρό.

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι ακριβως ετσι...ηθελα να ηξερα μερικοι δεν βλεπουν καθολου που τα δινουν τα λεφτα τους??

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
η μανια ειναι ενας χοντροπουστας που βγαζει λεφτα ετσι,σιγα σιγα θα ξεβρωμισει ομως οτι βγαλανε βγαλανε
αυτος ακριβως ειναι κ εχει κ κατι κροσ που βγαζει στη βιζιτα κ εναν ανηλικο αλβανο
καθως κ την αδερφη του
βγαλτε συμπερασματα

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ειναι οπως λεγαμε παλια στα παιδακια οταν δεν τρωγανε....ακου το γυφτο θα σε παρει αν δεν φας....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αυτη ειναι η ριτα απο τησ αγγελιες η αλλιως τζουλι κρητικια, μεσα στα ντραγκς , κλεφτησ απατεωνασ ασχημος επικυνδινιος τσακωνεται ολη την ωρα κ τωρα τελευταια βγαινει με μια γκομενα μελαχρινη στη συγγρου που εμαθα οτι ειναι αδερφη του μανια τρανσ ο θεος να τον κανει, εβγαλε ολη την οικογενεια αυτος
αυτη εδω λες γιατρε?? :think: :think:
κουκλα ειναι φτου να μην ματιασουμε :grin: :grin:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Άρχισε πόλεμος συμφερόντων ή μου φαίνεται ρε παληκάρια?

Φιλικά πάντα    :)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι προτιμάνε τύπε, παϊδάκια ή πανσέτες;  :grin:

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
......................

Συνημμένα

• valentinh 007.jpg
    valentinh 007.jpg
    102,9 KB · Εμφανίσεις: 53

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αυστηρα μονο για ενεργιτικους γιατι πολλα εχουν δει τα ματακια μου.....

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
αυστηρα μονο για ενεργιτικους γιατι πολλα εχουν δει τα ματακια μου.....

Καλημέρα μικρή μου.Από ότι κατάλαβα έχεις κάτι με τους παθητικούς ή μου φαίνεται?Τους θεωρείς ας πούμε "πούστηδες" ενώ τους ενεργητικούς τους θεωρείς άντρακλες?Νομίζω ότι το έχεις πάρει λίγο στραβά το θέμα.

Φιλικά πάντα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom