Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Άρχισε πόλεμος συμφερόντων ή μου φαίνεται ρε παληκάρια?

Φιλικά πάντα    :)
που ειδες τον πολεμο ρε γιατρε?ποιος μαλωνει με ποιον??
κουβεντα υψηλου επιπεδου :rolleyes: :rolleyes: για τη συγγρου καναμε με τους συναγωνιστας στην οποιο πεταγεται καπου καπου και μια ξιπασμενη(εσεις την κανατε ετσι)με τις φωτο της και ενας καραγκιοζης με αϊκου βοδιου

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Πριν μερικά χρόνια υπήρχε ενα τραβεστι που δεχόταν στο σπιτι στην Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη,απέναντι απο εκει που ειναι τωρα  το μασατζίδικο Diamonds Spa.Εμφανιζόταν στο adult αν θυμάμαι καλά με το όνομα Ελλη.Μήπως ξερουμε αν δουλεύει ακόμα και που?Ευχαριστώ

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
που ειδες τον πολεμο ρε γιατρε?ποιος μαλωνει με ποιον??
κουβεντα υψηλου επιπεδου :rolleyes: :rolleyes: για τη συγγρου καναμε με τους συναγωνιστας στην οποιο πεταγεται καπου καπου και μια ξιπασμενη(εσεις την κανατε ετσι)με τις φωτο της και ενας καραγκιοζης με αϊκου βοδιου
Γεια σου γιγαντα Αλεφα....πολυ σωστα τα λες!!Το αικου βοδιου τι ειναι ομως?

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
Αααα μαλιστα....πως το πιασες ρε γατε ? Εσυ πρεπει ναχεις πολυ υψηλο απο αυτο το αικου..

έτσι νομίζω φίλε και το καλό είναι ότι μου το λένε και άλλοι δεν το νομίζω μόνο εγώ...
τώρα σε ποιους αναφέρεται ο Αλε ,δεν μπρω να σε βοηθήσω είναι δική του εκτίμηση

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
έτσι νομίζω φίλε και το καλό είναι ότι μου το λένε και άλλοι δεν το νομίζω μόνο εγώ...
τώρα σε ποιους αναφέρεται ο Αλε ,δεν μπρω να σε βοηθήσω είναι δική του εκτίμηση
Αφου στο λενε και αλλοι σιγουρα θα ισχυει...αλλα στο αλλο εισαι λαθος ομως..αφου εισαι εκπροσωπος τυπου του Αλεφα,θα πρεπε να ξερεις και τι εννοει και τι υπονοει..ετσι δεν ειναι?

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
Αφου στο λενε και αλλοι σιγουρα θα ισχυει...αλλα στο αλλο εισαι λαθος ομως..αφου εισαι εκπροσωπος τυπου του Αλεφα,θα πρεπε να ξερεις και τι εννοει και τι υπονοει..ετσι δεν ειναι?
δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου του Αλέ μια φορά μόνο που ανέβηκα πάνω τον ρώτησα με ποια να παω και μου είπε την γνώμη του .
απλά έχει κουράσει λίγο η κατάσταση να αρπάζεστε στο φόρουμ και να μετράμε 15 σελίδεσ την μερα.με αυτό τον τρόπο κάνετε την χάρη σε όλες τις ξεπέτες που δεν θέλουν να ανταλάσσουμε πληρηφορίες και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές.
φιλικά στα λέω  ,ουτε σε ξέρω ,ουτε με ξέρεις και μαλλον δεν θα γνωριστούμε και ποτε

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου του Αλέ μια φορά μόνο που ανέβηκα πάνω τον ρώτησα με ποια να παω και μου είπε την γνώμη του .
απλά έχει κουράσει λίγο η κατάσταση να αρπάζεστε στο φόρουμ και να μετράμε 15 σελίδεσ την μερα.με αυτό τον τρόπο κάνετε την χάρη σε όλες τις ξεπέτες που δεν θέλουν να ανταλάσσουμε πληρηφορίες και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές.
φιλικά στα λέω  ,ουτε σε ξέρω ,ουτε με ξέρεις και μαλλον δεν θα γνωριστούμε και ποτε
Εσυ μωρη λουλα πετασεσαι σαν πουτσα και κανεις τον αβανταδορο του Αλεφα...τι σου φταινε οι αλλοι? Αμα θες ομως μπορω και γω να σου γνωρισω κατι καλα παιδια...θα σου δωσουν το κωλαντερο στο χερι...

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
Εσυ μωρη λουλα πετασεσαι σαν πουτσα και κανεις τον αβανταδορο του Αλεφα...τι σου φταινε οι αλλοι? Αμα θες ομως μπορω και γω να σου γνωρισω κατι καλα παιδια...θα σου δωσουν το κωλαντερο στο χερι...

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
τωεα τα πες ολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα καλα παιδια που ξερεις κανουν καλη δουλεια στον πισινο σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Καλησπέρα,
Πριν μερικά χρόνια υπήρχε ενα τραβεστι που δεχόταν στο σπιτι στην Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη,απέναντι απο εκει που ειναι τωρα  το μασατζίδικο Diamonds Spa.Εμφανιζόταν στο adult αν θυμάμαι καλά με το όνομα Ελλη.Μήπως ξερουμε αν δουλεύει ακόμα και που?Ευχαριστώ
εχει αγγελια μοναχα στο adult.. αν θυμαμαι καλα με το ονομα candy girl.. η κατι τετοιο..

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
μετα εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας.......λετε

dennis07

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
magges kserei kaneis tin lila? einai cross apo xaidari...opoios tin exei parei kai kserei as steilei infos

sirenev

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου. Είμαι νέος στο forum και μιας και αυτό είναι το πιο μεστό thread σκέφτηκα να στείλω εδώ. Μην πέσετε να με φάτε. Χαίρομαι που σας βρήκα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
Την καλησπέρα μου. Είμαι νέος στο forum και μιας και αυτό είναι το πιο μεστό thread σκέφτηκα να στείλω εδώ. Μην πέσετε να με φάτε. Χαίρομαι που σας βρήκα.

Γεια σου Ρώσε φίλε μας και αδερφέ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom