Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

ΚΟΚΟ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΩΜΕΝ ΤΣΥΠΡΕΪΚΑ ?

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/dialogos-1.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="george myros, post: 5510701"]
Τώρα θα το γυρίσετε όλοι στα greeklish για να μιλάτε με τον Νέαρχο σαν Τεξανοί ομογενείς???
[/quote]

arctcnautilus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Hi Nearchos, whether you call them shemales, transsexuals, TS, ladyboys or t-girls, this forum listed  are full of them, as well as transvestites and cross-dressers, all waiting for you to get in touch. So you are enabling to find shemales psolaroudes or shemales with  tiny  psoli in every town, who share your sexual fantasies. Which town you are interested and what kind of shemale ?  :fuck2:  :pipa2: :2on1:
I am a visitor in Athens, so look for something highly professional. No drama kai malakIes.
EYXARistw

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
δηλαδη παιζει να πας να πληρωσεις και να φας πορτα ; ελεος. η κανεις τη δουλεια ή δεν τη κανεις.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 8757541[1].jpg
    8757541[1].jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 38

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Hi Nearchos, whether you call them shemales, transsexuals, TS, ladyboys or t-girls, this forum listed  are full of them, as well as transvestites and cross-dressers, all waiting for you to get in touch. So you are enabling to find WELL HUNG shemales psolaroudes or shemales with  tiny  psoliDICKS in every town, who share your sexual fantasies. Which town you are interested and what kind of shemale ?  :fuck2:  :pipa2: :2on1:

Συνάδελφε είπα να βοηθήσω λίγο.

Φιλικά πάντα. :)

sirenev

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι εννοεί ο ποιητής  :think:. Επιθυμεί συνεύρεση?

Ο ποιητής εννοεί πως σας καλησπερίζει. Δεν υπάρχουν άλλα επίπεδα ανάγνωσης σ'αυτό. Crosslover: δε νομίζω πως υπάρχει μεταλλαγμένος έρωτας. Αν υπάρχει τότε κάθε πράξη πέρα από την τεκνοποίηση είναι μεταλλαγμένη. Δηλαδή καήκαμε. Τους σοβιετικούς μου χαιρετισμούς και σε σένα Μενέδημε.

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Ο ποιητής εννοεί πως σας καλησπερίζει. Δεν υπάρχουν άλλα επίπεδα ανάγνωσης σ'αυτό. Crosslover: δε νομίζω πως υπάρχει μεταλλαγμένος έρωτας. Αν υπάρχει τότε κάθε πράξη πέρα από την τεκνοποίηση είναι μεταλλαγμένη. Δηλαδή καήκαμε. Τους σοβιετικούς μου χαιρετισμούς και σε σένα Μενέδημε.

Δεκτόν φίλε μου.Καλώς όρισες στην παρέα μας.

Φιλικά πάντα. :)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ!! ΡΕ! ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? ΝΑ ΠΑΡΕ…. :pipa3: :pipa3:
ippotis...τελικα τι γινεται με σενα?? θες πουτσα ή δινεις πουτσα? γιατι ρε φιλε μας εχεις μπερδεψει...ασε κιολας που βριζεις...???

zitos1983

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
ρε γαμωτο με δαυτες γυναικες & τρανς μου χουν μεινει μονο 120 Ευρω για να περασω τον μηνα, ειμαι εθισμενος ???
σαν φοιτητης το χα σκισει το θεμα και τωρα που γυρισα σπιτι ειναι αραιοτερο αλλα πιο πολλα τα φραγκα

(σκεφτηκα οτι ειναι λιγο ασχετη η συζητηση αλλα ποτε δεν την εχω κανει)

μετα παω να μιλησω με καμια κοπελια και δεν μου κανει αισθηση και πρεπει να μου κανει γιατι το τρενο φευγει.....φευγει ????

εσεις τι λετε ???

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
kalo ta
ρε γαμωτο με δαυτες γυναικες & τρανς μου χουν μεινει μονο 120 Ευρω για να περασω τον μηνα, ειμαι εθισμενος ???
σαν φοιτητης το χα σκισει το θεμα και τωρα που γυρισα σπιτι ειναι αραιοτερο αλλα πιο πολλα τα φραγκα

(σκεφτηκα οτι ειναι λιγο ασχετη η συζητηση αλλα ποτε δεν την εχω κανει)

μετα παω να μιλησω με καμια κοπελια και δεν μου κανει αισθηση και πρεπει να μου κανει γιατι το τρενο φευγει.....φευγει ????

εσεις τι λετε ???
[/quote  α φιλε μην μπερδευεις την πουτσα μ την βουρτσα γιατι σε βλεπω με το πουλι στο χερι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom