n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
απιστευτο!!!αδερφη της sunrise ειναι αυτη ρε γμτ ιδα ειναι?καλημερα,,,,καμια εντυπωση η εμπειρια???
απιστευτο!!!αδερφη της sunrise ειναι αυτη ρε γμτ ιδα ειναι?καλημερα,,,,καμια εντυπωση η εμπειρια???
απιστευτο!!!αδερφη της sunrise ειναι αυτη ρε γμτ ιδα ειναι?
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ...... την maggi την τιμησα 3 φορες σωμα απιστευτο καλο καυλακι ομορφος ζεστος χωρος.... την ΚΟΡΙΝΑ την πιρα πριν 2 μηνες περιπου.... πανυψιλη υπερβολικα αδινατη με xxsmal κολαρακι συλικονατο στηθος.... κ προσοντα ποιημα.... xxl αν της αρεσει καπιος θα περασει καλα.... γιατι απ οτι καταλαβα ειναι επιλεκτικη.... αν θελετε αλλες πληροφοριες εδω ειμαστε!
σουεχω ξαναπει προ διμηνου οτι ειναι οτι βλεπεις. πολυ ομορφο και αξιαγαμητο..για την μαγγη εχω εναν ενδοιασμο με της φωτο κ εχω ακουσει μετριες καταστασεις
χασαμε το μωρο μας το πηρε η σαλονηκα και τωρα ειμαι στην αναζητηση καινουριας κορασιδαςσουεχω ξαναπει προ διμηνου οτι ειναι οτι βλεπεις. πολυ ομορφο και αξιαγαμητο..
την ειχαμε χανια τελος καλοκαιριου με μια κοινη φιλη ηταν μαζιχασαμε το μωρο μας το πηρε η σαλονηκα και τωρα ειμαι στην αναζητηση καινουριας κορασιδας
λεει οτι θα σταματησειτην ειχαμε χανια τελος καλοκαιριου με μια κοινη φιλη ηταν μαζι
κατι τετοιο αλλα οχι ακριβως ετσι...δεν θελω να πω πιο πολλα on airλεει οτι θα σταματησει
Έχεις θάρρος!γνωριζει καποιος τεταρτη πρωι ποια κοπελα δουλευει μυλλερου 33???
επειδη ειναι εξ αθηνων μηπως γνωριζει κανεις συναγωνιστης τιποτα;
angelina την εχουν παρει και ηοι γλαστρες κατι μπωρει να κανει αμα προσεξει λιγο αραπανο
επ φιλαρακι δεν μας τα λες καλα εδω. την ρωτησες και σου ειπε οχι ε? το παραξενο θα ητανε να σου ελεγε ναι.για πηγαινε μια βολτα και μετα μας λες λοιπον και ασε τις τηλεφωνικες ανακρισεις..
Τελικα υπαρχουν πολλες αποψεις για το "κοριτσακι" με εισαγωγικα ή μη. Πηγε κανεις μαζι της να μας πει αποψη εμπεριστατομενη????
δεν ξερω αν εχει αναφερθεί ξανα, αλλα μηπως γνωρίζετε κατι? [/quote ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΨΩΓΕΣ.....
ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΨΩΓΕΣ.....
λ καβαλας καθε βραδυ μετα της 12 για αντε καμια βολτα η πιπα ειναι δωροτο γνωριζουμε το κοριτσι?εμπειριες? Knockin' Boots
δικε μου αυτη φαινεται αρρωστειαρα τι τσιμπουκι να της δωσειςλ καβαλας καθε βραδυ μετα της 12 για αντε καμια βολτα η πιπα ειναι δωρο