batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.619
- Πόντοι
- 606
μακαρι αλλα ειναι οπως στο λεω 99% το 1% το αφηνω για παν ενδεχομενο...
[/quo
οτι κ ν ναι εμεις το πηδαμε τελος............
μακαρι αλλα ειναι οπως στο λεω 99% το 1% το αφηνω για παν ενδεχομενο...
[/quo
οτι κ ν ναι εμεις το πηδαμε τελος............
καλα ρε με 2 τρανς να εχεις παει καταλαβαινεις απο τις φωτο οτι προκειτε για τρανςμακαρι αλλα ειναι οπως στο λεω 99% το 1% το αφηνω για παν ενδεχομενο...
ελα ρε που το ψαχνετε κιολας.. γυναικα ειναι..ΓλυκοΜούτσουνε, η συζήτηση περιστρέφεται περί του αν είναι γυναίκα εκ γεννετής ή μη. Την τοποθέτησή σου παρακαλώ
ΓλυκοΜούτσουνε, η συζήτηση περιστρέφεται περί του αν είναι γυναίκα εκ γεννετής ή μη. Την τοποθέτησή σου παρακαλώ
παιδια καλησπερα ....αυτη ειναι μηπως που βγαινει με ενα mercedes slk ασημι λιγο πιο κατω απο ING
ξέρουμε τίποτα άλλο ??? τι λέει από υπηρεσίες
το φιλο μου το μητσο μου θυμιζειπαιδιά εδώ τι παίζει? Γνωρίζει κανένας φίλος?
Μη με παραπέμψετε στα βουλγαροτράβελα...Δεν την αναφέρει...
χιλιοειπωμενα πραγματα......υπο το μηδεν
χιλιοειπωμενα πραγματα......υπο το μηδεν
για την μαγγη εχω εναν ενδοιασμο με της φωτο κ εχω ακουσει μετριες καταστασεις
με την κορινα εχω παει μια φορα, ωραιο κορμι, ωραιο προσωπο, μετριο προς καλο εργαλειο, αλλα δεν εχει καλη διαθεση και συμετοχη.για μια φορα καλη ηταν, δεν θα ξαναπαρω.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ...... την maggi την τιμησα 3 φορες σωμα απιστευτο καλο καυλακι ομορφος ζεστος χωρος.... την ΚΟΡΙΝΑ την πιρα πριν 2 μηνες περιπου.... πανυψιλη υπερβολικα αδινατη με xxsmal κολαρακι συλικονατο στηθος.... κ προσοντα ποιημα.... xxl αν της αρεσει καπιος θα περασει καλα.... γιατι απ οτι καταλαβα ειναι επιλεκτικη.... αν θελετε αλλες πληροφοριες εδω ειμαστε!με την κορινα εχω παει μια φορα, ωραιο κορμι, ωραιο προσωπο, μετριο προς καλο εργαλειο, αλλα δεν εχει καλη διαθεση και συμετοχη.για μια φορα καλη ηταν, δεν θα ξαναπαρω.