astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
ποπο γαμησετε ειναι..... σε 5 λεπτα σου εχει πεσει σαν το συκο....δικε μου αυτη φαινεται αρρωστειαρα τι τσιμπουκι να της δωσεις
ποπο γαμησετε ειναι..... σε 5 λεπτα σου εχει πεσει σαν το συκο....δικε μου αυτη φαινεται αρρωστειαρα τι τσιμπουκι να της δωσεις
και αμα ειναι και σκοταδι αστα να πανε ο θεος να σε φιλαειποπο γαμησετε ειναι..... σε 5 λεπτα σου εχει πεσει σαν το συκο....
το να σε φιλαει ειναι καλα... να μην σε παρει ειναι το προβλημα...!!και αμα ειναι και σκοταδι αστα να πανε ο θεος να σε φιλαει
το να σε φιλαει ειναι καλα... να μην σε παρει ειναι το προβλημα...!!
εχουν βαλει αγγελιες χοντρες,ασχημες,φουλ φωτοσοπ κτλ,τετοια αντιαισθησιακη παρουσια νομιζω δεν υπαρχειτο γνωριζουμε το κοριτσι?εμπειριες? Knockin' Boots
εχουν βαλει αγγελιες χοντρες,ασχημες,φουλ φωτοσοπ κτλ,τετοια αντιαισθησιακη παρουσια νομιζω δεν υπαρχει
να σου δωσω να καταλαβεις την βλεπεις και ξερνας
ασε δε που ηταν οτι ηταν, εβαψε και ξανθο το μαλλι εγινε οτι ηταν στο τετραγωνο τωρα
δεν ειπα οτι εχει κανει φωτοσοπκοιταξε να δεις στην αγγελια της δεν φενεταιπολυ φοτοσοπ.παντος με τα σχολια σας ουτε τηλ δε παιρνω.
καλα πως ηταν πριν???
ουτε σταλα φωτοσοπ φιλε ειναι ολοι οπως την βλεπεις δικη σουκοιταξε να δεις στην αγγελια της δεν φενεταιπολυ φοτοσοπ.παντος με τα σχολια σας ουτε τηλ δε παιρνω.
καλα πως ηταν πριν???
ουτε σταλα φωτοσοπ φιλε ειναι ολοι οπως την βλεπεις δικη σου
τυποι υπαρχει κατι καλο σε θυληπρεπη,παθητικο κυριως(οχι μπετατζη για γαρμπιλι)με ανεση χρονου και οχι ξεπετα?και εαν ναι σε καποια πιατσα(συγρου κτλ)?
τι καρουμπαλο ειναι αυτο ρε παιδια ! δεν την εχω ξαναδει, ερχεται και θεσσνικη ξερει κανεις?
την πηρα κ της ειπα για 30 κ μου το κλεισε στα μουτρα μαλακια εκανα!!!!!!!ξερουμε τιποτα?
πανουλι να της πεις να βαλει κανενα κιλο....της paolinas .....πολυ αδυνατο αυτο το παιδι βρε παιδι μου ποιανου εμοιαξε....ξερουμε τιποτα?