Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
....οκ οντως μπορει και να μην ειναι αλλα ρε γαμωτο μου δεν εχουμε και καμια κριτικη ....και κασκαντεριλικι με 50 ευρα τετοιο καιρο ειναι δυσκολο.....εαν και εχω μια εντυπωση οτι πρεπει να ειναι εξ αλλαγης και ας γραφει τα 22 και τα σχετικα γιατι μοιαζει πολυ με μια που εβγαινε μετα τα καυσιμα με ενα μαυρο micra τελευταια και παλιοτερα με ενα τζιπ ford....και πριν 2 χρονια εκανε την αλλαγουλα:)

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Αξιας σεβασμου η κριτικη που εγραψε ενα ...μορφωμενο Αλανι...{ο lycienr } για την pingts κυριως για της παρατηρησεις που λενε πολλα...

kenourgios

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρει κανείς κάτι για την Clio sto daiting?
Επίσης ξέρει κανείς που είναι η χαρά απο μυτηληνης?
Ευχαριστώ.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
φίλε μου απάντησες σε μήνυμα που είναι είναι 5 και πλέον ετών. Οπότε και σύμφωνα με την λογική, την ισότητα και την αρχή της αμοιβαιότητας μετά από άλλα τόσα χρόνια θα λάβεις απάντηση.

kala eimaste esy????????
eisai apo xania???egw apo irakleio

kaulas788

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
0
φίλε μου απάντησες σε μήνυμα που είναι είναι 5 και πλέον ετών. Οπότε και σύμφωνα με την λογική, την ισότητα και την αρχή της αμοιβαιότητας μετά από άλλα τόσα χρόνια θα λάβεις απάντηση.

exekis dikio file mou to egrapsa kai meta to eida alla varethika na to svisw

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Ωραία η Αθήνα boys πέρασα τέλεια ευχαριστω όσους μου έκαναν επίσκεψη . Έχει τα πάντα αυτη η πρωτεύουσα αλλα δυστυχώς πρεπει να επιστρέψω στην έδρα μου τη θεσσαλονικη αύριο. Κάποια στιγμη θα ξαναερθω . Συγνώμη και σε όσους δεν μπόρεσα να δώ για κάποιο λόγο ίσως στο επόμενο ταξίδι μου να γίνει και αυτο φιλία σ όλους  :smitten:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
Ωραία η Αθήνα boys πέρασα τέλεια ευχαριστω όσους μου έκαναν επίσκεψη . Έχει τα πάντα αυτη η πρωτεύουσα αλλα δυστυχώς πρεπει να επιστρέψω στην έδρα μου τη θεσσαλονικη αύριο. Κάποια στιγμη θα ξαναερθω . Συγνώμη και σε όσους δεν μπόρεσα να δώ για κάποιο λόγο ίσως στο επόμενο ταξίδι μου να γίνει και αυτο φιλία σ όλους  :smitten:
καλο ταξιδι :headbang2:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
παιδια μια τρανσ που ειναι στην συγγρου μεσα σε ενα μαυρο αουντι α3 καστανη κ ωραιο προσωπο τι λεει απο υπηρεσιες??

aytoseimai

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
0
παιδια ποια μου προτεινεται για πρωτη φορα?να ειναι παθητικη θελω κυριως και gfe κατασταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom