You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 656
- Πόντοι
- 96
πάντως απ ότι βλέπω στις φωτος..από κώλο σκίζει !!! είναι τόσο καλός και απο κοντά ?Γι αυτή την κοπέλα τελικά έχουμε καμιά εμπειρία??
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
τυποι υπαρχει κανα τραβελι εκτος κεντρου και συγγρου?προς τα βορεια προαστεια?
Το έχω ψάξει και εγώ αλλά ως τώρα τίποτατυποι υπαρχει κανα τραβελι εκτος κεντρου και συγγρου?προς τα βορεια προαστεια?
Αυτό πάλι τί είναι ;;; ξέρει κανείς συναγωνιστής για την εν λόγω Ρωξάνα ;
Φοβάμαι μήπως είναι η απατεώνισσα Κορίνα σε άλλο αμπαλλάζ ! Για δώστε τα φώτα σας παρακαλώ.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
οντως εχω μεινει πολυ πισω... πια ειναι παλι αυτη η Κορινα;;
Αυτό πάλι τί είναι ;;; ξέρει κανείς συναγωνιστής για την εν λόγω Ρωξάνα ;
Φοβάμαι μήπως είναι η απατεώνισσα Κορίνα σε άλλο αμπαλλάζ ! Για δώστε τα φώτα σας παρακαλώ.
ετουτη πρεπει ναναι απο επαρχια... λεει οτι θα ειναι για ενα μηνα Αθηνα...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
αυτό είναι σπόντα για να καταλάβουμε οτι μας επισκέφθηκες;;Καληνύχτα Αθήνα
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.218
βουλωμενο γράμμα διαβάζειςαυτό είναι σπόντα για να καταλάβουμε οτι μας επισκέφθηκες;;
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
εχω το κληρονομικό χάρισμα...βουλωμενο γράμμα διαβάζεις
την ειχα παρει πριν καιρο..εδρευει στην καλλιθεα..ο χωρος καλος..το δωρακι50..απο κοντα σαν να ηταν λιγο ψιλοαξουριστη...ψιλοαντρουα...μου φανηκε σαν να βιαζοτανε..ειχε βγαλει και το σκυλι στο μπαλκονι και γαυγιζε...καλη συμπεριφορα..με τον τροπο μου απεφυγα την ξεπετα...εργαλειο μικρο και δεν δουλεψε καθολου..αλλα ολα καλα..την εβαλα να κατσει απο πανω κατι που δεν κανουν ολες..και το τραβηξα οσο μπορουσα...ενα αλλο που με ξενερωσε ηταν οτι κατα τη διαρκεια ελεγε συνεχεια το ονομα ενος αλλου..γαμα με μητσο μου και τι μου κανεις μητσο μου.....ενω το γαμησι τελικα δεν ηταν ασχημο..πιστευω οτι ηταν του 20ρικου γι'αυτο και δεν ξαναπηγα οπως και σε πολλες αλλες που δεν αξιζουν τα λεφτα τους...παλια στο μεταξουργειο ειχε και κανα δυο μπουρδελα με τρανσακια που γαμαγες και πληρωνες το σωστο αντικρησμα...
την ειχα παρει πριν καιρο..εδρευει στην καλλιθεα..ο χωρος καλος..το δωρακι50..απο κοντα σαν να ηταν λιγο ψιλοαξουριστη...ψιλοαντρουα...μου φανηκε σαν να βιαζοτανε..ειχε βγαλει και το σκυλι στο μπαλκονι και γαυγιζε...καλη συμπεριφορα..με τον τροπο μου απεφυγα την ξεπετα...εργαλειο μικρο και δεν δουλεψε καθολου..αλλα ολα καλα..την εβαλα να κατσει απο πανω κατι που δεν κανουν ολες..και το τραβηξα οσο μπορουσα...ενα αλλο που με ξενερωσε ηταν οτι κατα τη διαρκεια ελεγε συνεχεια το ονομα ενος αλλου..γαμα με μητσο μου και τι μου κανεις μητσο μου.....ενω το γαμησι τελικα δεν ηταν ασχημο..πιστευω οτι ηταν του 20ρικου γι'αυτο και δεν ξαναπηγα οπως και σε πολλες αλλες που δεν αξιζουν τα λεφτα τους...παλια στο μεταξουργειο ειχε και κανα δυο μπουρδελα με τρανσακια που γαμαγες και πληρωνες το σωστο αντικρησμα...
Οκ φιλε, ευχαριστω
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
Εχουμε καμμια εμπειρια για το τραβελι αυτο?
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
εχεις δει face? αν οχι αστο να παει στο διαλα
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
Τι να θελει να πει ο ποιητης?εχεις δει face? αν οχι αστο να παει στο διαλα
Δεν βλεπεται, πηρα τηλεφωνο ,μου ειπε 50 ευρω στον πολυτελη χωρο της στον Ν. Κοσμο.
Αλλα δεν νομιζω να παω , υπαρχει απο αλλο συναγωνιστη εμπειρια ?
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 1.950
- Πόντοι
- 206
Στο με το facebook όνομα Aliki Xagorari
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
Μακρυα... πολυυυυυυυυ μακρυα.... νταλικερης με ζαρτιερεςΕχουμε καμμια εμπειρια για το τραβελι αυτο?
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες . Και βεβαια δεν θα κανω το λαθος να παω.Μακρυα... πολυυυυυυυυ μακρυα.... νταλικερης με ζαρτιερες
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
τυποι το τραβελι που αραζει στο παραδρομο της εθνικης μολις βγουμε απο λενορμαν προς λαμια εξω απο μια αντιπροσοπεια με ενα μαυρο ιχ αξιζει τα λεφτα του?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις