Καλησπερα στους συναδελφους
Γυρισα απο διακοπες στην Ελλαδα και ειπα να ενημερωσω σχετικα με τις συνευρεσεις μου
Να πω αρχικα οτι κινηθηκα μονο στην Συγγρου αν και ηθελα να δοκιμασω καποιες νεες περιπτωσεις απο αγγελιες με τηλεφωνο
Αυτο δυσκολα ειναι εφικτο οταν ειμαι στην Αθηνα γιατι τις νορμαλ ωρες συνηθως ειμαι με φιλους και συγγενεις που εχω να δω πολυ καιρο, και το να παιρνω στη 1 και 2 η ωρα τη νυχτα τηλεφωνα μαλλον δεν παιζει.
Εχουμε και λεμε:
πρωτη συναντηση με Νατασα - Αντζελα
εχουμε συνευρεθει αρκετες φορες στο παρελθον, αλλα τις τελευταιες φορες μου εκανε νερα γιατι δεν της σηκωνοταν με τιποτα, οσο και αν ιδρωνα. Ομως ειπα να τις δωσω μια τελευταια ευκαιρια μπας και ειχα πεσει σε ασχημη μερα, μπας και ειχε χυσει προσφατα κλπ
και αυτη τη φορα δυστυχως ετσι ηταν. κριμα γιατι και καυλιαρα ειναι και διαθεση εχει
οποτε μαλλον δεν θα ξαναυρεθουμε μιας και η ιδια ειναι μονο ενεργητικη
δευτερη συναντηση με Μαρκελα
εκεινο το βραδυ δεν ειχα και πολυ χρονο για βολτες αλλα και δεν φαινοταν οτι θα εβρισκα αυτο που εψαχνα (δλδ ενεργητικη)
ξερω ισως θα παραξενευτουν καποιοι (ισως και η ιδια, γιατι δεν της ειπα ποιος ειμαι και οτι εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση στο φορουμ) αλλα ηθελα να εχω και ιδια γνωμη.
Ειχαμε βρεθει και πριν πολλα χρονια και τοτε ηταν παθητικη οπως και αυτη τη φορα
Αν της ζητουσα να ειναι ενεργητικη καταλαβα οτι θα το δεχοταν, αλλα με μιση καρδια, οποτε ηθελα να βαλω κανεναν να κανει αγγαρεια γιατι στο τελος κανεις δεν θα το ευχαριστιοταν.
στα ενδοτερα ηταν αρκετα καυλιαρα, φαινοταν να της αρεσε αυτο που εκανε και επιδεχοταν δυνατο γαμησι.
Εν ολιγης αν εχω ορεξη για να ειμαι ενεργητικος αποκλειστικα (που ειναι σχετικα σπανιο) θα την ξαναπροτιμησω
Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησουν να μ ενοχλουν οι επαρσεις και ολα τ αλλα που μ ειχαν ενοχλησει εδω στο φορουμ. Γιατι οπως εχουμε πει στο φορουμ ειμαστε για να ενημερωνομαστε
Τριτη συναντηση (και φαρμακερη) με Νορα / Σαμπρινα
Την πετυχα στο κλασσικο σημειο, παρκαρισμενη καθετα στην Συγγρου στο βενζιναδικο, αλλα αυτη εξω απο το αυτοκινητο και εκανε βολτες στην απεναντι αντιπροσωπεια αυτοκινητων.
Δεν διστασα και την πηρα αμεσως, γιατι μια βολτα να ειχα κανει σιγουρα καποιος θα ειχε βρει την ευκαιρια να την κλεψει, τα εχουμε πει και στο δικο της θεμα ποσο δυσευρετη ειναι
Περασα πολυ καλα, τα καναμε σχεδον ολα, αν και θα ηθελα να χυσει και η ιδια.
Και στις τρεις εδωσα απο 50 μεχρι 60