Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Χαρακτηριστικά
Τιμή: €100.00
Φύλο: trans ebwegopatgitiki
Τηλέφωνο: 69894513655
[size=10pt]Δωσε βαση στο τηλεφωνο. ενα ψηφίο παραπανω . οποιο θελεις κοβεις και καλεις. το πτι θα βγει στην αλλη ακρη ειναι αλλο θεμα[/size]

Απορώ που ζει αυτή? Τι τιμή είναι αυτή;

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
η τιμή είναι για Λάρισα και έχει χρήμα ο κάμπος  ;)

Απορώ που ζει αυτή? Τι τιμή είναι αυτή;

Χαρακτηριστικά
Δωσε βαση στο τηλεφωνο. ενα ψηφίο παραπανω . οποιο θελεις κοβεις και καλεις. το πτι θα βγει στην αλλη ακρη ειναι αλλο θεμα

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
Μεγάλη και καλή ποικιλία τώρα στην συγγρου με γνωστές παρουσίες!!!!!!

Επισκέπτης
η τιμή είναι για Λάρισα και έχει χρήμα ο κάμπος  ;)

Χαρακτηριστικά
Δωσε βαση στο τηλεφωνο. ενα ψηφίο παραπανω . οποιο θελεις κοβεις και καλεις. το πτι θα βγει στην αλλη ακρη ειναι αλλο θεμα

Λάρισα, Λάρισα σε ειδα και λαχτάρησα!! καλοπερνανε τα παιδιά εκει πανω...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λάρισα, Λάρισα σε ειδα και λαχτάρησα!! καλοπερνανε τα παιδιά εκει πανω...

ΑΣΧΕΤΟ: Από μαρτυρίες βάσιμες στη Λάρισα δεν υπάρχει κρίση... πολύ χρήμα οι άνθρωποι, επιδοτήσεις γαρ, τόσα χρόνια, φάγανε καλά.. Αυτό με τη κλάψα που έχουν κάποιοι άσχετα αν είναι βολεμένοι πολύ ελληνικό φανόμενο!

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Καλησπερα στους συναδελφους

Γυρισα απο διακοπες στην Ελλαδα και ειπα να ενημερωσω σχετικα με τις συνευρεσεις μου
Να πω αρχικα οτι κινηθηκα μονο στην Συγγρου αν και ηθελα να δοκιμασω καποιες νεες περιπτωσεις απο αγγελιες με τηλεφωνο
Αυτο δυσκολα ειναι εφικτο οταν ειμαι στην Αθηνα γιατι τις νορμαλ ωρες συνηθως ειμαι με φιλους και συγγενεις που εχω να δω πολυ καιρο, και το να παιρνω στη 1 και 2 η ωρα τη νυχτα τηλεφωνα μαλλον δεν παιζει.

Εχουμε και λεμε:

πρωτη συναντηση με Νατασα - Αντζελα
εχουμε συνευρεθει αρκετες φορες στο παρελθον, αλλα τις τελευταιες φορες μου εκανε νερα γιατι δεν της σηκωνοταν με τιποτα, οσο και αν ιδρωνα. Ομως ειπα να τις δωσω μια τελευταια ευκαιρια μπας και ειχα πεσει σε ασχημη μερα, μπας και ειχε χυσει προσφατα κλπ
και αυτη τη φορα δυστυχως ετσι ηταν. κριμα γιατι και καυλιαρα ειναι και διαθεση εχει
οποτε μαλλον δεν θα ξαναυρεθουμε μιας και η ιδια ειναι μονο ενεργητικη

δευτερη συναντηση με Μαρκελα
εκεινο το βραδυ δεν ειχα και πολυ χρονο για βολτες αλλα και δεν φαινοταν οτι θα εβρισκα αυτο που εψαχνα (δλδ ενεργητικη)
ξερω ισως θα παραξενευτουν καποιοι (ισως και η ιδια, γιατι δεν της ειπα ποιος ειμαι και οτι εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση στο φορουμ) αλλα ηθελα να εχω και ιδια γνωμη.
Ειχαμε βρεθει και πριν πολλα χρονια και τοτε ηταν παθητικη οπως και αυτη τη φορα
Αν της ζητουσα να ειναι ενεργητικη καταλαβα οτι θα το δεχοταν, αλλα με μιση καρδια, οποτε ηθελα να βαλω κανεναν να κανει αγγαρεια γιατι στο τελος κανεις δεν θα το ευχαριστιοταν.
στα ενδοτερα ηταν αρκετα καυλιαρα, φαινοταν να της αρεσε αυτο που εκανε και επιδεχοταν δυνατο γαμησι.
Εν ολιγης αν εχω ορεξη για να ειμαι ενεργητικος αποκλειστικα (που ειναι σχετικα σπανιο) θα την ξαναπροτιμησω
Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησουν να μ ενοχλουν οι επαρσεις και ολα τ αλλα που μ ειχαν ενοχλησει εδω στο φορουμ. Γιατι οπως εχουμε πει στο φορουμ ειμαστε για να ενημερωνομαστε

Τριτη συναντηση  (και φαρμακερη) με Νορα / Σαμπρινα
Την πετυχα στο κλασσικο σημειο, παρκαρισμενη καθετα στην Συγγρου στο βενζιναδικο, αλλα αυτη εξω απο το αυτοκινητο και εκανε βολτες στην απεναντι αντιπροσωπεια αυτοκινητων.
Δεν διστασα και την πηρα αμεσως, γιατι μια βολτα να ειχα κανει σιγουρα καποιος θα ειχε βρει την ευκαιρια να την κλεψει, τα εχουμε πει και στο δικο της θεμα ποσο δυσευρετη ειναι
Περασα πολυ καλα, τα καναμε σχεδον ολα, αν και θα ηθελα να χυσει και η ιδια.

Και στις τρεις εδωσα απο 50 μεχρι 60

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

Νατάσα - Άντζελα
Πως είναι δυνατόν να είναι μόνο ενεργητική και να μην έχει στύση. Μάλλον πρέπει να το γυρίσει.

Μαρκέλα
Τίμια κριτική, παρά την αντιπαράθεση, σωστός. Είχε στύση για παιχνίδια ?

Νόρα
Στα γνωστά στάνταρς ?

πρωτη συναντηση με Νατασα - Αντζελα
εχουμε συνευρεθει αρκετες φορες στο παρελθον, αλλα τις τελευταιες φορες μου εκανε νερα γιατι δεν της σηκωνοταν με τιποτα, οσο και αν ιδρωνα. Ομως ειπα να τις δωσω μια τελευταια ευκαιρια μπας και ειχα πεσει σε ασχημη μερα, μπας και ειχε χυσει προσφατα κλπ
και αυτη τη φορα δυστυχως ετσι ηταν. κριμα γιατι και καυλιαρα ειναι και διαθεση εχει
οποτε μαλλον δεν θα ξαναυρεθουμε μιας και η ιδια ειναι μονο ενεργητικη

δευτερη συναντηση με Μαρκελα
εκεινο το βραδυ δεν ειχα και πολυ χρονο για βολτες αλλα και δεν φαινοταν οτι θα εβρισκα αυτο που εψαχνα (δλδ ενεργητικη)
ξερω ισως θα παραξενευτουν καποιοι (ισως και η ιδια, γιατι δεν της ειπα ποιος ειμαι και οτι εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση στο φορουμ) αλλα ηθελα να εχω και ιδια γνωμη.
Ειχαμε βρεθει και πριν πολλα χρονια και τοτε ηταν παθητικη οπως και αυτη τη φορα
Αν της ζητουσα να ειναι ενεργητικη καταλαβα οτι θα το δεχοταν, αλλα με μιση καρδια, οποτε ηθελα να βαλω κανεναν να κανει αγγαρεια γιατι στο τελος κανεις δεν θα το ευχαριστιοταν.
στα ενδοτερα ηταν αρκετα καυλιαρα, φαινοταν να της αρεσε αυτο που εκανε και επιδεχοταν δυνατο γαμησι.
Εν ολιγης αν εχω ορεξη για να ειμαι ενεργητικος αποκλειστικα (που ειναι σχετικα σπανιο) θα την ξαναπροτιμησω
Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησουν να μ ενοχλουν οι επαρσεις και ολα τ αλλα που μ ειχαν ενοχλησει εδω στο φορουμ. Γιατι οπως εχουμε πει στο φορουμ ειμαστε για να ενημερωνομαστε

Τριτη συναντηση  (και φαρμακερη) με Νορα / Σαμπρινα
Την πετυχα στο κλασσικο σημειο, παρκαρισμενη καθετα στην Συγγρου στο βενζιναδικο, αλλα αυτη εξω απο το αυτοκινητο και εκανε βολτες στην απεναντι αντιπροσωπεια αυτοκινητων.
Δεν διστασα και την πηρα αμεσως, γιατι μια βολτα να ειχα κανει σιγουρα καποιος θα ειχε βρει την ευκαιρια να την κλεψει, τα εχουμε πει και στο δικο της θεμα ποσο δυσευρετη ειναι
Περασα πολυ καλα, τα καναμε σχεδον ολα, αν και θα ηθελα να χυσει και η ιδια.

Και στις τρεις εδωσα απο 50 μεχρι 60

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Επισης να πω οτι τις περισσοτερες μερες υπηρχαν πολλα αξιολογα κοριτσια και καινουργιες φατσες, περιποιημενες και εμφανισιμες
τωρα απο υπηρεσιες τρεχα γυρευε...πρεπει να δοκιμασεις
βεβαια υπηρχαν και μερικες παραφωνιες, αλλα δεν γινεται να ειναι ολες ομορφες

Μεταξυ αλλων ειδα και την χαρα / στελλα πισω στη φορθνετ αβαφη και με τα μαλλια πιασμενα πισω
και την χαρα την εγχειρισμενη, πραγματικα πολυ ομορφη αλλα μαλλον βαραγε μυγες γιατι την ειδα και της τρεις φορες και καποιες εκανα και αρκετες βολτες και ηταν παντα εκει, συνηθως την ειχαν πιασει στο μπλα μπλα διαφοροι πεζοι ή με μηχανες

αλλα γενικα πολλες ομορφες και καινουργιες φατσες τουλαχιστον για μενα

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Νατάσα - Άντζελα
Πως είναι δυνατόν να είναι μόνο ενεργητική και να μην έχει στύση. Μάλλον πρέπει να το γυρίσει.

Μαρκέλα
Τίμια κριτική, παρά την αντιπαράθεση, σωστός. Είχε στύση για παιχνίδια ?

Νόρα
Στα γνωστά στάνταρς ?

Νατασα - αυτο δεν το καταλαβαινω, και δεν ειπα οτι δεν προσπαθησε, αλλα γιοκ

Μαρκελα - δεν ειδα στυση γιατι εμεινε μεσα στο στρινγκ. απο τις φοτο εχουμε δει τα προσοντα της και οτι μπορει να ειναι ενεργητικη, αλλα μαλλον δεν γουσταρει πολυ. ουσιαστικα με καυλωσε τοσο με τα τριψιματα της και οταν με ρωτησε τι ηθελα να κανουμε εκεινη την ωρα στην κατασταση μου ημουνα μονο για ενεργητικος. και εκει ειδα μια ανακουφιση απο μερια της

Σαμπρινα - στα γνωστα στανταρτς και ισως λιγο παραπανω σε σχεση βεβαια και με την μια και μοναδικη συνευρεση μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom