Μένει στην περιοχή Πανόρμου σε ένα κουκλίστικο διαμερισματάκι ισογείου. Είναι συμπαθητική, χαμηλών τόνων και παθητική. Παρέχει άνεση χρόνου και καθαριότητα. Έδωσα 50, τόσα ζήτηξε.
Πήρα την απόφαση να πάω να δω τι γίνεται....Μιλάω για
νομίζω πως δεν έχει τόπικ η συγκεκριμένη -ας με διορθώσει κάποιος,αν κάνω λάθος,οπότε γράφω εδώ την εμπειρία μου.
Όντως περιοχή Πανόρμου, ισόγεια γκαρσονιέρα,πολύ ζεστός και καθαρός χώρος.Είχε αναμένα και κεράκια στο τραπεζάκι του χωλ για ατμόσφαιρα και πολύ προσεγμένη μουσική....Η συνάντηση έγινε πριν 2-3 εβδομάδες,απλά για ευνόητους λόγους,δεν την έγραψα στα καπάκια...
Αρχικά θέλω να τονίσω πως απ το τηλέφωνο έχει πολύ γλυκιά φωνή και δεν έχει αυτό το ψεύτικο γυναικείο και καλά καυλιάρικο τόνο που έχουν οι περισσότερες τρανς συν το ότι δεν είναι βιαστική στην συνομιλία,αλλά απαντά πολύ ήρεμα και σε ακούει...Πήγα λοιπόν εκεί και αντίκρυσα ένα γλυκό πλάσμα..Δυστυχώς το ντύσιμό της,παρόλο προσεγμένο και καθαρό δεν έβγαζε καύλα ή πουτανιά, αλλά ήταν σαν να είχες μια κυρία απέναντί σου, πχ δικηγόρο....Μπήκα για ντουζ στα όρθια, στο πολύ μικρό μπάνιο, αλλά πολύ καθαρό και με όλα τα χρειαζούμενα.Βγήκα, πολύ χαλαρή,επέμενε να με κεράσει το οτιδήποτε...Αράξαμε στο κρεβάτι,μιλήσαμε λίγο,δεν είναι βούρλο σαν μερικές,μερικές,μπορείς να μιλ΄ήσεις για πολλά. Σε λίγο ξεκίνησε το παιχνίδι.Στα αρνητικά, ότι δεν έχει στήθος...είπε πως είναι άμμεση προτεραιότητα.Σε λεπτομέρειες του αγώνα δεν θα μπω,ωστόσο θα πρέπει να αναφέρω ότι πέρασα απίστευτα,είναι μόνο παθητική, πολύ καθαρή,σου αφιερώνεταικαι δεν χτυπάνε τηλέφωνα.Χρήματα της έδωσα μόνος μου,αφού ντύθηκα και έφτανα στην πόρτα για να φύγω. Ελπίζω και την επόμενη φορά να είναι ίδια στις υπηρεσίες της και να βάλει στήθος το συντομότερο.