ποια ειναι η φιονα ρε φιλε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Μαρκέλα, γιατρός είναι η Φιόνα ? κάτσε να το μάθει ο Αλέ που μας έχει τρελάνει με τα "γιατρέ μου" και "γιατρέ μου"
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
γιατρος ξε γιατρος κατα την φιλη μας τη μαρκελα οι τραβεστι και υπολοιπες δεν εχουν δικαιωμα να κανουν βιζιτες
ακομα και η ιδια εγινε "τρανς" σε μια μερα
οτι πειτε κυριε δε χαλαω χατρηρια σε ηττημενους....
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
Μαρκέλα, γιατρός είναι η Φιόνα ? κάτσε να το μάθει ο Αλέ που μας έχει τρελάνει με τα "γιατρέ μου" και "γιατρέ μου"
κατι τετοιο νομιζω μου ειχε πει παλιοτερα κ κατεκρινε τισ βιζιτες κ μασ λυποταν που καταντισαμε εκει...
χεχεχεχε
εχει ο καιρος γυρισματα που λενε
μακια
αυτην την ξερει κανεις?
την ειχα επισκεφτει πριν ενα χρονο, πολυ αδυνατη ηταν ακριβως οπως στην φωτο με τα ροζ. θυμαμαι την χαρακτηριστικη αγριοφατσα της που μαλλον λογο μακιγιαζ ισως την εκανε ετσι γιατι απο συμπεριφορα ηταν μια χαρα και χωρις βιασυνες. οι αλλες φωτογραφιες σιγουρα ειναι καινουργιες γιατι μ φενεται διαφορετικη στο προσωπο (ποιο γλυκο μακιγιαζ) και διαφορετικο μαλλι. αυτα.
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ Κ ΓΚΕΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΡΕΔΕΝΔΥΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΩ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΩΡΑ Κ ΤΩΡΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΤΕ ΠΕΡΟΥΚΙΤΣΑ Κ ΒΙΖΙΤΑ
ΕΠΕΣΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ
ΑΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΘΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΥΤΟ
markela κοιταξε σε αυτο που ειπε ο niced παραπανω δεν εχει και τοσο αδικο...το σχολιο σου δεν ειναι ωραιο κατα την αποψη μου γιατι αν φερεις τον εαυτο σου στη θεση της νομιζω δεν θα σου αρεσε...και αντε εσυ εισαι τρανς...απολυτα δεκτο και φανερα αδιαμφησβητητο...αλλα εισαι pre-operated...αν εβγαινε και σε εκραζε ετσι μια post-operated τρανς και ελεγε οτι δεν σε θεωρει ολοκληρωμενη και τετοια πραγματα δεν νομιζω να σου αρεσε και πολυ(αν γινταν δεν λεω οτι θα το συμμεριζομουν αυτο,μην παρεξηγηθω)...δεχομαι το οτι δεν γουσταρεις τις τραβεστι που γραφουν οτι ειναι τρανσεξουαλ αλλα το συγκεκριμενο ατομο που σχολιασες ετσι,δεν γραφει τετοιο πραγμα...τραβεστι δηλωνει και σε τελικη καποιοι μπορει να γουσταρουν και αυτο το στυλακι..
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.592
- Πόντοι
- 456
επίσης δεν ειναι πρωτη μας προτεραιοτητα το αν εχετε βυζια... παράδειγμα η Νταίζη (που θεωρώ σημείο αναφοράς) είναι στις πρώτες θέσεις προτίμησης, οχι μόνο για τα αναμφισβήτητα προσόντα της... αλλά και λόγω συμπεριφοράς.. όχι μόνο είναι πάντα γελαστή κι ευδιάθετη, αλλά κάθε φορά σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι με τη γκόμενα σου... αυτά για όσες λένε πως θέλουν χημεία με όλους τους πελάτες.. αλλιώς τους ξεπετάνε.. εν κατακλείδι λοιπόν, χεστήκαμε αν είστε τρανς, τραβεστί η κρος.. ο κάθε ένας έχει τις δικές του προτεραιότητες.. άλλος εμφάνισης, άλλος συμπεριφοράς.. πάντως όλοι συμφωνούμε σε ένα: ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΞΕΠΕΤΕΣ !!
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
επίσης δεν ειναι πρωτη μας προτεραιοτητα το αν εχετε βυζια... παράδειγμα η Νταίζη (που θεωρώ σημείο αναφοράς) είναι στις πρώτες θέσεις προτίμησης, οχι μόνο για τα αναμφισβήτητα προσόντα της... αλλά και λόγω συμπεριφοράς.. όχι μόνο είναι πάντα γελαστή κι ευδιάθετη, αλλά κάθε φορά σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι με τη γκόμενα σου... αυτά για όσες λένε πως θέλουν χημεία με όλους τους πελάτες.. αλλιώς τους ξεπετάνε.. εν κατακλείδι λοιπόν, χεστήκαμε αν είστε τρανς, τραβεστί η κρος.. ο κάθε ένας έχει τις δικές του προτεραιότητες.. άλλος εμφάνισης, άλλος συμπεριφοράς.. πάντως όλοι συμφωνούμε σε ένα: ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΞΕΠΕΤΕΣ !!
ετσι ακριβως...εφοσον επιλεγει ο καθενας μονος του και δεν το τραβαει καμια...ας αποφασισουμε τελικα το προβλημα ειναι τι δηλωνει ο καθενας η η καθεμια η το ποσο μπορει να ανταπεξελθει στα θελω του καθενος...η να ανοιξουμε κατηγορια ''πως ημουν η τι ημουν πριν γινω τρανς-τραβεστι''..παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι καμια δεν γεννηθηκε ουτε τρανς ουτε τραβεστι και αυτο ειναι κοινο σημειο αναφορας για ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και λεει πολλα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
ετσι ακριβως...εφοσον επιλεγει ο καθενας μονος του και δεν το τραβαει καμια...ας αποφασισουμε τελικα το προβλημα ειναι τι δηλωνει ο καθενας η η καθεμια η το ποσο μπορει να ανταπεξελθει στα θελω του καθενος...η να ανοιξουμε κατηγορια ''πως ημουν η τι ημουν πριν γινω τρανς-τραβεστι''..παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι καμια δεν γεννηθηκε ουτε τρανς ουτε τραβεστι και αυτο ειναι κοινο σημειο αναφορας για ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ και λεει πολλα
εγω δεν εστιασα ουτε στην εμφανιση ουτε στα οσα λετε κ οι δυο σας κ δε μ αφορα τι κανει ο καθενας, εστιασα σ αλλο θεμα κ το αν ειναι η αλλη-ος τρανς κροσσ τραβεστι κτλ ειναι απολυτα σεβαστο οπως εχω ξαναπει , εστιασα σ αλλο θεμα που ειναι ορατο κ ειπα μια αληθεια, οσο για το κραξικο που λες κ για την παραπληροφοληση για εμενα προσωπικα δεν εχω δεχτει λιγη κ ακομα δεχομαι. λοιπον εγω λεω τα πραματα με τ ονομα τους αγαπητε κ φυσικα δε φταιει κανενα απο αυτα τα κοριτσια αλλα καποιοι που τουσ βαζουν ταμπελεσ ποτ θαλελαν εκεινοι να χαν αλλα τα ατομα αυτα δεν μπορουν να εχουν αυτεσ τισ ταμπελεσ με κοινη λογικη. δε θα επομιστω εγω λοιπον ταμπελες απενοχοποιησης κρυφων ενστικτων αγαπητε μου.
μακια
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω δεν εστιασα ουτε στην εμφανιση ουτε στα οσα λετε κ οι δυο σας κ δε μ αφορα τι κανει ο καθενας, εστιασα σ αλλο θεμα κ το αν ειναι η αλλη-ος τρανς κροσσ τραβεστι κτλ ειναι απολυτα σεβαστο οπως εχω ξαναπει , εστιασα σ αλλο θεμα που ειναι ορατο κ ειπα μια αληθεια, οσο για το κραξικο που λες κ για την παραπληροφοληση για εμενα προσωπικα δεν εχω δεχτει λιγη κ ακομα δεχομαι. λοιπον εγω λεω τα πραματα με τ ονομα τους αγαπητε κ φυσικα δε φταιει κανενα απο αυτα τα κοριτσια αλλα καποιοι που τουσ βαζουν ταμπελεσ ποτ θαλελαν εκεινοι να χαν αλλα τα ατομα αυτα δεν μπορουν να εχουν αυτεσ τισ ταμπελεσ με κοινη λογικη. δε θα επομιστω εγω λοιπον ταμπελες απενοχοποιησης κρυφων ενστικτων αγαπητε μου.
μακια
μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε αυτο που λες??τι ακριβως εννοεις?
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε αυτο που λες??τι ακριβως εννοεις?
δες την απαντηση 6749 κ ισως καταλαβεις
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δες την απαντηση 6749 κ ισως καταλαβεις
κι ετσι να ειναι πραγμα που δεν γνωριζω και δεν με αφορα κιολας δειξε ανωτερωτητα και μην κανεις τετοια σχολια γιατι οπως ειπες και μονη σου εχει γυρισματα για ολους μας ο καιρος..καλυτερα να της το ελεγες απο κοντα η μεσω πμ παρα δημοσιως κατα τη γνωμη μου...
μακη παντως εγω τα δεχομαι ολα αυτα που λες αλλα μου τι δινει οταν το αλλο ατομο δηλωνει ψεδως κ για προμοταριστικους λογους αλλα κ για να ξεγελασει κοσμο ενω δεν ειναι τρανς οτι ειναι κ θα επανελθω στν πρωτη μου κρητικη που εκανα εδω στο σαιτ κ κοντεψαν να με φανε αρκετοι οταν γυρισα κ ειπα οτι η κουην αθηνα ειναι μουφα κ ουδεμια σχεσι εχει με τις ψευτικες φοτο που ποστερνε σε πολλα σαιτ αλλα τοτε ειχε βγει ακομα κ η ιδια κ με εκραζε κ ως δια μαγειας μετα απο κανα μηνα βγηκαν κ καμια 5-6 ατομα κ καναν διθυραμβικες κρητικες για την παρτυ της...ενταξι εγω δε ξαναπιανομαι με τη συγκεκριμενη κ ας ειναι σπουδαγμενη κ ας ειναι ετσι κ ας ειναι αλλιως εγω την ουσια κοιταω οπως κ τοτε με την αθηνα ελεγε τρανς ειχε φοτος με βυζακια κ οταν την αντηκρισα ηταν ...αντε δε λεω κα τε με τι ηταν γιατι θα βγουν αλλοι κ αλλες μετα κ θα μου λενε πως μιλαω αλλα τελοσ παντον η κοροιδια σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολυ πουστια κ πολλες φοτος εκει εστιαζουν στο να κοροιδεψουν κοσμο...για τη φιονα φυσικα δεν εχω αποψη κ δε μπορω να εκφερω κ δεν εχω παρατηρησει να κανει κατι το μεμτο οσο αφορα τη διαφειμηση της
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
κι ετσι να ειναι πραγμα που δεν γνωριζω και δεν με αφορα κιολας δειξε ανωτερωτητα και μην κανεις τετοια σχολια γιατι οπως ειπες και μονη σου εχει γυρισματα για ολους μας ο καιρος..καλυτερα να της το ελεγες απο κοντα η μεσω πμ παρα δημοσιως κατα τη γνωμη μου...
δηλαδη τα δικα μας δημοσια κ τα δικα σας-τους στα κρυφα ετσι???????
τι ωραια λογικη, συνχαρητηρια!!!!!!!!!
ετσι ομως δεν ξερω κατα ποσο ενημερωνονται σωστα οι υπολοιποι εδω μεσα εφοσον λετε οτι ο σκοπος του σαιτ ειναι αυτος.....
τι να ενημερωθουμε δλδ;
για τις ζηλιες μεταξυ τρανς, τραβεστι και κρος;
εχετε κατσει 2 εβδομαδες τωρα και εχετε γεμισει τα θεματα με καρδουλες και μελια
κανε τις διακοπουλες σου και δωσε μας το δικαιωμα να χαλαρωσουμε εστω 1-2 εβδομαδες
για τις ζηλιες μεταξυ τρανς, τραβεστι και κρος;
εχετε κατσει 2 εβδομαδες τωρα και εχετε γεμισει τα θεματα με καρδουλες και μελια
κανε τις διακοπουλες σου και δωσε μας το δικαιωμα να χαλαρωσουμε εστω 1-2 εβδομαδες
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δηλαδη τα δικα μας δημοσια κ τα δικα σας-τους στα κρυφα ετσι???????
τι ωραια λογικη, συνχαρητηρια!!!!!!!!!
ετσι ομως δεν ξερω κατα ποσο ενημερωνονται σωστα οι υπολοιποι εδω μεσα εφοσον λετε οτι ο σκοπος του σαιτ ειναι αυτος.....
μαρκελα πρωτον δεν ζητησε κανεις ουτε απο εσενα ουτε απο αλλη τρανς να βγαλεις δημοσια με τι ασχολιοσουν πριν γινεις τρανς η αν σπουδασες η τι σπουδασες κτλ..
δευτερον η ενημερωση και οι κριτικες αφορουν τις ικανοτητες στο κρεβατι,την συμπεριφορα προς τον εκαστοτε πελατη κτλ. και οχι αν δουλευει καποια το πρωι σε τραπεζα και το βραδυ γουσταρει να κανει σεξ επι πληρωμη..να ξερεις κατι αλλο και να το πεις ναι αλλα τι ηταν πριν και τι εκανε η καθεμια δεν νομιζω να πολυαπασχολει καποιον και ισα ισα μονο αρνητικη ενεργεια στην προσωπικη της ζωη δημιουργει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις