Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
τι να ενημερωθουμε δλδ;
για τις ζηλιες μεταξυ τρανς, τραβεστι και κρος;
εχετε κατσει 2 εβδομαδες τωρα και εχετε γεμισει τα θεματα με καρδουλες και μελια
κανε τις διακοπουλες σου και δωσε μας το δικαιωμα να χαλαρωσουμε εστω 1-2 εβδομαδες

ζηλιαρησ κ κακος καθως κ παραπληροφοριτης μαλλον εσυ εισαι , καθωσ κ επισης δε νομιζω να ηρθα σε ιδιοκτησια σου κ θα μου πεις να κανω διακοπουλεσ να ηρεμησεις εσυ.
δεν ασχοληθικα ποτε μαζι σου παντα εσυ πεταγεσαι κ το παιζεισ ειδιμων.
η εμπαθεια που εχεισ σε μενα ετσι κ αλλιωσ φαινεται , προ ημερων στο θερντ που αναφερεται σε μενα  ελεγες αν ειναι αλλιωσ θα ζητησω κ συγνωμη κ οταν αποδεδειγμενα ειδεσ οτι ειναι αλλιως εβαλεσ την ουρα στα σκελια.....
για μενα αυτο που λετε κροςς ετσι κ αλλιως δεν υπαρχει, ειναι απλα μια μεταμφιεση  που απενοχοποιει καποιους απο την κρυφη μη συνειδητη ομοφυλοφυλια τους. κ οπως κ να χει ειναι αλλο να πας με τρανσ με βυζια  κ θυληκια ακομα κ αν εχει κ περιεργη συμπεριφορα κ αλλο να πας μς γκει με περουκα(μεταμφιεσμενο δηλαδη) . στην πρωτη περιπτωση πηγεσ με γυναικα με πουτσα, στη δευτερη πηγεσ μ γκει μεταμφιεσμενο. αυτη ειναι η διαφορα κ ειναι πολυ μεγαλη.
βαφτιστε τους λοιπον οπωσ θελετε  μ ενα βαφτισμα δεν αλαζουν το ιδιο παραμενουν.....
εμεις ομως οπωσ κ να χει εχουμε αλαξει.....

καλο σου απογευμα λοιπον

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ζηλιαρησ κ κακος καθως κ παραπληροφοριτης μαλλον εσυ εισαι , καθωσ κ επισης δε νομιζω να ηρθα σε ιδιοκτησια σου κ θα μου πεις να κανω διακοπουλεσ να ηρεμησεις εσυ.
δεν ασχοληθικα ποτε μαζι σου παντα εσυ πεταγεσαι κ το παιζεισ ειδιμων.
η εμπαθεια που εχεισ σε μενα ετσι κ αλλιωσ φαινεται , προ ημερων στο θερντ που αναφερεται σε μενα  ελεγες αν ειναι αλλιωσ θα ζητησω κ συγνωμη κ οταν αποδεδειγμενα ειδεσ οτι ειναι αλλιως εβαλεσ την ουρα στα σκελια.....
για μενα αυτο που λετε κροςς ετσι κ αλλιως δεν υπαρχει, ειναι απλα μια μεταμφιεση  που απενοχοποιει καποιους απο την κρυφη μη συνειδητη ομοφυλοφυλια τους. κ οπως κ να χει ειναι αλλο να πας με τρανσ με βυζια  κ θυληκια ακομα κ αν εχει κ περιεργη συμπεριφορα κ αλλο να πας μς γκει με περουκα(μεταμφιεσμενο δηλαδη) . στην πρωτη περιπτωση πηγεσ με γυναικα με πουτσα, στη δευτερη πηγεσ μ γκει μεταμφιεσμενο. αυτη ειναι η διαφορα κ ειναι πολυ μεγαλη.
βαφτιστε τους λοιπον οπωσ θελετε  μ ενα βαφτισμα δεν αλαζουν το ιδιο παραμενουν.....
εμεις ομως οπωσ κ να χει εχουμε αλαξει.....

καλο σου απογευμα λοιπον

τι ειναι αυτα που λες ρε μαρκελα τωρα...ολοι ανθρωποι ιδιοι ειναι...ξερεις τα προσωπικα προβληματα του καθενος και αν μπορει να μπει στη διαδικασια αλλαγης???ιδιοι ειναι ολοι οι ανθρωποι???μπραβο σου που αλλαξες αλλα γιατι βγαζεις τοσο κακια προς τα ατομα που μεταμορφωνονται??ισα ισα που εσυ θα επρεπε να τα στηριζεις τα ατομα αυτα και αν θες να εισαι καλη και εχεις ορεξη να τους δειξεις το δρομο να γινουν αυτο που θελουν...οχι μονο αεροφιλοσοφιες...ξερεις τι κολληματα εχει ο αλλος και δεν μπορει να μπει σε ορμονοθεραπεια πχ??αν μπει τωρα μια γυναικα εκ φυσεως και σου πει δεν υπαρχει γυναικα με πουτσα???τι ειναι αυτα ρε για ονομα μονο εμενα μου φαινονται παραλογα?????

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
επισης ειναι αλλο να πας με γυναικα με βυζια και μουνι....ακου να εχει βυζια και να εχει και κακη συμπεριφορα...τι διαβαζω ρε πουστη μου εχω τρελαθει...για το θεο

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
τι να ενημερωθουμε δλδ;
για τις ζηλιες μεταξυ τρανς, τραβεστι και κρος;
εχετε κατσει 2 εβδομαδες τωρα και εχετε γεμισει τα θεματα με καρδουλες και μελια
κανε τις διακοπουλες σου και δωσε μας το δικαιωμα να χαλαρωσουμε εστω 1-2 εβδομαδες
Μαρκελλιναραααααααααααα
Πως  περνας  κοριτσι  μου  ομορφο?  Ολα  καλα?
Α,και  μη  ξεχασω....μη  τυχον  και  δω  καρδουλες,καπνους,και  μελια......ααα  θα  σε  μαλωσω....τσικ,τσικ,τσικ.
Στεγνα  τις  διακοπες.Αντε  βρε,στο  τσακιρ  κεφι  λιγο  ζαχαρη....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
τι ειναι αυτα που λες ρε μαρκελα τωρα...ολοι ανθρωποι ιδιοι ειναι...ξερεις τα προσωπικα προβληματα του καθενος και αν μπορει να μπει στη διαδικασια αλλαγης???ιδιοι ειναι ολοι οι ανθρωποι???μπραβο σου που αλλαξες αλλα γιατι βγαζεις τοσο κακια προς τα ατομα που μεταμορφωνονται??ισα ισα που εσυ θα επρεπε να τα στηριζεις τα ατομα αυτα και αν θες να εισαι καλη και εχεις ορεξη να τους δειξεις το δρομο να γινουν αυτο που θελουν...οχι μονο αεροφιλοσοφιες...ξερεις τι κολληματα εχει ο αλλος και δεν μπορει να μπει σε ορμονοθεραπεια πχ??αν μπει τωρα μια γυναικα εκ φυσεως και σου πει δεν υπαρχει γυναικα με πουτσα???τι ειναι αυτα ρε για ονομα μονο εμενα μου φαινονται παραλογα?????

τα προβληματα του καθενος πρεπει να λυθουν απο κεινον κ μονο, οπωσ ο καθενας μας λθνει τα δικα του   δε θα σθνεχισω ομως διοτι δεν εχει νοημα......

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Μαρκελλιναραααααααααααα
Πως  περνας  κοριτσι  μου   ομορφο?  Ολα   καλα?
Α,και  μη  ξεχασω....μη  τυχον  και  δω  καρδουλες,καπνους,και  μελια......ααα   θα   σε  μαλωσω....τσικ,τσικ,τσικ.
Στεγνα  τις  διακοπες.Αντε  βρε,στο  τσακιρ  κεφι   λιγο  ζαχαρη....

θα σε παρω μετα τηλ αλεξια μου να τα πουμε αναλυτικα

μακιααααααααα!!!!!!!!!!!!

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
τα προβληματα του καθενος πρεπει να λυθουν απο κεινον κ μονο, οπωσ ο καθενας μας λθνει τα δικα του   δε θα σθνεχισω ομως διοτι δεν εχει νοημα......

και δεν εχει νοημα και νομιζω οτι δεν εχεις και κατι αλλο να πεις...απλα επειδη φαινεσαι μορφωμενο ατομο μπορεις απλα να παραδεχθεις οτι το σχολιο σου για το οποιο γινεται η ολη κουβεντα ηταν λαθος...και γενικα επειδη οπως σου ειπα δεν ξερεις γιατι καποιος εχει επιλεξει να ντυνεται και να μην μπει σε ορμονες μην βγαζεις ολη αυτη την κακια για τα ατομα που εχουν αυτες τις επιλογες...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
κατι τετοιο νομιζω μου ειχε πει  παλιοτερα κ κατεκρινε τισ βιζιτες κ μασ λυποταν που καταντισαμε εκει...
χεχεχεχε
εχει ο καιρος γυρισματα που λενε

μακια
Φουχτερ,Μακη  και  λοιποι.  Απο  εδω  ξεκινησατε  τη  συζητηση.Την  πλατιασατε,παρρεκλινε,στα  βραχια   επεσε.
Το  νοημα   το  προσπερνατε.  Αυτο  επισημανε  η  Μαρκελλα,δηλ   οτι  κοροιδευεις   στο  κεφαλι  σου  ερχεται.
Και  το  λουζεσαι......Παντα  με  σαμπουαν   Γ  διαλογης.....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Φουχτερ,Μακη  και  λοιποι.  Απο  εδω  ξεκινησατε  τη  συζητηση.Την  πλατιασατε,παρρεκλινε,στα  βραχια   επεσε.
Το  νοημα   το  προσπερνατε.  Αυτο  επισημανε  η  Μαρκελλα,δηλ   οτι  κοροιδευεις   στο  κεφαλι  σου  ερχεται.

χαχαχαχχαχα

αγαπαρα μου εσυ!!!!!

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

λαθος κανεις αλεξια...για το προηγουμενο σχολιο της που θιγει το εν λογω ατομο προσωπικα τα εχω παρει εγω και οχι για το αποφθεγμα...κοιτα λιγο πιο πανω απο αυτο και μετα πες μας τη γνωμη σου

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
αλεξια αντε ανοιξε κοριτσι μου καμια μπυρα κ ασε τις ατακες που ηρθες να πεταξεις την  :jerking: σου χωρις να καταλαβενει κανεις τι κανεις παραθεση κ τι απαντας μονο κ μονο για πεις κ συ οτι κατι ειχες να πεις

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
αστα αγαπαρα  μου φιλη μαρκελα και πες ενα εκανα μαλακια τουλαχιστον μπας και το μπαλωσεις γιατι το ξηλωσαμε

μακη μου γλυκειε
κοιτα εσυ τα δικα σου κ ασε με εμενα, εχω δικη μου γνωμη  δε χρειαζομαι καθοδηγητες. καθως κ τα πραματα τα ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα

μακια

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
μακη μου γλυκειε
κοιτα εσυ τα δικα σου κ ασε με εμενα, εχω δικη μου γνωμη  δε χρειαζομαι καθοδηγητες. καθως κ τα πραματα τα ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα

μακια

δεν αμφιβαλω οτι μπορει να ξερεις καλυτερα καποια πραγματα αλλα μαθε να παραδεχεσαι τα λαθη και να μην προσβαλεις μεριδα ατομων που μπορει εσυ απτη σκοπια σου να θεωρεις μειονοτητες και κατωτερους επειδη δεν αλλαξαν και δεν ξερω και γω τι...γιατι οπως λες ροδα ειναι και γυριζει και αν αρχιζουν και μπαινουν εδω (οπως επανειλλημενα εχουν κανει) αλλοι που θεωρουν εσενα μειονοτητα (και ειναι περισσοτεροι απο τις τρανς που θεωρουν κακως κειμενο τις κρος) δεν θα αισθανθεις ωραια

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
αλεξια αντε ανοιξε κοριτσι μου καμια μπυρα κ ασε τις ατακες που ηρθες να πεταξεις την  :jerking: σου χωρις να καταλαβενει κανεις τι κανεις παραθεση κ τι απαντας μονο κ μονο για πεις κ συ οτι κατι ειχες να πεις
Οινοπνευματωδη,αλκοολουχα  κτλ  δεν  εχουν  θεση  στη  ζωη  μου, Δεν  ειχαν   ποτε   αλλωστε.
Και   καταλαβα  πολυ  καλα ,οπως  και  εσυ   αλλωστε.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Οινοπνευματωδη,αλκοολουχα  κτλ  δεν  εχουν  θεση  στη  ζωη  μου, Δεν  ειχαν   ποτε   αλλωστε.
Και   καταλαβα  πολυ  καλα ,οπως  και  εσυ   αλλωστε.

δεν μας ειπες ομως την αποψη σου για το θεμα...αν ελεγαν για οποιαδηποτε απο σας ο πρωην περιπτερας,ταχυδρομος,διανομεας η δεν ξερω εγω τι εβαλε βυζια και περνει λεφτα να δω τι θα ειχατε να λετε

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
δεν μας ειπες ομως την αποψη σου για το θεμα...αν ελεγαν για οποιαδηποτε απο σας ο πρωην περιπτερας,ταχυδρομος,διανομεας η δεν ξερω εγω τι εβαλε βυζια και περνει λεφτα να δω τι θα ειχατε να λετε
Αν  εννοεις  που  την  ξενερωσε  οτι  ειναι  ιατρος,ε  ναι  δεν  το  βρισκω  σωστο,ηταν  λαθος  της.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
αν δεν το λες ειρωνικα και το δεχεσαι μπραβο σου
Καθολου  ειρωνικα.Σεβομαι  ΑΠΟΛΥΤΑ  τα  τοσα  χρονια  στα  θρανια  και  στα  βιβλια.
        Τη  διαδικασια  και  τον  κοπο  αυτο,τα  εχω  ζησει  .

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
εννοειτε πως καταλαβα μια χαρα για σενα αμφιβαλω.εσυ απλα μπηκες για να πεις μια παπαριτσα ετσι απλα για να δειξεις οτι συμμετεχεις απλα αναφερεις κ εμενα που εχω γραψει κατι ποιο πανω που πολυ πιθανον ειναι να συμφωνησεις μ'αυτο που εχω γραψει αλλα εσυ επειδη παντα απο τα σχολικα χρονια ακομα διαβαζες μονο τη τελευταια σελιδα δε γινεται να βγαζεις κ συμπερασμα ΝΤΟΥ ΓΙΟΥ ΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤ  :uglystupid:

παντως για τον μακη κ τη μαρκελα ολα ξεκηνισαν επειδη ειπωθηκε κατι για τη φιονα το οποιο δε θεωρησε σωστο ο μακης κ εχει δικιο σ'αυτο αλλα κ η μαρκελα μετα που αναλυει τις εννοεις κ αυτη δικιο εχει απλα επρπεπε κ η μαρκελα να παραδεχθει οτι δε μιλισε κομψα για τη φιονα στην αρχη μιας κ η φιονα αντιπροσωπευει κ αυτη με τη σειρα της μια αλλη μεριδα ανθρωπων αλλα εγω θα επιμεινω οτι ναι μακη συμφωνω οτι ολοι πρεπει να εχουμε ιση μεταχειρηση κ ισα δικαιοματα οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι αλλα αυτο που ανεφερα πιο πανω δε μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι ειναι μπινια ενα ατομο που βαζει περουκα κ ντυνεται γυναικεια να ποσταρει φοτος με στηθος κ να παραπλανει κοσμο...εαν φυσικα δε το κανει εννοειτε πως εχει καθε δικαιομα κ αυτο το ατομο απο τη μερια του να ειναι στον αγοραιο ανταγωνισμο επι ισης ορους οπως να ατομο σαν τη μαρκελα αρκει να μπορει κ ο ενδιαφερομενος να ξεχωριζει επαναλαμβανω κ να μη παραπλανειτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom