Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
fouxter εαν οπως ειπες παραπανω καποιος παραπλανει οχι χιλιες,ενα εκτομμυριο φορες μαζι σου...απλα θιχτηκε ενα ατομο το οποιο απο τα ποστ του εχω δει οτι επουδενει δεν παραπλανει

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
εννοειτε πως καταλαβα μια χαρα για σενα αμφιβαλω.εσυ απλα μπηκες για να πεις μια παπαριτσα ετσι απλα για να δειξεις οτι συμμετεχεις απλα αναφερεις κ εμενα που εχω γραψει κατι ποιο πανω που πολυ πιθανον ειναι να συμφωνησεις μ'αυτο που εχω γραψει αλλα εσυ επειδη παντα απο τα σχολικα χρονια ακομα διαβαζες μονο τη τελευταια σελιδα δε γινεται να βγαζεις κ συμπερασμα ΝΤΟΥ ΓΙΟΥ ΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤ  :uglystupid:

παντως για τον μακη κ τη μαρκελα ολα ξεκηνισαν επειδη ειπωθηκε κατι για τη φιονα το οποιο δε θεωρησε σωστο ο μακης κ εχει δικιο σ'αυτο αλλα κ η μαρκελα μετα που αναλυει τις εννοεις κ αυτη δικιο εχει απλα επρπεπε κ η μαρκελα να παραδεχθει οτι δε μιλισε κομψα για τη φιονα στην αρχη μιας κ η φιονα αντιπροσωπευει κ αυτη με τη σειρα της μια αλλη μεριδα ανθρωπων αλλα εγω θα επιμεινω οτι ναι μακη συμφωνω οτι ολοι πρεπει να εχουμε ιση μεταχειρηση κ ισα δικαιοματα οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι αλλα αυτο που ανεφερα πιο πανω δε μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι ειναι μπινια ενα ατομο που βαζει περουκα κ ντυνεται γυναικεια να ποσταρει φοτος με στηθος κ να παραπλανει κοσμο...εαν φυσικα δε το κανει εννοειτε πως εχει καθε δικαιομα κ αυτο το ατομο απο τη μερια του να ειναι στον αγοραιο ανταγωνισμο επι ισης ορους οπως να ατομο σαν τη μαρκελα αρκει να μπορει κ ο ενδιαφερομενος να ξεχωριζει επαναλαμβανω κ να μη παραπλανειτε
  Απολυτηριο  Λυκειου  19 και2/13.  Μπορω  να  σου  τοστειλω  με  Φαξ.  Οντως  διαβαζα  την  τελευταια  σελιδα.
Γιατι  ολες  τις  υπολοιπες  τις  ειχα  διαβασει    την  προηγουμενη  χρονια.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
μπραβο αλεξ οποτε κανε αυτο που εμαθες κ στο σχολειο κατσε κ διαβασε αναλυτικα κ προσεκτικα τι εχω πει απο την αρχη κ μετα να συμπεριλαβεις κ το νικ μου στην προταση σου....ρε μακη μαζι σου ειμαι αλλα εχει κ η μαρκελα τα δικια της αφου τα αναλυω πιο πανω συμφωνω κ με τους 2 σας τωρα δε ξερω κατα ποσο εχει δικαιομα η αλεξια να κρινει καποιον αναλογα με το επαγγελμα του αν κατι που κανει ειναι ορθο η οχι....κατε με ισως κ να συμφωνω μαζη της αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι κ το σωστο ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει απλα αν ειναι οντως γιατρος εμενα επαναλαμβανω ΙΣΩΣ κ να με χαλουσε αλλα επειδη δε το ξερω το ατομο δε θελω να πω κατι παραπανω οπως προειπα κοιταω την ουσια κ η ουσια γι αυτο το σαιτ ειναι αυτο που σας ανεφερα γι αυτες τις περιπτωσεις

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
ειναι πιο απλα τα πραγματα απο οσο φαινονται στο ιντερνετ παρουσιαζεται ο καθενας οπως θελει ας ειναι καλα το φωτοσοπ .απο εκει και υστερα αν το ψαξεις λιγο καλυτερα σιγουρα θα βρεις την ακρη αλωστε ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.ποσοι πια θα την πατησουν αφηστε το κοινο να εκφραζεται ελευθερα η καθε μια και ο καθενας οτι εχει διαφημιζει απλα ψαξτε το λιγακι περισσοτερο ,δεν ειναι δυνατον τοσα τοπ μοντελς μαζεμενα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
οπως κ να χει συμφωνω με το φουχτερ
επισης εγω το ονομα φιονα δεν το ανεφερα επουδενι κ πουθενα
για να το καταλαβατε σημαινει οτι ολοι ξερετε....
λεω να κοιταξω λοιπον τις διακοπουλες μου  που περναω τελεια
κ να θυμαστε οτι οταν σας λενε κατι κ δεν ισχυει εσας κοροιδευουν οχι εμενα

μακιααααα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ειναι πιο απλα τα πραγματα απο οσο φαινονται στο ιντερνετ παρουσιαζεται ο καθενας οπως θελει ας ειναι καλα το φωτοσοπ .απο εκει και υστερα αν το ψαξεις λιγο καλυτερα σιγουρα θα βρεις την ακρη αλωστε ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.ποσοι πια θα την πατησουν αφηστε το κοινο να εκφραζεται ελευθερα η καθε μια και ο καθενας οτι εχει διαφημιζει απλα ψαξτε το λιγακι περισσοτερο ,δεν ειναι δυνατον τοσα τοπ μοντελς μαζεμενα

τα ευσημα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακια

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
οπως κ να χει συμφωνω με το φουχτερ
επισης εγω το ονομα φιονα δεν το ανεφερα επουδενι κ πουθενα
για να το καταλαβατε σημαινει οτι ολοι ξερετε....
λεω να κοιταξω λοιπον τις διακοπουλες μου  που περναω τελεια
κ να θυμαστε οτι οταν σας λενε κατι κ δεν ισχυει εσας κοροιδευουν οχι εμενα

μακιααααα

μην κανεις τη χαζη γιατι δεν εισαι απο οσο εχω καταλαβει μαρκελα..το καταλαβαμε γιατι εγραψες ακριβως απο κατω που σχολιαζαν για αυτο το προσωπο..και επιπλεον το συγκεκριμενο ατομο δεν γραφει κατι που να μπορεις να πεις οτι κοροιδευει...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
μην κανεις τη χαζη γιατι δεν εισαι απο οσο εχω καταλαβει μαρκελα..το καταλαβαμε γιατι εγραψες ακριβως απο κατω που σχολιαζαν για αυτο το προσωπο..και επιπλεον το συγκεκριμενο ατομο δεν γραφει κατι που να μπορεις να πεις οτι κοροιδευει...

χαζη εγω ποτε.
εχεισ μια εμμονη μαζι μου δεν ξερω τι φταιει, βρεστο......

καλο σου βραδυ χαλαρα

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
χαζη εγω ποτε.
εχεισ μια εμμονη μαζι μου δεν ξερω τι φταιει, βρεστο......

καλο σου βραδυ χαλαρα

καμια εμμονη και ισα ισα στο θρεντ σου σε μια συζητηση σε ειχα υποστηριξει κιολας...τεσπα ας διαβασουν και ας πουν τη γνωμη τους και οι υπολοιποι...καλο βραδυ και σε εσενα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
ζηλιαρησ κ κακος καθως κ παραπληροφοριτης μαλλον εσυ εισαι , καθωσ κ επισης δε νομιζω να ηρθα σε ιδιοκτησια σου κ θα μου πεις να κανω διακοπουλεσ να ηρεμησεις εσυ.
δεν ασχοληθικα ποτε μαζι σου παντα εσυ πεταγεσαι κ το παιζεισ ειδιμων.
η εμπαθεια που εχεισ σε μενα ετσι κ αλλιωσ φαινεται , προ ημερων στο θερντ που αναφερεται σε μενα  ελεγες αν ειναι αλλιωσ θα ζητησω κ συγνωμη κ οταν αποδεδειγμενα ειδεσ οτι ειναι αλλιως εβαλεσ την ουρα στα σκελια.....
για μενα αυτο που λετε κροςς ετσι κ αλλιως δεν υπαρχει, ειναι απλα μια μεταμφιεση  που απενοχοποιει καποιους απο την κρυφη μη συνειδητη ομοφυλοφυλια τους. κ οπως κ να χει ειναι αλλο να πας με τρανσ με βυζια  κ θυληκια ακομα κ αν εχει κ περιεργη συμπεριφορα κ αλλο να πας μς γκει με περουκα(μεταμφιεσμενο δηλαδη) . στην πρωτη περιπτωση πηγεσ με γυναικα με πουτσα, στη δευτερη πηγεσ μ γκει μεταμφιεσμενο. αυτη ειναι η διαφορα κ ειναι πολυ μεγαλη.
βαφτιστε τους λοιπον οπωσ θελετε  μ ενα βαφτισμα δεν αλαζουν το ιδιο παραμενουν.....
εμεις ομως οπωσ κ να χει εχουμε αλαξει.....

καλο σου απογευμα λοιπον
καλα βαφτισια και καλους απογονους .ρε

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
την ειχα επισκεφτει πριν ενα χρονο, πολυ αδυνατη ηταν ακριβως οπως στην φωτο με τα ροζ. θυμαμαι την χαρακτηριστικη αγριοφατσα της που μαλλον λογο μακιγιαζ ισως την εκανε ετσι γιατι απο συμπεριφορα ηταν μια χαρα και χωρις βιασυνες. οι αλλες φωτογραφιες σιγουρα ειναι καινουργιες γιατι μ φενεται διαφορετικη στο προσωπο (ποιο γλυκο μακιγιαζ) και διαφορετικο μαλλι. αυτα.
γιατρε κατι αλλο ποιο χαρακτηριστικο στο σωμα της εκτος απο την αγριοφατσα της δεν προσεξες? :think: :think: :think: :think:

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
μακη παντως εγω τα δεχομαι ολα αυτα που λες αλλα μου τι δινει οταν το αλλο ατομο δηλωνει ψεδως κ για προμοταριστικους λογους αλλα κ για να ξεγελασει κοσμο ενω δεν ειναι τρανς οτι ειναι κ θα επανελθω στν πρωτη μου κρητικη που εκανα εδω στο σαιτ κ κοντεψαν να με φανε αρκετοι οταν γυρισα κ ειπα οτι η κουην αθηνα ειναι μουφα κ ουδεμια σχεσι εχει με τις ψευτικες φοτο που ποστερνε σε πολλα σαιτ αλλα τοτε ειχε βγει ακομα κ η ιδια κ με εκραζε κ ως δια μαγειας μετα απο κανα μηνα βγηκαν κ καμια 5-6 ατομα κ καναν διθυραμβικες κρητικες για την παρτυ της...ενταξι εγω  :jerking: δε ξαναπιανομαι με τη συγκεκριμενη κ ας ειναι σπουδαγμενη κ ας ειναι ετσι κ ας ειναι αλλιως εγω την ουσια κοιταω οπως κ τοτε με την αθηνα ελεγε τρανς ειχε φοτος με βυζακια κ οταν την αντηκρισα ηταν ...αντε δε λεω κα τε με τι ηταν γιατι θα βγουν αλλοι κ αλλες μετα κ θα μου λενε πως μιλαω αλλα τελοσ παντον η κοροιδια σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι πολυ πουστια κ πολλες φοτος εκει εστιαζουν στο να κοροιδεψουν κοσμο...για τη φιονα φυσικα δεν εχω αποψη κ δε μπορω να εκφερω κ δεν εχω παρατηρησει να κανει κατι το μεμτο οσο αφορα τη διαφειμηση της
Να σε ρωτηξω κατι senior fouxter???τη δουλεια κανεις ρε αγοραρε εσυ?ειμαι πολυ περιεργος !!!μηπως εισαι ναυτικος!!!!
γιατι αν εισαι ναυτικος...μεγαααααλοοο μπαρκο εκανες ρε μεγαλε!!!δηλαδη ξεμπαρκαρισες μετα απο εναμιση δυο χρονια να μας υπενθυμισεις για την queenathina οτι ειναι φολα,και με ψευτικες παραπλανιτηκες φωτο.......Πως την ειδες την δουλεια ρε μεγα!
και εμεις τη δουλεια κανομαι εδω!!!! ,απλωνουμε τα κουκια στον ηλιο μηπως...η πουλαμε ακομη ψαρια!...ακου μεγαλε εχουμε παει και εμεις εκει ,και το πληρωσαμε το μαρμαρο... και ξερουμε...μετα απο τοσα video και τοσες φωτο που εχει βγαλει συνεχιζεις να επιμενεις στης ιδιες μαλακιες που  ελεγες απο τοτε!!!εισαι επιρεπεις να εκδικησε και να κακολογεις καποιον που δεν εχει σχεσει
σε καμια περιπτωση ετσι οπως την παρουσιαζεις και το κανεις μετα απο πολυ καιρο...εχεις εμμονες μεγαλε!!! :rockon: :rockon: :rockon:κοιτα να ισιωσεις!!! :think  :cool2:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Να σε ρωτηξω κατι senior fouxter???τη δουλεια κανεις ρε αγοραρε εσυ?ειμαι πολυ περιεργος !!!μηπως εισαι ναυτικος!!!!
γιατι αν εισαι ναυτικος...μεγαααααλοοο μπαρκο εκανες ρε μεγαλε!!!δηλαδη ξεμπαρκαρισες μετα απο εναμιση δυο χρονια να μας υπενθυμισεις για την queenathina οτι ειναι φολα,και με ψευτικες παραπλανιτηκες φωτο.......Πως την ειδες την δουλεια ρε μεγα!
και εμεις τη δουλεια κανομαι εδω!!!! ,απλωνουμε τα κουκια στον ηλιο μηπως...η πουλαμε ακομη ψαρια!...ακου μεγαλε εχουμε παει και εμεις εκει ,και το πληρωσαμε το μαρμαρο... και ξερουμε...μετα απο τοσα video και τοσες φωτο που εχει βγαλει συνεχιζεις να επιμενεις στης ιδιες μαλακιες που  ελεγες απο τοτε!!!εισαι επιρεπεις να εκδικησε και να κακολογεις καποιον που δεν εχει σχεσει
σε καμια περιπτωση ετσι οπως την παρουσιαζεις και το κανεις μετα απο πολυ καιρο...εχεις εμμονες μεγαλε!!! :rockon: :rockon: :rockon:κοιτα να ισιωσεις!!! :think:

που ελεγες και τοτε...
α για σου ρε zinentin εδω μηλαμε για περιπτωση κ το εχουμε παρει σχεδων ολοι εδω μεσα ελεος

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τελικα ολοι εχουν εμμονες με την λεγαμενη
ξυπναμε και κοιμομαστε με την ιδεα στο μυαλο πως θα την σπιλωσουμε
ε ρε δεν παμε καλα
σαν πολυ ψηλα δεν τον εχουμε παρει τον αμανε;

Την συγγνωμη ειπα θα την ζητησω οταν καποιος συναδελφος βγει και με διαψευσει, οποτε η ουρα ειναι στη θεση της και οχι κατω απο τα σκελια
απλα ειπα να το αφησω το θεμα, γιατι πρωτον δεν βγαζει ακρη και δευτερον κουρασε
ομως την συνεχεια την εδωσες εσυ ξανα
θυμησου πως ξεκινησε η κοντρα, οταν χρησιμοποιησες εμετικους χαρακτηρισμους για καποιον ανθρωπο που εχει πεθανει και συνεχιζεις βαλλοντας κατα καποιου αλλου που αποφασισε να βαλει αγγελια

Γενικα το εχεις κουρασει, οποτε θα σε παρακαλουσα να μην το συνεχισουμε αλλο.
μπορεις να επιστρεψεις στο θεμα σου και ν ανταλασσετε καρδουλες με τα τσιρακια σου

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
τι εγεινε ρε παιδες?καλημερα!!!απο παντου ξεπειδανε τρανς_cros_τραβεστι_πουστηδες με περουκα_πουστηδες χωρις περουκα_τραβελια με βυζι_τραβελια χωρις βυζι_pre-op_  post op...και οτι ναναι να πουμε......εχουν μοιριστει 50 ρικακια ολοι και σπευδουν στο επαγγελμα που ειναι και ιερο...κριμας που δεν εχω κορμι και μποι και τεραστια προσοντα να βγαλω και γω κανα φραγκο..γιατι για να βγαλω το 50ρικο μου γηνεται η σουφρα να!!!!!περαν της πλακας...ολα ειναι γουστα......νταξει μπορεις να εισαι αντικειμενικος καπως και να πεις ειναι ωραια{ος} η κοπελα αυτη....αλλα απο εκει και περα παιζουν ρολο και αλλα πραγματα...συμπεριφορα...ναζι...γλυκητητα...και γενικα ρε παιδι μου αν γνωρισεις εναν ανθρωπο εστω και μια δυο φορες βγαζεις τα συμπερασματα σου για το ποιον αυτου...μαρκελα συμφωνω οτι μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις..γιατι μπορει να σου γυρισει....αλλα ολοι εχουμε κανει λαθη στη ζωη μας..και το να πηγαινουμε με αντρες μεταμφιεζμενους σε γυναικα για την κοινη γνωμη λαθος ειναι και αυτο...την ωρα που κανει ενας αντρας παθητικο ερωτα πιστευω οτι νιωθει τη γυναικεια του φυση να υπερτερει....νταξει θα μου πεις μια τρανς  με στηθος νιωθει πιο πολυ γυναικα σε χρονικη διαρκεια..συμφωνω...αλλα......????οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω...ας το ελεγες στη φιονα...εδω σχολιαζουμε εμπειριες και κανα πειραγμα οι πιο παλιοι ετσι για χαβαλε και καζουρα...δεν σε μαλωνω και τωρα με το δωρο του πασχα μπορει και να κανονισω συναντηση...για να δωσω και σχολια της εμπειριας στους συναδελφους...ανωνυμα ομως!!!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.700
Γιασου  Τζουλακι  μου  ,ομορφια  μου,κουκλακι,στολιδι  του  Κεραμεικου.....
χαχαχαχα...γεια σου ρε ομορφια,γεια σου ρε Πατριδα,γεια σου καυλιαρα, μερακλου κ καραμπουζουκλου.... :-*
μπουτ μπαλαμια ν αβελεις,πιο πολλα κι απ οσα θελεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom