Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν στεναχωριεται κανεις
αλλα εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε
οποιος θελει να κανει την πλακα του, ας παει στις παιδικες χαρες να παιξει
ευπροσδεκτη η παρουσια των κοριτσιων να διαφημιστουν και να μας δωσουν πληροφοριες αλλα δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουν το φορουμ για τους αλλους και περιεργους σκοπους
συμμετεχω σε 2-3 αντιστοιχα ξενα φορα και αυτο το πραγμα δεν το εχω δει πουθενα
Γιατι παραξενεύεσαι βρε ομορφε;
Μημπως εχεις ξαναδεί αλλού πουσταριά που κάποτε πλήρωναν να τα  :zfuck: ξουν , τώρα εδω να το παιζουν τρανς με αγγελίες και να ζητάνε ευρά και δολλάρια και οι προμότορες να χοντροσιγονταρουν; :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
εγω μια θελω κ αλλη καμια

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
γεια σου βατραχε τολη βοσκοπουλε

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
δικιο εχεις φιλε δεν λεει τιποτα στο δικο της θρεντ...αυτα ελεγα τις προηγουμενες μερες μπορει καποιος ο οποιος δεν ξερει να ψαχνει η το θρεντ της κοπελας να μη λεει τπτ το ουσιαστικο αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθαει αλλωστε γι'αυτο ειμαστε μαζεμενοι εδω..ας μην αρπαζουμε με τη μια τον αλλο λεγοντας του διαβαζε ρε μεγαλε κ ψαξε κ κανε κ ρανε..αφου μπαινουμε στη διαδηκασια να γραψουμε ας πουμε κατι ουσιαστικο κ ας αλιλοβοηθηθουμε .μεταξυ μας ειμαστε..απ'οτι εχω καταλαβει φιλε πιο πανω που την ψανχεις την κορασιδα πρεπει να ειναι με καινουρια αγγελια οποτε προσεχε κ εχε το νου σου εγω δε μπορω να σε βοηθησω παραπανω τωρα αν καποιος αλλος χερει καλοδεχουμενος

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Τα ειπες πολυ σωστα φιλε, ευχαριστω  ;)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εχουμε εμπειρια μ'αυτην; Ευχαριστω

[size=10pt]αν αυτη ειναι ικανη να μπει στις τρανς εγω ειμαι ο αρχοντας της χαμενης ατλαντιδας. θα μας τρελανουν ρε σεις αυτα τα όντα . παναγια μου τι σουργελο ειναι αυτο ??? θελει να αποκαλειται και τρανς? ΕΛΕΟΣ γαμω την τρελα μου μεσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size]

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
[size=10pt]αν αυτη ειναι ικανη να μπει στις τρανς εγω ειμαι ο αρχοντας της χαμενης ατλαντιδας. θα μας τρελανουν ρε σεις αυτα τα όντα . παναγια μου τι σουργελο ειναι αυτο ??? θελει να αποκαλειται και τρανς? ΕΛΕΟΣ γαμω την τρελα μου μεσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/size]

που εισαι συ αγοραρε?????

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παίδες επειδή θέλω κάτι σε πιπινοκατάσταση και ΚΑΛΟ, και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (όχι σαν την άλλη που ζητάει 200 ευρώ ακόμα και να σε κοιτάξει), έχω καταλήξει ΕΔΩ:
θέλω να μου πείτε ΑΝ κάποιος έχει ΑΜΕΣΗ εμπειρία, άν ήταν όντως ενεργητική όπως λέει (έχουν καταντήσει χειρότερα απο πολιτικούς, σε κάνει ΚΑΝ κούκου) και γενικά την εμπειρία... Μη μου αρχίσετε οτι άλλες είναι καλύτερες (για την αγαπητή τζ...) το ξέρω  :s&m_2:

Πλζ πείτε μου γιαυτην και θα σας είμαι υπόχρεος  :kissass: (ή κάτι άλλο πιπινοκατάσταση καταλάβατε ΚΑΙ ενεργητική)...

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
:think: :tickedoff: :tickedoff:
δεν διαβαζεις δεν διαβαζεις....
θα σε μαλωσω :s&m_3:

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
τι δε διαβάζω?? ξέρεις ΠΟΣΑ έχω πετάξει χρήματα κ ήταν φρίκη.. απλά θα σου πω ποσοστό: ΟΛΑ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
τι δε διαβάζω?? ξέρεις ΠΟΣΑ έχω πετάξει χρήματα κ ήταν φρίκη.. απλά θα σου πω ποσοστό: ΟΛΑ
Σε διπλανό Θρεντ έχει γίνει το σίστριγκλο εσύ χαμπάρι δεν έχεις πάρει!
Έτσι όπως το πας θα συνεχίσεις να τρως φρίκες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom