Επισκέπτης
αυτο ειναι το πνευμα βατραχε...οτι θελει κανεις βλεπει, εχω και καθαρες για οσους με ξερουν..
[/quote εγω που εχω πιει 5 μπηρες κ αι 3 τεκηλες κιτρινες ολα ωραι τα βλεπω.
αυτο ειναι το πνευμα βατραχε...οτι θελει κανεις βλεπει, εχω και καθαρες για οσους με ξερουν..
[/quote εγω που εχω πιει 5 μπηρες κ αι 3 τεκηλες κιτρινες ολα ωραι τα βλεπω.
αυτη ειναι η αληθεια......μακιααυτο ειναι το πνευμα βατραχε...
γεια σας αγορια... εχω καιρο να μπω λογω καποιων θεματων...βλεπω αρκετα σχολια απο τον καιρο που εχω λειψει...ολα καλα ολοι σα και ολες ελπιζω??
μαικ τα φωτα σου τι λεει ο συναγωνιστηςΤίμια επιλογή με ότι γράφει στην αγγελία να είναι αλήθεια και αρκετά ακριβείς φωτογραφίες
Τίμια επιλογή με ότι γράφει στην αγγελία να είναι αλήθεια και αρκετά ακριβείς φωτογραφίες
εσυ εχεις παει???Τίμια επιλογή με ότι γράφει στην αγγελία να είναι αλήθεια και αρκετά ακριβείς φωτογραφίες
καθε βδομαδα το ιδιο θα εχουμε με αυτην???Το οτι ειναι και καλα 24 χρονων και τουλαχιστον εγω την κανω τη κοπελια για 34..ειναι τιμιο και αυτο?χωρις παρεξηγηση παντα προς κανεναν...ισως ειναι το πολυ μεικαπ..εγω ειμαι 35 και δειχνω μικροτερος...ισως ομως να αξιζει ενα τεστ drive...οποιος συναδελφος μπορει ας δωσει τα φωτα...αν δε κανω λαθος δεν εχουν ειπωθει {γραφτει} σχολεια..
ας λεει οτι θελει. οποιος θελει να δει τι λεει ο ενας και ο αλλος ας παει και ας το ποσταρει μετα και να με βγαλει ψευτη.ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. Α? ;)μαικ τα φωτα σου τι λεει ο συναγωνιστης
ας λεει οτι θελει. οποιος θελει να δει τι λεει ο ενας και ο αλλος ας παει και ας το ποσταρει μετα και να με βγαλει ψευτη.ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. Α? ;)
Όντως η ηλικία της δεν είναι αυτή αλλά τα υπόλοιπα οκ. Και όπως είπα οι φωτογραφίες αρκετά ακριβείςεσυ εχεις παει???
καθε βδομαδα το ιδιο θα εχουμε με αυτην???
κλαφτα χαραλαμπεΤίμια επιλογή με ότι γράφει στην αγγελία να είναι αλήθεια και αρκετά ακριβείς φωτογραφίες
κλαφτα χαραλαμπε