Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
γεια σας αγορια...εχω καιρο να μπω λογω καποιων θεματων...βλεπω αρκετα σχολια απο τον καιρο που εχω λειψει...ολα καλα ολοι σα και ολες ελπιζω??

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Τίμια επιλογή με ότι γράφει στην αγγελία να είναι αλήθεια και αρκετά ακριβείς φωτογραφίες

Το οτι ειναι και καλα 24 χρονων και τουλαχιστον εγω την κανω τη κοπελια για 34..ειναι τιμιο και αυτο?χωρις παρεξηγηση παντα προς κανεναν...ισως ειναι το πολυ μεικαπ..εγω ειμαι 35 και δειχνω μικροτερος...ισως ομως να αξιζει ενα τεστ drive...οποιος συναδελφος μπορει ας δωσει τα φωτα...αν δε κανω λαθος δεν εχουν ειπωθει {γραφτει} σχολεια..

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Το οτι ειναι και καλα 24 χρονων και τουλαχιστον εγω την κανω τη κοπελια για 34..ειναι τιμιο και αυτο?χωρις παρεξηγηση παντα προς κανεναν...ισως ειναι το πολυ μεικαπ..εγω ειμαι 35 και δειχνω μικροτερος...ισως ομως να αξιζει ενα τεστ drive...οποιος συναδελφος μπορει ας δωσει τα φωτα...αν δε κανω λαθος δεν εχουν ειπωθει {γραφτει} σχολεια..
καθε βδομαδα το ιδιο θα εχουμε με αυτην??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
μαικ τα φωτα σου τι λεει ο συναγωνιστης :think: :think:
ας λεει οτι θελει. οποιος θελει να δει τι λεει ο ενας και ο αλλος ας παει και ας το ποσταρει μετα και να με βγαλει ψευτη.ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. Α?  ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ας λεει οτι θελει. οποιος θελει να δει τι λεει ο ενας και ο αλλος ας παει και ας το ποσταρει μετα και να με βγαλει ψευτη.ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. Α?  ;)

Το αλάνθαστο ενστικτό μου λέει πως ο Μάϊκ έχει 1000000000 δίκια και προκαλώ όποιον όντως πάει να βγεί και να διαψευσει.
Με επιχειρήματα βεβαίως και βέβαια!

Και προβλέπω επίσης:
CD του κερατά!
Ψευτικες μαϊμού φωτογραφίες.
Υπηρεσίες ανθυποβουλγαροτράβελου της συμφοράς.

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
καθε βδομαδα το ιδιο θα εχουμε με αυτην??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

σορυ mike προφανως θα μου ξεφυγαν καποια απο τα σχολια σου..οπως και να εχει κατι δεν μου κολαει με τη συγκεκριμενη....εξαλου εχει πλεον γεμισει ο τοπος απο τρανσο_cd ..οι επιλογες ειναι πολλες και τα λεφτα λιγοστευουν....σκεφτομαι να αραιωσω απο το αθλημα..υπαρχει παντα και το μεταξυ...με 10-15 ευρουλακια ξαλαφρωνεις..αμα ειναι οτι βγαζουμε στο 8αωρο...+++ να τα ακουμπαμε για λιγη ωρα..δεν κανουμε δουλεια ετσι....αφου οι περισσοτερες ειναι τραβεστοκατασταση..ας πανε να δουλεψουνε και μην περημενουν να τα βγαζουν με λιγο πιπα και λιγο μαμιση........

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Οπως βλεπετε εχει αρχισει πολεμος
οι τρανς εναντιων των λοιπων τραβεστι, κρος και σι ντι
δεν ξερω πως και γιατι
να υποθεσω επειδη τους τρωνε την πελατεια(;), εχοντας αυτες επενδυσει σε επεμβασεις, ορμονες κλπ
φαινεται οτι με το που αποκτας βυζια καβαντζαρεις ολο τον χωρο των τρανς, τραβεστι, κρος και σι ντι
Εγω δεν θα παρω το μερος καμμιας πλευρας, μονο θα επισημανω την μικροτητα καποιων κοριτσιων που παρ' ολο που ειναι ομολογουμενος πιο ομορφες και δεν εχουν καμμια σχεση σε θεμα εμφανισης με τις περισσοτερες τραβεστι, κρος και λοιπες
Και μεσα στην αγωνια τους, προσεταιριζονται και μελη του φορουμ για να πετυχουν το σκοπο τους ή χρησιμοποιουν και καλπικα προφιλ
Γι αυτο θα παρακαλουσα τους συναδελφους να μην συμμετασχουν σ' αυτη τη διαδικασια, γιατι καποιοι ηδη εχουν κανει το φορουμ αιδοιο καλλιγραφια, δεν χρειαζεται να γινει χειροτερα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
υπαρχει κ χειροτερα ?????????????  :o :o :o :o

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ηρεμείστε ρε σείς χαλαρώστε ρε γαμώτο.
Δικιο έχετε αλλα ο νοών νοείτω.
Όλοι εχουν πάρει χαμπάρι ότι εννίοτε πέφτει πατρονάρισμα κάποιες φορές και άλλες μερικές άδικο κράξιμο σε κάποιες.
Αυτα δυστυχώς συνέβαιναν συμβαίνουν και θα συμβαίνουν.
Μην ξεχνάτε όμως μάγκες ότι ουδεν κρυπτόν απο τον ήλιον. ;)
Για αυτο στα στραβα καλλίτερα κανείς ειναι να το ρίχνει στο στο καλαμπουρι παρά να συγχίζεστε και να στενοχωριέστε.
Αργά ή γρήγορα λάμπει η αληθεια ξεκαθαρίζει το τοπίο και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Νάστε καλα . :birdman:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Δεν στεναχωριεται κανεις
αλλα εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε
οποιος θελει να κανει την πλακα του, ας παει στις παιδικες χαρες να παιξει
ευπροσδεκτη η παρουσια των κοριτσιων να διαφημιστουν και να μας δωσουν πληροφοριες αλλα δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουν το φορουμ για τους αλλους και περιεργους σκοπους
συμμετεχω σε 2-3 αντιστοιχα ξενα φορα και αυτο το πραγμα δεν το εχω δει πουθενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom