Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

stek

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι και εμενα , αλλα ποτε δεν ξερεις.....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μας εχουν πει ηδη
αλλοι καλα και αλλοι κακα
να μας πει κανεις απο Αθηνα που την ειδε
γιατι νομιζω οι συναδελφοι στον Βορρα εχουν χωριστει σε φατριες και η καθε μια φατρια θαβει το πουλεν της αλλης

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
μας εχουν πει ηδη
αλλοι καλα και αλλοι κακα
να μας πει κανεις απο Αθηνα που την ειδε
γιατι νομιζω οι συναδελφοι στον Βορρα εχουν χωριστει σε φατριες και η καθε μια φατρια θαβει το πουλεν της αλλης
γιατι ρε niced βλεπεις απο το βορρα κενεναν αλλο εκτος απο εμενα να γραφει?την εχουν κανει ολοι ετοιμος και εγω
τεσπα δεν εχω παει με τι στελλα ποτε το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα οσον αφορα το σωμα
δλδ μην περιμενετε το θεικο κορμι που βλεπεται
η δε κριτικες ειναι οτι παθητικοι γραφουν υμνους για τι στελλα και η ενεργειακοι (που λεει και μια ψυχη) παλαιοι συναγωνιστες τα χειροτερα
οσο δε για τι νατασσα αν η στελλα στις φωτο δεν ανταποκρινεται ελαφρως η αλλη ειναι εντελως διαφορετικη απο κοντα. κροσσοκατασταση με πολυ δυσκολο κορμι αλλα δυνατο κρεββατι μονο για ενεργητικους
αυτα γιατι εχουμε ξεχασει τελευταια γιατι ειμαστε εδω :headbang: :headbang: :headbang:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
γιατι ρε niced βλεπεις απο το βορρα κενεναν αλλο εκτος απο εμενα να γραφει?την εχουν κανει ολοι ετοιμος και εγω
τεσπα δεν εχω παει με τι στελλα ποτε το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα οσον αφορα το σωμα
δλδ μην περιμενετε το θεικο κορμι που βλεπεται
η δε κριτικες ειναι οτι παθητικοι γραφουν υμνους για τι στελλα και η ενεργειακοι (που λεει και μια ψυχη) παλαιοι συναγωνιστες τα χειροτερα
οσο δε για τι νατασσα αν η στελλα στις φωτο δεν ανταποκρινεται ελαφρως η αλλη ειναι εντελως διαφορετικη απο κοντα. κροσσοκατασταση με πολυ δυσκολο κορμι αλλα δυνατο κρεββατι μονο για ενεργητικους
αυτα γιατι εχουμε ξεχασει τελευταια γιατι ειμαστε εδω :headbang: :headbang: :headbang:

Ωραίος τώρα !!  :rockon: :rockon:

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
τεσπα δεν εχω παει με τι στελλα ποτε το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα οσον αφορα το σωμαδλδ μην περιμενετε το θεικο κορμι που βλεπεται
η δε κριτικες ειναι οτι παθητικοι γραφουν υμνους για τι στελλα και η ενεργειακοι (που λεει και μια ψυχη) παλαιοι συναγωνιστες τα χειροτεραοσο δε για τι νατασσα αν η στελλα στις φωτο δεν ανταποκρινεται ελαφρως η αλλη ειναι εντελως διαφορετικη απο κοντα. κροσσοκατασταση με πολυ δυσκολο κορμι αλλα δυνατο κρεββατι μονο για ενεργητικους

:think: Το ξανασκέφτηκα!
Αφού δεν εχεις πάει με τη Στελλα και δεν εχεις δεί την κορμάρα της πώς ξερεις οτι οι φωτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;
Επίσης που εχουν γραφτεί οι διθύραμβοι των παθιάρηδων και που οι κατακραυγές των ενεργειάρηδων;
Λέγε μωρέ γιατι θα σκάσω απο την περιέργεια...  :-*

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ποιες ειναι ρε παιδια ολες αυτες ΔΩΣΤΕ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΛΑΟ :humpleg: :humpleg:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
:think: Το ξανασκέφτηκα!
Αφού δεν εχεις πάει με τη Στελλα και δεν εχεις δεί την κορμάρα της πώς ξερεις οτι οι φωτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;
Επίσης που εχουν γραφτεί οι διθύραμβοι των παθιάρηδων και που οι κατακραυγές των ενεργειάρηδων;
Λέγε μωρέ γιατι θα σκάσω απο την περιέργεια...  :-*
ξερεις γιατρε υπαρχει και μια πιατσα που εβγαινε καποτε η στελλα ε και σαν παιδι και εγω εκανα κατι βολτες απο κει που και που :grin:
αλλα τοτε πραγματικα ηταν γυναικαρα οπως στις φωτο ακριβως τελευταια που την ειδα εκτος πιατσας σε κλαμπ εχει παχυνει ελαφρως αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη απλως λεω οτι φωτο τις εχουν φωτοσοπ δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα
οσον αφορα το αλλο που ρωτας στειλε πμ στο χρηστο και θα σου πει τα καλυτερα κανε το ιδιο και στο πατσινο και θα σου πει τα χειροτερα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.614
Πόντοι
606
ξερεις γιατρε υπαρχει και μια πιατσα που εβγαινε καποτε η στελλα ε και σαν παιδι και εγω εκανα κατι βολτες απο κει που και που :grin:
αλλα τοτε πραγματικα ηταν γυναικαρα οπως στις φωτο ακριβως τελευταια που την ειδα εκτος πιατσας σε κλαμπ εχει παχυνει ελαφρως αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη απλως λεω οτι φωτο τις εχουν φωτοσοπ δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα
οσον αφορα το αλλο που ρωτας στειλε πμ στο χρηστο και θα σου πει τα καλυτερα κανε το ιδιο και στο πατσινο και θα σου πει τα χειροτερα
ετσι εχει το θεμα...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057

Σαφέστατος !!!  :thumbsup:

Ευχαριστούμε θερμώς .  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom