batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.614
- Πόντοι
- 606
αν και δεν ειμαι απο θεσσαλονηκη αυτη απο της φωτο μου φενεται δυνατοαυτην την ξερει κανεις?
αν και δεν ειμαι απο θεσσαλονηκη αυτη απο της φωτο μου φενεται δυνατοαυτην την ξερει κανεις?
ρωτα τον αλε......ναι και εμενα , αλλα ποτε δεν ξερεις.....
ρωτα τον αλε......
γιατι ρε niced βλεπεις απο το βορρα κενεναν αλλο εκτος απο εμενα να γραφει?την εχουν κανει ολοι ετοιμος και εγωμας εχουν πει ηδη
αλλοι καλα και αλλοι κακα
να μας πει κανεις απο Αθηνα που την ειδε
γιατι νομιζω οι συναδελφοι στον Βορρα εχουν χωριστει σε φατριες και η καθε μια φατρια θαβει το πουλεν της αλλης
αυτα γιατι εχουμε ξεχασει τελευταια γιατι ειμαστε εδω
γιατι ρε niced βλεπεις απο το βορρα κενεναν αλλο εκτος απο εμενα να γραφει?την εχουν κανει ολοι ετοιμος και εγω
τεσπα δεν εχω παει με τι στελλα ποτε το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα οσον αφορα το σωμα
δλδ μην περιμενετε το θεικο κορμι που βλεπεται
η δε κριτικες ειναι οτι παθητικοι γραφουν υμνους για τι στελλα και η ενεργειακοι (που λεει και μια ψυχη) παλαιοι συναγωνιστες τα χειροτερα
οσο δε για τι νατασσα αν η στελλα στις φωτο δεν ανταποκρινεται ελαφρως η αλλη ειναι εντελως διαφορετικη απο κοντα. κροσσοκατασταση με πολυ δυσκολο κορμι αλλα δυνατο κρεββατι μονο για ενεργητικους
Ωραίος τώρα !!
καμια καλη στην θεσσαλονικη ?
γιατι ρε niced βλεπεις απο το βορρα κενεναν αλλο εκτος απο εμενα να γραφει?την εχουν κανει ολοι ετοιμος και εγω
τεσπα δεν εχω παει με τι στελλα ποτε το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα οσον αφορα το σωμαδλδ μην περιμενετε το θεικο κορμι που βλεπεται
η δε κριτικες ειναι οτι παθητικοι γραφουν υμνους για τι στελλα και η ενεργειακοι (που λεει και μια ψυχη) παλαιοι συναγωνιστες τα χειροτεραοσο δε για τι νατασσα αν η στελλα στις φωτο δεν ανταποκρινεται ελαφρως η αλλη ειναι εντελως διαφορετικη απο κοντα. κροσσοκατασταση με πολυ δυσκολο κορμι αλλα δυνατο κρεββατι μονο για ενεργητικους
Ωραίος τώρα !!
θελεις να σου πω εγω???
ξερεις γιατρε υπαρχει και μια πιατσα που εβγαινε καποτε η στελλα ε και σαν παιδι και εγω εκανα κατι βολτες απο κει που και πουΤο ξανασκέφτηκα!
Αφού δεν εχεις πάει με τη Στελλα και δεν εχεις δεί την κορμάρα της πώς ξερεις οτι οι φωτό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;
Επίσης που εχουν γραφτεί οι διθύραμβοι των παθιάρηδων και που οι κατακραυγές των ενεργειάρηδων;
Λέγε μωρέ γιατι θα σκάσω απο την περιέργεια... :-*
ετσι εχει το θεμα...ξερεις γιατρε υπαρχει και μια πιατσα που εβγαινε καποτε η στελλα ε και σαν παιδι και εγω εκανα κατι βολτες απο κει που και που
αλλα τοτε πραγματικα ηταν γυναικαρα οπως στις φωτο ακριβως τελευταια που την ειδα εκτος πιατσας σε κλαμπ εχει παχυνει ελαφρως αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη απλως λεω οτι φωτο τις εχουν φωτοσοπ δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα
οσον αφορα το αλλο που ρωτας στειλε πμ στο χρηστο και θα σου πει τα καλυτερα κανε το ιδιο και στο πατσινο και θα σου πει τα χειροτερα
ξερεις γιατρε υπαρχει και μια πιατσα που εβγαινε καποτε η στελλα ε και σαν παιδι και εγω εκανα κατι βολτες απο κει που και που
αλλα τοτε πραγματικα ηταν γυναικαρα οπως στις φωτο ακριβως τελευταια που την ειδα εκτος πιατσας σε κλαμπ εχει παχυνει ελαφρως αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη απλως λεω οτι φωτο τις εχουν φωτοσοπ δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτητα
οσον αφορα το αλλο που ρωτας στειλε πμ στο χρηστο και θα σου πει τα καλυτερα κανε το ιδιο και στο πατσινο και θα σου πει τα χειροτερα
πολύ θολούρα βρε πουλάκι μου οι φωτό σου.. καμμια καθαρή δεν έχεις;;
οτι θελει κανεις βλεπει, εχω και καθαρες για οσους με ξερουν..πολύ θολούρα βρε πουλάκι μου οι φωτό σου.. καμμια καθαρή δεν έχεις;;
οτι θελει κανεις βλεπει, εχω και καθαρες για οσους με ξερουν..
[/quote εγω που εχω πιει 5 μπηρες κ αι 3 τεκηλες κιτρινες ολα ωραι τα βλεπω.