pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δε θελω λεμε...κι εμενα μ αρεσει ο κωλος αλλα χωρις υδραυλικα απο μπροστα...παραδεξου οτι θες να πας κι εσυ! δεν θα το μαρτυρησουμε
δε θελω λεμε...κι εμενα μ αρεσει ο κωλος αλλα χωρις υδραυλικα απο μπροστα...παραδεξου οτι θες να πας κι εσυ! δεν θα το μαρτυρησουμε
αλακαρτ και της ωρας! μα τι ρωτας σε ασχετο θρεντ και φορουμ
δεν ψαχνομαι απο εδω!
Σπανια ποσταρω βιντεακια απο τσοντες. Αυτο εδω όμως αποτελει THN εξαιρεση των εξαιρεσεων.
POV. Πιπα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο αλλο πλανητη.GFE φαση. Κορμι θανατος. Θα ηταν κριμα να μην το μοιραστω.
ENJOY!
καλά, το GFE που το είδες? πίπα φτωχή! καθόλου DEEP THROAT, εμφάνιση τράνς μέτρια, σιγά το βίντεο
κανεις απο θεσσ να παρουμε καμια τρανσ μαζι? Ειμαι 23
κανεις απο θεσσ να παρουμε καμια τρανσ μαζι? Ειμαι 23
αυτη ειναι η πρινς μπαρμπι που κανει παρεα πλεον με τι βικη κ τη χαρα...οποιοσ εχει καποια εμπειρια να πει ειναι καλοδεχουμενος..εγω την εχω παρει τηλ για να συνενοηθω αλλα 1)το υφος που βγαζει απ το τηλεφωνο 2) οι ερωτησεις που κανει του στυλ τι ζωδιο εισαι κ τετοια χαζα κ 3)που ρωταει ποσα λεφτα διαθετεις κ οταν της λες εσυ πες μου ποσα θες κ αυτη συνεχιζει να σε ρωταει εσυ ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις κ κατι τετοιες χαζομαρες ολα αυτα εμενα προσωπικα μου κοινουν τη περιεργια οτι ειναι τσαμπουκαλης και οτι παει τη κουβεντα ετσι οπως θελει αυτη ωστε η να σε ξενερωσει η να σε κανει να της δωσεις αρκετα χρηματα
αυτη ειναι η πρινς μπαρμπι που κανει παρεα πλεον με τι βικη κ τη χαρα...οποιοσ εχει καποια εμπειρια να πει ειναι καλοδεχουμενος..εγω την εχω παρει τηλ για να συνενοηθω αλλα 1)το υφος που βγαζει απ το τηλεφωνο 2) οι ερωτησεις που κανει του στυλ τι ζωδιο εισαι κ τετοια χαζα κ 3)που ρωταει ποσα λεφτα διαθετεις κ οταν της λες εσυ πες μου ποσα θες κ αυτη συνεχιζει να σε ρωταει εσυ ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις κ κατι τετοιες χαζομαρες ολα αυτα εμενα προσωπικα μου κοινουν τη περιεργια οτι ειναι τσαμπουκαλης και οτι παει τη κουβεντα ετσι οπως θελει αυτη ωστε η να σε ξενερωσει η να σε κανει να της δωσεις αρκετα χρηματα
ξέρει κανείς κάτι για αυτήν?
ναι εχει αποκτησει μουνακι!!Κομμώτρια, απ' όσο ξέρω μακριά από βίζιτες. Είχαμε μιλήσει παλαιότερα, μου είχε δώσει κινητό και με είχε προσκαλέσει και σπίτι της για τα περαιτέρω αλλά ως γνωστόν μαλακίστηκα. Πάντως φαίνεται καλό παιδί. Τους δε τελευταίους έχει αποκτήσει και μουνάκι.