Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Σπανια ποσταρω βιντεακια απο τσοντες. Αυτο εδω όμως αποτελει THN εξαιρεση των εξαιρεσεων.
POV. Πιπα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο αλλο πλανητη.GFE φαση. Κορμι θανατος. Θα ηταν κριμα να μην το μοιραστω.

ENJOY!

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σπανια ποσταρω βιντεακια απο τσοντες. Αυτο εδω όμως αποτελει THN εξαιρεση των εξαιρεσεων.
POV. Πιπα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο αλλο πλανητη.GFE φαση. Κορμι θανατος. Θα ηταν κριμα να μην το μοιραστω.

ENJOY!

καλά, το GFE που το είδες?  :huh:  πίπα φτωχή! καθόλου DEEP THROAT, εμφάνιση τράνς μέτρια, σιγά το βίντεο

Tgirlhunter

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Like
10
Πόντοι
1
οντως υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες..
ομως να μην αδικουμε τον φιλο γουστα ειναι αυτα..

καλά, το GFE που το είδες?  :huh:  πίπα φτωχή! καθόλου DEEP THROAT, εμφάνιση τράνς μέτρια, σιγά το βίντεο

gymalanaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
2
Πόντοι
0
κανεις απο θεσσ να παρουμε καμια τρανσ μαζι? Ειμαι 23

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Τυποι ξερει κανεις ποιες παιζουν αυτο τον καιρο φυλης 99?

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
αυτη ειναι η πρινς μπαρμπι που κανει παρεα πλεον με τι βικη κ τη χαρα...οποιοσ εχει καποια εμπειρια να πει ειναι καλοδεχουμενος..εγω την εχω παρει τηλ για να συνενοηθω αλλα 1)το υφος που βγαζει απ το τηλεφωνο  2) οι ερωτησεις που κανει του στυλ τι ζωδιο εισαι κ τετοια χαζα κ 3)που ρωταει ποσα λεφτα διαθετεις κ οταν της λες εσυ πες μου ποσα θες κ αυτη συνεχιζει να σε ρωταει εσυ ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις κ κατι τετοιες χαζομαρες ολα αυτα εμενα προσωπικα μου κοινουν τη περιεργια οτι ειναι τσαμπουκαλης  :rockon: και οτι παει τη κουβεντα ετσι οπως θελει αυτη ωστε η να σε ξενερωσει η να σε κανει να της δωσεις αρκετα χρηματα  :booty:

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι η πρινς μπαρμπι που κανει παρεα πλεον με τι βικη κ τη χαρα...οποιοσ εχει καποια εμπειρια να πει ειναι καλοδεχουμενος..εγω την εχω παρει τηλ για να συνενοηθω αλλα 1)το υφος που βγαζει απ το τηλεφωνο  2) οι ερωτησεις που κανει του στυλ τι ζωδιο εισαι κ τετοια χαζα κ 3)που ρωταει ποσα λεφτα διαθετεις κ οταν της λες εσυ πες μου ποσα θες κ αυτη συνεχιζει να σε ρωταει εσυ ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις κ κατι τετοιες χαζομαρες ολα αυτα εμενα προσωπικα μου κοινουν τη περιεργια οτι ειναι τσαμπουκαλης  :rockon: και οτι παει τη κουβεντα ετσι οπως θελει αυτη ωστε η να σε ξενερωσει η να σε κανει να της δωσεις αρκετα χρηματα   :booty:

εσένα σε είδε?  :zombie:

Tgirlhunter

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Like
10
Πόντοι
1
οταν σε ρωτησε ποσα εισαι διατεθειμένος να δωσεις τι απαντησες??

αυτη ειναι η πρινς μπαρμπι που κανει παρεα πλεον με τι βικη κ τη χαρα...οποιοσ εχει καποια εμπειρια να πει ειναι καλοδεχουμενος..εγω την εχω παρει τηλ για να συνενοηθω αλλα 1)το υφος που βγαζει απ το τηλεφωνο  2) οι ερωτησεις που κανει του στυλ τι ζωδιο εισαι κ τετοια χαζα κ 3)που ρωταει ποσα λεφτα διαθετεις κ οταν της λες εσυ πες μου ποσα θες κ αυτη συνεχιζει να σε ρωταει εσυ ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις κ κατι τετοιες χαζομαρες ολα αυτα εμενα προσωπικα μου κοινουν τη περιεργια οτι ειναι τσαμπουκαλης  :rockon: και οτι παει τη κουβεντα ετσι οπως θελει αυτη ωστε η να σε ξενερωσει η να σε κανει να της δωσεις αρκετα χρηματα   :booty:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
την ξαναρωτησα αυτη ποσα θελει αλλα μου ξαναειπε εσυ ποσα δεινεις οποτε καπου εκει αρχησα κ γω να τη δουλευω κ της ειπα 150 κ μετα φτιαχτικε αλλα το σταματησα....οσο για τον ποιο πανω φιλο να απαντησω οτι οχι δε με ειδε αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειχε προβλημα κανενα κ να με εβλεπε :kissass2:

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
καλημερα
μετα απο πολυ καιρο παερασα απο συγγρου ξεραΐλα μονο 1 ξανθο μωρο επεζε αλλα του την ειχαν παίσει κατι πιτσιρικια...

incognito13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Κομμώτρια, απ' όσο ξέρω μακριά από βίζιτες. Είχαμε μιλήσει παλαιότερα, μου είχε δώσει κινητό και με είχε προσκαλέσει και σπίτι της για τα περαιτέρω αλλά ως γνωστόν μαλακίστηκα.  :headbang: Πάντως φαίνεται καλό παιδί. Τους δε τελευταίους έχει αποκτήσει και μουνάκι.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Κομμώτρια, απ' όσο ξέρω μακριά από βίζιτες. Είχαμε μιλήσει παλαιότερα, μου είχε δώσει κινητό και με είχε προσκαλέσει και σπίτι της για τα περαιτέρω αλλά ως γνωστόν μαλακίστηκα.  :headbang: Πάντως φαίνεται καλό παιδί. Τους δε τελευταίους έχει αποκτήσει και μουνάκι.
ναι εχει αποκτησει μουνακι!!
τι εννοεις μακρια απο βιζιτες?

sexotronic

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια δεν ξερω κιολας αν εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση...Ξερει κανεις για 2 τρανς ξανθιες σαν διδυμες περιπου μοιαζουν και βγαινουν στην συγγρου εκει καπου στη μεση, νομιζω πριν την παμελα_τρανς, καμια πληροφορια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom