pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
προς το παρον σοκολατα τρωωκαλε τα ιδια κανουμε απλα η φαντασιωση ειναι που κανει την διαφορα,μη τρως προλογο
προς το παρον σοκολατα τρωωκαλε τα ιδια κανουμε απλα η φαντασιωση ειναι που κανει την διαφορα,μη τρως προλογο
Κάποιος άλλος γιουσερ πριν απο λίγο είχε αμφιβολία για το αν ειμαι κλώνος ή οχι σε ενα άλλο thread
και του πρότεινα να του ανοιξω κάμερα για μισο λεπτό να τον πείσω οτι δεν είμαι.
οχι δεν κάνω σοου στην καμερα.
Δεν εισαι τρανσέξουαλ, εισαι γυναίκα και με το νόμο.
Αυτός ειναι ένας όρος για τις εγχειρισμένες που τον εισήγαγε η Χειλουδάκη. Επειδή ήταν η πρώτη που έγινε φίρμα καθιέρωσε και τον όρο.
Ρε σεις βγειτε από το μικρόκοσμό σας!
ναι ανεβασες μας φωτος με ζουμ! χωρις ρετους πλζ!το ορθο ειναι οι γυναικες απο τις γυναικες ,ξερεις η ληλιαρχικη πραξη γεννησης αλλαζει οποτε πρεπει να αποδειξεις καπως οτι προκειτε για πρων αντρα!
Το εκανα και περασα πολυ καλα. Οσο αναφορα αν κανουνε καλυτερες πιπες η γαμιουνται καλυτερα για εμενε δεν ισχυει. Αυτο ειναι στον ανθρωπο. Η συγκεκριμενη παντως δεν ηταν ξεπετα και περασα πολυ καλα.
Αν κάνουμε σάϊμπερ και οι δύο? ;)
όπως εχω πεί,
δεν είμαι φαν της τεχνολογίας. ;)
μαλακιες...κανουνε λεει τα τραβελια καλυτερες πιπες επειδη εχουν πουτσο...δε κουρευομαστε λεω εγω...
Φιλε hard την ξερω απο τοτε και βρισκομαστε καμια φορα. Νομιζω δεν εχει αγγελιες και οτι κανει γινεται επιλεκτικα. Μπορω να ρωτησω παντως.
εκει εσυ να επιμενεις...ποσες φορες θα το πω,περιεργεια...παραυτα ασχολησε βλεπω εμμονικα θα ελεγα μαζι τους!!!!!!!
εκει εσυ να επιμενεις...ποσες φορες θα το πω,περιεργεια...
Τότε γιατί κατηγορείς τους άλλους που είναι περίεργοι??
παραδεξου οτι θες να πας κι εσυ! δεν θα το μαρτυρησουμεδε μολογαω ρε...ποιον κατηγορησα ? εγω απλως ειπα οτι μου φαινονται λιγο περιεργα ολα αυτα!
Εσυ τι τιμοκατάλογο έχεις?