Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κάποιος άλλος γιουσερ πριν απο λίγο είχε αμφιβολία για το αν ειμαι κλώνος ή οχι σε ενα άλλο thread
και του πρότεινα να του ανοιξω κάμερα για μισο λεπτό να τον πείσω οτι δεν είμαι.

οχι δεν κάνω σοου στην καμερα.

Αν κάνουμε σάϊμπερ και οι δύο?  ;)

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Δεν εισαι τρανσέξουαλ, εισαι γυναίκα και με το νόμο.
Αυτός ειναι ένας όρος για τις εγχειρισμένες που τον εισήγαγε η Χειλουδάκη. Επειδή ήταν η πρώτη που έγινε φίρμα καθιέρωσε και τον όρο.

οχι η τζενη,ο νομος του 1964 ορισε οτι ειμαστε γυναικες
πρωτοδικο δεδικασμενο στην ξανθη!
το τρανσεξουαλ το χρησιμοποιουμε κατα γενικη ομολογια λαθος

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
ναι ανεβασες μας φωτος με ζουμ! χωρις ρετους πλζ!το ορθο ειναι οι γυναικες απο τις γυναικες ,ξερεις η ληλιαρχικη πραξη γεννησης αλλαζει οποτε πρεπει να αποδειξεις καπως οτι προκειτε για πρων αντρα!

υπάρχουν και οι φώτο βαφτισης  :cheesy:

όπως και να χει δεν εχω κάτι μάζι σου, δεν ήθελα να παρεξηγηθω άλλωστε το είπα πολλες φορές πριν ''Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ''

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Το εκανα και περασα πολυ καλα. Οσο αναφορα αν κανουνε καλυτερες πιπες η γαμιουνται καλυτερα για εμενε δεν ισχυει. Αυτο ειναι στον ανθρωπο. Η συγκεκριμενη παντως δεν ηταν ξεπετα και περασα πολυ καλα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλακιες...κανουνε λεει τα τραβελια καλυτερες πιπες επειδη εχουν πουτσο...δε κουρευομαστε λεω εγω...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το εκανα και περασα πολυ καλα. Οσο αναφορα αν κανουνε καλυτερες πιπες η γαμιουνται καλυτερα για εμενε δεν ισχυει. Αυτο ειναι στον ανθρωπο. Η συγκεκριμενη παντως δεν ηταν ξεπετα και περασα πολυ καλα.

Παίζει ακόμα η τύπισσα ή έχει αποσυρθεί?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Φιλε hard την ξερω απο τοτε και βρισκομαστε καμια φορα. Νομιζω δεν εχει αγγελιες και οτι κανει γινεται επιλεκτικα. Μπορω να ρωτησω παντως.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
όπως εχω πεί,

δεν είμαι φαν της τεχνολογίας. ;)

Ούτε εγώ... Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την εκμεταλλεύομαι... Εξάλλου απλά θα αποτελέσει τον δίαυλο για την ολοκλήρωση μίας πράξεως η οποία πραγματοποιείται απο την εμφάνιση του ανθρώπινου γένους... Για στείλε μσν με πμ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φιλε hard την ξερω απο τοτε και βρισκομαστε καμια φορα. Νομιζω δεν εχει αγγελιες και οτι κανει γινεται επιλεκτικα. Μπορω να ρωτησω παντως.

Ρώτα και βλέπουμε...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε μολογαω ρε...ποιον κατηγορησα ? εγω απλως ειπα οτι μου φαινονται λιγο περιεργα ολα αυτα!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Εσυ τι τιμοκατάλογο έχεις?

Stories