Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
καταλαβαινεις νομιζω πως πολλοι γκομενοι σου εχουν τιμησει τετοιο κωλο και πως και στο μελλον θα συμβαινει αυτο!

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
μπορεις να νομιζεις οτι θες! δικαιωμα σου και τα ρατσιστικα που γραφεις τοση ωρα αλλα η αληθεια ειναι αυτη!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εννοείς εμφυτεύματα  και έτσι?? 

νικιτα

δεν νομίζω.
Όχι απαραίτητα εμφυτεύματα.
Ειναι από τυ φύση τους στητοί, οπότε με τις ορμόνες , "τουμπανιάουν".
Μην εισαι απόλυτη με τη νικίτα...  :dancing:

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
σε ενα θεμα που οι γνωσεις περιορίζονται στα λαιφ σταιλ μου ειπαν ,ακουσα, δεν μπορει να ειναι κανεις απόλυτος προσβαλοντας μια μεριδα 10% του πλυθησμου!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Έχουμε 10% του πληθυσμού τραβέλια?  :headbang:

Πάντως για μένα το τραβέλι είναι άντρας με βυζιά... Αν τα κόψει, τότε ναι, είναι διαφορετική περίπτωση..

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
παρολο που εγω ειμαι τρανσεξουαλ(ενχειρησμενη δηλαδη) θεωρω δεν εχει καμια διαφορα! η εννοια του κοινωνικου φυλου πρωτα
επειτα δεν χαρακτηριζω καποιον απο τις επιλογες του στο σεξ
δεν υπαρχουν κανονες στη λιμπιντο και γενικα για μερικους απο πιτα που δεν τρως τι σε μελει κι αν καε

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
nikita
τι ακριβώς ρατσιστικό είπα??
σε ενα θεμα που εχεις αγνοια ,δηλωνεις δεν ειναι γυναικες και δεν ειναι ετσι και βαζεις κανονες?
εχεις παει και δεν σου αρεσε?
σου πηραν κανεναν γκομενο?
googlare  την λεξη "κοινωνικο φυλο"

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε ενα θεμα που εχεις αγνοια ,δηλωνεις δεν ειναι γυναικες και δεν ειναι ετσι και βαζεις κανονες?
εδω μιλαμε για wannabe γυναικα, και οχι εκ γενετης γυναικα.. εχει μεγαλη διαφορά...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
παρολο που εγω ειμαι τρανσεξουαλ(ενχειρησμενη δηλαδη) θεωρω δεν εχει καμια διαφορα! η εννοια του κοινωνικου φυλου πρωτα
επειτα δεν χαρακτηριζω καποιον απο τις επιλογες του στο σεξ
δεν υπαρχουν κανονες στη λιμπιντο και γενικα για μερικους απο πιτα που δεν τρως τι σε μελει κι αν καε

Δεν κατακρίνω τα γούστα, αλλά τον στρουθοκαμηλισμό. Αν δεν έχει γίνει εγχείρηση τότε ο άλλος είναι άντρας με βυζιά και μάλιστα όχι όλοι... Κατ ουσίαν σιντι... Αν όμως έχει κάνει εγχείρηση τότε ναι, είναι κορίτσι... Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω και σεξ μαζί τους...

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
οι πελατες τους ξερουν με τι πανε,οχι για γαμο

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Συμφωνω φιλε hard. Αν εχει κανει εγχειρηση και ειναι θηλυκια δεν εχει σχεση με αντρα. Οταν αποφασισα να δοκιμασω με τρανς εψαχνα καιρο να βρω εγχειρισμενη.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παντως οι περισσοτεροι που πανε με τραβελια θελουν να τον τρωνε...τα τραβεστι το λενε αυτο οχι εγω...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Kαταρχάς cheel.
Δεν βάζω κανόνες, δεν αναφέρθηκα στην κοινωνική τους υπόσταση αλλά στο πως είναι η σεξουαλική επαφή μαζί τους στο πρακτικό κομμάτι. Απο την στιγμή που ΔΕΝ εχουν γυναικεια γεννητικά όργανα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι το ίδιο με το να πας με μια γυναίκα οσον αφορα το ΣΕΞ, όχι το κατα πόσο είναι αρκετά γυναίκες η οχι σε ψυχοσωματικό και κοινωνικό επιπεδο. Δεν έκανα τέτοια σύγκριση, και ούτε με απασχολεί να κάνω.

Απο κει και πέρα ο καθένας ορίζει τον εαυτό οπως θέλει.
Αλλά και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.

Δεν είπα τίποτα για να σε προσβάλω, γι αυτό την δική μου μύγα δεν θα την πληρώσω εγώ!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Συμφωνω φιλε hard. Αν εχει κανει εγχειρηση και ειναι θηλυκια δεν εχει σχεση με αντρα. Οταν αποφασισα να δοκιμασω με τρανς εψαχνα καιρο να βρω εγχειρισμενη.

Ακριβώς... Μάλιστα και εγώ έχω φάει ένα ψιλοκόλλημα να πάω με εγχειρισμένη αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει... Βασικά δεν έκατσε επειδή είμαι των λαδάδικων αλλά δεν θα αργήσει η ώρα να το κάνω,,,,

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Φιλε drummer αυτο ειναι αληθεια οτι πολλοι θελουν να τον τρωνε. Εγω επειδη δεν γουσταρω να τον φαω ηθελα εγχειρισμενη.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε drummer αυτο ειναι αληθεια οτι πολλοι θελουν να τον τρωνε. Εγω επειδη δεν γουσταρω να τον φαω ηθελα εγχειρισμενη.
εσυ εισαι περιπτωση! δε το λεω προσβλητικα αλλα γιατι να θες να πηδηξεις γυναικα που πριν ηταν αντρας  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom