Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Kαταρχάς cheel.
Δεν βάζω κανόνες, δεν αναφέρθηκα στην κοινωνική τους υπόσταση αλλά στο πως είναι η σεξουαλική επαφή μαζί τους στο πρακτικό κομμάτι. Απο την στιγμή που ΔΕΝ εχουν γυναικεια γεννητικά όργανα ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι το ίδιο με το να πας με μια γυναίκα οσον αφορα το ΣΕΞ, όχι το κατα πόσο είναι αρκετά γυναίκες η οχι σε ψυχοσωματικό και κοινωνικό επιπεδο. Δεν έκανα τέτοια σύγκριση, και ούτε με απασχολεί να κάνω.

Απο κει και πέρα ο καθένας ορίζει τον εαυτό οπως θέλει.
Αλλά και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.

Δεν είπα τίποτα για να σε προσβάλω, γι αυτό την δική μου μύγα δεν θα την πληρώσω εγώ!

μια φυσιολογικη γυναικα δεν εχει τετοιες ανασφαλειες,εισαι σιγουρη πως εισαι κοπελα?
ή εχεις λυσει ολα τα προσωπικα σου δραματα (οπως ο καθενας μας) και αποφασισες να λυσεις και το λειτουργικο των "υδραυλικων" των τρανς? anyway εχω σιτες για τις μυγες!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φιλε drummer αυτο ειναι αληθεια οτι πολλοι θελουν να τον τρωνε. Εγω επειδη δεν γουσταρω να τον φαω ηθελα εγχειρισμενη.

Και εκεί έγκειται ένα μεγάλο μέρος του στρουθοκαμηλισμού.. Επειδή φοβούνται να παραδεχτούνε ότι γουστάρουν να γαμιούνται το κάνουν με τραβελια κοροϊδεύοντας τον εαυτό τους...

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
εσυ εισαι περιπτωση! δε το λεω προσβλητικα αλλα γιατι να θες να πηδηξεις γυναικα που πριν ηταν αντρας  :think:

λιμπιντο=λιμπιντιζομαι=λιμπιζομαι
σεξουαλικη περιεργεια ισως?
εσυ που δεν θες ας πουμε μπαινεις σε θρεντ με τρανς και λες ας τρολλαρω λιγο!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσυ που δεν θες ας πουμε μπαινεις σε θρεντ με τρανς και λες ας τρολλαρω λιγο!
εγω την ωρα μου σκοτωνω νικιτα...ουτε κρινω κανεναν ουτε τιποτα...απλως ειμαι περιεργος να δω πως σκεφτονται μερικοι...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
μια φυσιολογικη γυναικα δεν εχει τετοιες ανασφαλειες,εισαι σιγουρη πως εισαι κοπελα?
ή εχεις λυσει ολα τα προσωπικα σου δραματα (οπως ο καθενας μας) και αποφασισες να λυσεις και το λειτουργικο των "υδραυλικων" των τρανς? anyway εχω σιτες για τις μυγες!

Συζήτηση κάναμε κυρά μου, όπως έκανα και σε άλλα threads,  γιαυτό είναι τα φόρουμ.

Παντως ξέρεις τι είναι ανεξάρτητο απο φύλο? η ΕΥΓΕΝΕΙΑ. και απο αυτό σίγουρα δεν θα αποκτήσεις.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Συμφωνώ... Η περιέργεια με σπρώχνει και μένα να το κάνω και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάνουν τρομερό γαμήσι... Απλά κολλάω διότι θα προτιμούσα να μην είναι με επαγγελματία, άρα και πιθανή ξεπέτα και ξενέρωμα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ... Η περιέργεια με σπρώχνει και μένα να το κάνω και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάνουν τρομερό γαμήσι... Απλά κολλάω διότι θα προτιμούσα να μην είναι με επαγγελματία, άρα και πιθανή ξεπέτα και ξενέρωμα...
κατσε ρε παιδια γιατι κανουν τρομερο γαμησι δηλαδη...απο που βγαινει αυτο

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
εγω την ωρα μου σκοτωνω νικιτα...ουτε κρινω κανεναν ουτε τιποτα...απλως ειμαι περιεργος να δω πως σκεφτονται μερικοι...

και καλα κανεις πασα μου! απλα μερικες φορες αθελα μας λειτουργουμε ενοχικα στους αλλους και αυτο δεν ειναι καλο!
ενω δεν μας αρεσει η κριτικη ,κανουμε αυτο ακριβως
κρινουμε,ΟΛΟΙ ΜΑΣ(κι εγω μαζι)

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
Συζήτηση κάναμε κυρά μου, όπως έκανα και σε άλλα threads,  γιαυτό είναι τα φόρουμ.

Παντως ξέρεις τι είναι ανεξάρτητο απο φύλο? η ΕΥΓΕΝΕΙΑ. και απο αυτό σίγουρα δεν θα αποκτήσεις.

ναι αλλα μπορω να καταπαταω την γυναικεια κατινια μου ! αυτο ειναι προοδος!
υ.γ εμενα δεν θα μου προτινεις καμερα? :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
κατσε ρε παιδια γιατι κανουν τρομερο γαμησι δηλαδη...απο που βγαινει αυτο

Θεωρητικά μπορούν να καταλάβουν πολύ καλύτερα την ψυχολογία, τους εθισμούς και τα θέλω ενός άντρα αφρού έχουνε περάσει απ αυτό το στάδιο απ ότι μία γυναίκα...  Ειδικά στην πίπα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι η καλύτερη που θα μου έχουν κάνει....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
παρολο που εγω ειμαι τρανσεξουαλ(ενχειρησμενη δηλαδη) θεωρω δεν εχει καμια διαφορα! η εννοια του κοινωνικου φυλου πρωτα
επειτα δεν χαρακτηριζω καποιον απο τις επιλογες του στο σεξ
δεν υπαρχουν κανονες στη λιμπιντο και γενικα για μερικους απο πιτα που δεν τρως τι σε μελει κι αν καε
Δεν εισαι τρανσέξουαλ, εισαι γυναίκα και με το νόμο.
Αυτός ειναι ένας όρος για τις εγχειρισμένες που τον εισήγαγε η Χειλουδάκη. Επειδή ήταν η πρώτη που έγινε φίρμα καθιέρωσε και τον όρο.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
ναι αλλα μπορω να καταπαταω την γυναικεια κατινια μου ! αυτο ειναι προοδος!
υ.γ εμενα δεν θα μου προτινεις καμερα? :2funny: :2funny: :2funny:

αμα έχεις αμφιβολίες για το φύλο μου, δεν έχω κάνενα πρόβλημα να σε πείσω καλή μου. :)

τελικά οι τρανς ειναι πιο κατίνες και απο τις γυναίκες! (ωχ και αυτό ρατσιστικό?? βιολογικά γεννηθέντες γυναίκες εννοώ για να μην παρεξηγηθώ και πάλι.)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Φιλε hard και εγω το ιδιο ακριβως εψαχνα οταν αποφασισα να δοκιμασω. Δεν ηθελα επαγγελματια 100% και εψαχνα εγχειρισμενη και να ειναι θηλυκια. Πριν 5 χρονια υστερα απο ψαξιμο βρηκα καποια που πηγα να την δω και πηγα μαζι της.

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
αμα έχεις αμφιβολίες για το φύλο μου, δεν έχω κάνενα πρόβλημα να σε πείσω καλή μου. :)

τελικά οι τρανς ειναι πιο κατίνες και απο τις γυναίκες! (ωχ και αυτό ρατσιστικό?? βιολογικά γεννηθέντες γυναίκες εννοώ για να μην παρεξηγηθώ και πάλι.)

ναι ανεβασες μας φωτος με ζουμ! χωρις ρετους πλζ!το ορθο ειναι οι γυναικες απο τις γυναικες ,ξερεις η ληλιαρχικη πραξη γεννησης αλλαζει οποτε πρεπει να αποδειξεις καπως οτι προκειτε για πρων αντρα!

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Κάποιος άλλος γιουσερ πριν απο λίγο είχε αμφιβολία για το αν ειμαι κλώνος ή οχι σε ενα άλλο thread
και του πρότεινα να του ανοιξω κάμερα για μισο λεπτό να τον πείσω οτι δεν είμαι.

οχι δεν κάνω σοου στην καμερα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φιλε hard και εγω το ιδιο ακριβως εψαχνα οταν αποφασισα να δοκιμασω. Δεν ηθελα επαγγελματια 100% και εψαχνα εγχειρισμενη και να ειναι θηλυκια. Πριν 5 χρονια υστερα απο ψαξιμο βρηκα καποια που πηγα να την δω και πηγα μαζι της.

Επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom