Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
kalimera.pou xathike re paidia h zeta (myrto) apo vrilisou kai kasandras??
Λοιπόν Η Ζέτα- Μυρτώ δεν χάθηκε... σταμάτησε απλά από τα studio, αλλά προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ως cg...καταπληκτική εμφάνιση για τα γούστα μου, ισάξια της Βίκυς θα έλεγα, αν και οι συγκρίσεις δεν μου αρέσουν καθόλου, αφού η καθεμία έχει τον τύπο της. Γενικά, πάντως τη συνιστώ φουλ, είναι απίστευτη κορμάρα, επικοινωνιακή, με κορυφαίες υπηρεσίες και μαζί με Βίκυ και Χαρα αποτελούν την κορυφαία τριάδα τρανς στη χωρα μας. Φυσικά για όσους ενδιαφέρονται για απόλυτα θυλικές τρανς....

stonecold

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
και τα δυο αρχοντα hoty.το εργαλειο να ειναι λειτουργικο και προικισμενο

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Λοιπόν Η Ζέτα- Μυρτώ δεν χάθηκε... σταμάτησε απλά από τα studio, αλλά προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ως cg...καταπληκτική εμφάνιση για τα γούστα μου, ισάξια της Βίκυς θα έλεγα, αν και οι συγκρίσεις δεν μου αρέσουν καθόλου, αφού η καθεμία έχει τον τύπο της. Γενικά, πάντως τη συνιστώ φουλ, είναι απίστευτη κορμάρα, επικοινωνιακή, με κορυφαίες υπηρεσίες και μαζί με Βίκυ και Χαρα αποτελούν την κορυφαία τριάδα τρανς στη χωρα μας. Φυσικά για όσους ενδιαφέρονται για απόλυτα θυλικές τρανς....

Φιλε ειμαι μονο ενεργητικος. ΠΟυ τις βρισκουμε αυτες που αναφερεις; Αν θες και σε πμ. Ευχαριστω.

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα παιδεσ!για το φιλο που ψαχνει προσοντα λειτουργικα...αν δε σε ενδιαφερει παρα πολυ η εμφανιση τσεκαρε τη ντορα εχει και θεμα γιαυτην στο φορουμ..δεν λεω πιο πολλα για να μην κατηγορηθω για διαφημηση.παντωσ εγω εμεινα απολυτα ικανοποιημενοσ οσεσ φορεσ πηγα..και μιλαω για περσι συγκεκριμενα που ηταν στη σπυρου πατσι σε ενα στενο...

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
για τον φιλο που θελει πιο θυλικη τρανσ προτεινω τη χαρα-τρανσ τσεκαρε την αγγελια τησ στο adoos.gr.ανευ ενχειρισης με μικρα προσοντα και ακρωσ θυλικη εμφανιση..συμπεριφορα καπωσ αποτομη αλλα γουσταρει να γαμιεται σα γυναικα.ενω στην αρχη με ειχε ξενερωσει ρωτωντασ με ...θα με γαμησεισ η θα σε γαμησω...λεσ και μπορουσε χα χα!!μετα απο λιγο εφαγε ενα καλο σφυροκοπημα οπωσ λενε..στα ορθια στουσ καθρεφτεσ που εχει στον τοιχο..το παει και για ενχειρηση απο οτι μου ειπε..α καο ο λογοσ που προτεινα ειναι και οικονομικοσ.γιατι ακουω κατι ποσα εδω μεσα και εχω τρελαθει..αφου ρε παιδια και αναφερομαι στουσ αντρεσ..οταν χυσουμε τελειωσε το παραμυθι και ολοι ξερουμε πωσ νιωθουμε μετα..τοσα λεφτα? ειτε για τρανσ ειτε για γυναικα...

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
σορυ σας κουραζω σημερα..σε συνεχεια τησ σκεψησ μου να θυμισω και καπια κοπελα για τουσ πιο παλιουσ...την αλικη τη θυμαστε?στην κουμουντουρου διπλα στο θεατρο...ενα ξανθο τρελο μωρο.ενχειρησμενο με βυζια τουμπανο και ενα διαβολακι κοκκινο τατου...με 20 ευρουλακια χωρισ βιασυνεσ και με τρελεσ εμπειριεσ..απο εμφανιση τισ εσκιζε κατι σημερινεσ που το παιζουνε ντιβεσ και θελουν κατομπαλα..τωρα που ναναι αυτο το μωρο δεν ξερω

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Ξερει κανεισ να πει κατι για μια κοπελα μετα τα κτελ στον κιφισο?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
σορυ σας κουραζω σημερα..σε συνεχεια τησ σκεψησ μου να θυμισω και καπια κοπελα για τουσ πιο παλιουσ...την αλικη τη θυμαστε?στην κουμουντουρου διπλα στο θεατρο...ενα ξανθο τρελο μωρο.ενχειρησμενο με βυζια τουμπανο και ενα διαβολακι κοκκινο τατου...με 20 ευρουλακια χωρισ βιασυνεσ και με τρελεσ εμπειριεσ..απο εμφανιση τισ εσκιζε κατι σημερινεσ που το παιζουνε ντιβεσ και θελουν κατομπαλα..τωρα που ναναι αυτο το μωρο δεν ξερω

Η Αλίκη δουλευεί ακόμα στη Λούκα Νίκα

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
Μάγκες ξέρετε τι έχει γίνει με τη Jessica Host; έχει να εμφανιστεί σε video περισσότερο από ένα χρόνο..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=16pt]...........γιατι ακουω κατι ποσα εδω μεσα και εχω τρελαθει..αφου ρε παιδια και αναφερομαι στουσ αντρεσ..οταν χυσουμε τελειωσε το παραμυθι και ολοι ξερουμε πωσ νιωθουμε μετα..τοσα λεφτα? ειτε για τρανσ ειτε για γυναικα...[/size]

Ετσι ακριβώς!!!!  :thumbsup:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.164
Πόντοι
2.477
Ξερει κανεισ να πει κατι για μια κοπελα μετα τα κτελ στον κιφισο?
Αν αναφερεσαι για την "κοπελα" με το μαυρο γκολφ, ονομαζεται Σασσα,20 ευρο στο αυτοκινητο,πολυ καλη πιπα "γνωριμιας" και 0 μικρης διαμετρου...τουλαχιστον για το δικο μου φυσιολογικο παχος.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.282
Πόντοι
441
συναγωνιστες ξερετε τι παιζει με μια στη συγγρου με μπλε mitsubishi...απνεναντι απο το caramela περιπου,εχει κανεις πληροφοριες????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom