Tgirlhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
οχι, απλα μου ειχε πει οτι θα πηγαινε να κανει επεμβαση και χθες μου ειπε οτι ολα πηγαν καλα και συντομα θα ανεβασει και φωτο απο το νεο εργαλειοΤο μέτρησες;
Φίλε εάν θες ΤΡΑΝΣ! με μεγάλα προσόντα, και γαμιση σπέσιαλ, πολλή ενεργητική. Να ευχαριστηθείς γαμιση! Στο Βικακι! Άγκυρας 1 Γάμο τα τρανς!!Ξερει κανεις κατι;
Άρε ΚΑΥΛΑ! Που θα σε βρω??
Αν πέτυχε να μας πει και το γιατρό...οχι, απλα μου ειχε πει οτι θα πηγαινε να κανει επεμβαση και χθες μου ειπε οτι ολα πηγαν καλα και συντομα θα ανεβασει και φωτο απο το νεο εργαλειο
η έλενα είναι όντως κορμάρα
το ζήτημα κύριε χότυ είναι αν έβαλε μυαλό και ο νοών νοείτο . . . . . .
Λέτε ξελέτε πρόκειται για κορμάρα μαλάκες μου....
Λέτε ξελέτε πρόκειται για κορμάρα μαλάκες μου....
Και ο θεος επλασε την SENIORA ELEANA SUNRICE προκειται κατα την γνωμη μου για μια αυθεντικη transexual την οποια την συγκαταλεγω στην χρυση πενταδα των ομορφοτερων transexual της επικρατειας...ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας...ειναι μια κουκλαρα...ειναι αυτο που θελουμε... μια γυναικαρα με πουτσα!!!Την ειχα γνωρισει πριν αρκετα χρονια...τοτε που επαιζε πολυ η εφημεριδα...και τοτε που εγω ημουν ομορφος...παντος σημερα ειναι πολυ καλητερη απο τοτε...Μπραβο κουκλα μου παντα τετοια!!!!
Και ο θεος επλασε την SENIORA ELEANA SUNRICE προκειται κατα την γνωμη μου για μια αυθεντικη transexual την οποια την συγκαταλεγω στην χρυση πενταδα των ομορφοτερων transexual της επικρατειας...ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας...ειναι μια κουκλαρα...ειναι αυτο που θελουμε... μια γυναικαρα με πουτσα!!!Την ειχα γνωρισει πριν αρκετα χρονια...τοτε που επαιζε πολυ η εφημεριδα...και τοτε που εγω ημουν ομορφος...παντος σημερα ειναι πολυ καλητερη απο τοτε...Μπραβο κουκλα μου παντα τετοια!!!!