Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
΄
Χρειάζεσαι μιά με μεγάλο μπούτσο να στον φορέσει και να σε κάνει αεροπλάνο!
Θα γλυτώσεις έτσι και το εισητήριο και το κόμιστρο!!
΄
Χρειάζεσαι μιά με μεγάλο μπούτσο να στον φορέσει και να σε κάνει αεροπλάνο!
Θα γλυτώσεις έτσι και το εισητήριο και το κόμιστρο!!
rimondi ακου φιλε δυο επιλογες γρηγορες...περιοχη αμπελοκηποι... queenathina...η πατας λιγο κεντρο ιπποκρατους...elenasunrice...Ναι, θα γλυτώσω το εισιτήτιο hoty κ με τα χρηματα αυτα θα σου κάνω το τραπέζι.τι λες?
Ευχαριστώ zinentin , αν παω τελικα θα σου πω εντυπωσεις και που θα φαμε.
φιλε καλημερα τισ εχω παρει και τισ δυο κοπελεσ...πολυ ομορφα μωρα και τα δυο..χωροσ μετριοσ και στισ δυο.η χαρα βρισκεται λοσιων κατι...η μελινα η' μπετυ πιο παλια καλιθεα.η χαρα με μικρο μοριο και λιγο αποτομη συμπεριφορα ψιλοψωνιο μου φανηκε αλλα τον τρωει ωραια.στα ορθια την πηρα εγω..στο ενεργητικο μηδεν...θελει να κανει και αλλαγη φ. απο οτι μου ελεγε..τωρα η μελινα και αυτη πολυ ομορφη με κανονικο μεγεθοσ μοριο αλλα στραβο προσ τα κατω..γενικα καλη επισκεψη θα ελεγα με ειχε καυλωσει πιο πολυ και μετα τα προκαταρκτικα την ανεβασα πανω και εχυσα στο λεπτο..ενω την χαρα την ειχα ξεκολιασει για ωρα αλλα με στυση στο 80/100 λογω συμπεριφορασ τησ και μονο.απο εμφανιση ειναι ωραια μωρα παντοσ..στο 50 ρικο η επισκεψη..
ρε αδερφια ξερουμε τπτ για αυτο το κορμι?
Ελα ρε συ.. Αηδια.
Καλησπέρα στη παρέα...!
Τη γνωρίζει κανείς τη "κοπέλα" γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα πληροφορίες... τουλάχιστον με αυτό το όνομα. Έχει συναντηθεί κανείς μαζί της να μου πεί τι ρόλο βαράει γιατι φαίνεται σωστό μωρό.
ρε αδερφια ξερουμε τπτ για αυτο το κορμι?