Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
σημερα περι τι 1  1:30 περασα απο Συγγρου μετα απο πολυ καιρο ετσι για να κόψω κινηση. Ειδα καποια καλα κομματια.
Μια ψήλη "μουνάρα" πολύ ωραίο παιδί στις αρχές του παράδρομου, ξανθιά, τρομερό κορμί, πολύ ωραία στο πρόσωπο, Ήβη λέει το όνομα της, 80€ σπίτι της, πρόγραμμα παθητικό (άρα μάλλον εγχειρισμένη). Ξέρει κανείς περισσότερα??
Πιο κάτω μια πάλι ξανθιά μέσα σε ένα Colt μπλε, με βυζί τούμπανο. Καλό μου φάνηκε.(???). Εκεί στην Alpha Bank είχε ένα μελαψό με καστανοκόκκινα μαλλιά πολύ ωραίο σώμα. (καύλα μου φάνηκε) γιαυτό ξέρει κάποιος τίποτα? και τέλος στην express service ένα ξανθόμουνο ψιλό καυλιάρικο.
Αυτά κατά την γνώμη μου ήταν τα καλύτερα εκεί.
Όποιος έχει πληροφορίες ας ρίξει φως στην υπόθεση.

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
σημερα περι τι 1  1:30 περασα απο Συγγρου μετα απο πολυ καιρο ετσι για να κόψω κινηση. Ειδα καποια καλα κομματια.
Μια ψήλη "μουνάρα" πολύ ωραίο παιδί στις αρχές του παράδρομου, ξανθιά, τρομερό κορμί, πολύ ωραία στο πρόσωπο, Ήβη λέει το όνομα της, 80€ σπίτι της, πρόγραμμα παθητικό (άρα μάλλον εγχειρισμένη). Ξέρει κανείς περισσότερα??
Πιο κάτω μια πάλι ξανθιά μέσα σε ένα Colt μπλε, με βυζί τούμπανο. Καλό μου φάνηκε.(???). Εκεί στην Alpha Bank είχε ένα μελαψό με καστανοκόκκινα μαλλιά πολύ ωραίο σώμα. (καύλα μου φάνηκε) γιαυτό ξέρει κάποιος τίποτα? και τέλος στην express service ένα ξανθόμουνο ψιλό καυλιάρικο.
Αυτά κατά την γνώμη μου ήταν τα καλύτερα εκεί.
Όποιος έχει πληροφορίες ας ρίξει φως στην υπόθεση.
ψςςςςς πουλαει το ονομα θα τρεξω να το κατοχυρωσω....

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Χαχαχα
ναι βρε μωρό μου, είδες έχει πέσει πολύ κλοπή τελευταία. Ένα όνομα μας έχει μείνει, αν μας το πάρουν και αυτό χέσε μέσα!!

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Χαχαχα
ναι βρε μωρό μου, είδες έχει πέσει πολύ κλοπή τελευταία. Ένα όνομα μας έχει μείνει, αν μας το πάρουν και αυτό χέσε μέσα!!
δε βαριεσαι πουλακι μου..στην τεχνη δεν υπαρχει παρθενογενεση ποσο μαλλον στην πορνεια...εαν ειναι και post op το κοριτσι θα το ειχε το ονομα πριν εγω γλυψω καν γλυφιτζουρι....

tvn

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2011
Like
16
Πόντοι
1
εχει ποτε κανεις βρει κατι ενδιαφερον απο την σελιδα των αγγελιων του εν λογω site?

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
εχει ποτε κανεις βρει κατι ενδιαφερον απο την σελιδα των αγγελιων του εν λογω site?
αυτο ειναι κυριως σελιδα οου αφορα θεματα γενικου ενδιαφεροντος..οπως τρανς λογγοτεχνια/queer cinema/νομικες λεπτομερειες/διακδικησεις του σωματειου τρανσεξουαλ/καταγγελιες/νεα απο τοη κοσμο...ο τομεας με τισ αγγελιες πηγε σε καποια φαση να καταργηθει απο τη διαχειριστρια επειδη ειχε γινει μπαχαλο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
η ροδος εχει βγαλει ουκ ολιγες... εγω παιζει να μαι η τριτη η τεταρτη που βγαζει η κως... ;)
Διορθώνω!!
Το λουλούδι της Κώ!!!!  :smitten:
Όταν η eve περνάει απ το Τιγκάκι τον Κέφαλο το Μαρμάρι και τους Λαγκάδες, σηκώνονται και οι ξαπλώστρες όρθιες!!!! :rockon:

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Διορθώνω!!
Το λουλούδι της Κώ!!!!  :smitten:
Όταν η eve περνάει απ το Τιγκάκι τον Κέφαλο το Μαρμάρι και τους Λαγκάδες, σηκώνονται και οι ξαπλώστρες όρθιες!!!! :rockon:
εκανες φανταρος  στα μερη μου μωρο μου? προς τιγκακι παω για μπανιο...ξερεις που....εκει που πανε τα ανησυχα αγορια να δροσισουν το πουλακι τους χωρις μαγιο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εκανες φανταρος  στα μερη μου μωρο μου? προς τιγκακι παω για μπανιο...ξερεις που....εκει που πανε τα ανησυχα αγορια να δροσισουν το πουλακι τους χωρις μαγιο...
Χαχα!!
Είχα νταραβέρι με την ....  www.flickr.com/photos/regan_88/4995828701/]KOS TRANS[/url]  ;)

Αααααχ!!! Ωραία  Κώς!!!  :smitten:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Γεια σας. Δεν εχω παει ποτε με τρανς, ποια απο το ts-dating μου προτεινετε να παω για δοκιμη; Ευχαριστω

ks1995

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
τα τραβελια δεν τα παω καθολου μαγκεσ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom