επανερχομαι να απαντησω για την μαυρη cummins που ειχε καποιος συναδελφος κατεβασει φωτο εκεινο που με ενδιαφερει ειναι πως μπορω να τη συναντησω με τι τροπο οποιος ξερει ας μου πει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)
φιλε αλεξ την ξερω αυτην την τρανς την εχω παρει ειναι και γαμω τα ατομα κανει οτι γουσταρεις εχει κορμαρα και φοβερες βυζαρες εκπληκτικο χωρο καθαρο το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει καλη στυση παρ ολο που εχει ωραιο καβλι και δεν χυνει αυτα πιο πολυ για τους ενεργοπαθητικους που ζητανε κατι παραπανω εγω παντως σαν ενεργητικος που ειμαι ευχαριστηθηκα τιμη 50 ευρω
name_xrhsths
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες μια ξανθια,μετριου αναστηματος (1.65-1.70) με μικρο βυζι Σιμων όπως μου είπε απο ΞΒ,ικτίνου μεριά ξέρουμε τι παίζει,20 μου ζήτησε και 10 το ξενοδοχείο,όπως και σχεδον όλες εκεί την ίδια τιμή μου είπαν.
επανερχομαι στο πιο πανω site εχω δωσει λαθος το σωστο ειναι
Tgirlhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Παιδια ξερει κανεις που χαθηκε η Δαναη????
φιλε αλεξ για τη φωτο που εχεις σου εγραψα πιο πανω Οσο για την ξανθια που λες αν ειναι η Πελη πανυψηλη γυρω στο 1.90 κορμαρα την εχω παρει .Εχει μικρο στηθος και πολυ ωραιο καυλι ωραιο δερμα και ειναι ενεργοπαθητικη Βεβαια εμενα δεν με ενδιεφερε το παθητικο αλλα κατα αλλα καλη ειναι Περνει 50 ευρω σπιτι της καπου πισω και παραληλλη της Συγρου Δεν θυμαμαι ακριβης διευθυνση
Γι αυτην λές ?φιλε αλεξ για τη φωτο που εχεις σου εγραψα πιο πανω Οσο για την ξανθια που λες αν ειναι η Πελη πανυψηλη γυρω στο 1.90 κορμαρα την εχω παρει .Εχει μικρο στηθος και πολυ ωραιο καυλι ωραιο δερμα και ειναι ενεργοπαθητικη Βεβαια εμενα δεν με ενδιεφερε το παθητικο αλλα κατα αλλα καλη ειναι Περνει 50 ευρω σπιτι της καπου πισω και παραληλλη της Συγρου Δεν θυμαμαι ακριβης διευθυνση
sexotronic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλη Trans με βυζια, ποια προτεινετε?
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 103
- Πόντοι
- 6
ρε παιδιά ποιά είναι αυτή?? καινούριο φρούτο??
αυτή φαίνεται τίμια
εχετε καμία άποψη
τελικά πήρε κανείς την Milena Rios για να μας πεί πόσα χρεώνει?
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε παιδιά ποιά είναι αυτή?? καινούριο φρούτο??
πολυ ανδροπρεπης είναι αυτη και μαλλον θα χρεωνει κανενα 100 αρη.. τη κόβω εγω
πολυ ανδροπρεπης είναι αυτη και μαλλον θα χρεωνει κανενα 100 αρη.. τη κόβω εγω
παντος στην ισπανία χρεώνει 70 αν το πρόσεξες που το ανάφερε κάποιος εδω μέσα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
με ποια απ τις δικες μας τη συγκρινεις και σου φαινεται ανδροπρεπης?πολυ ανδροπρεπης είναι αυτη και μαλλον θα χρεωνει κανενα 100 αρη.. τη κόβω εγω
Για www.adoos.gr/post/20995940/trans_athina_naziara]αυτήν[/url] λέει καλέ μου φίλε!με ποια απ τις δικες μας τη συγκρινεις και σου φαινεται ανδροπρεπης?
Δες και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=126233.0]εδώ [/url] ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις