amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
τα τραβελια δεν τα παω καθολου μαγκεσ...
why ??? Ζήτω η χώρα τών θεών καί των ήρώων ..........
τα τραβελια δεν τα παω καθολου μαγκεσ...
αυτή ρε τρελέ πρέπει να είναι Γαλλία. Γαλλικά δν ξέρω αλλά την πήδαγα...την ξερει κανεις ?? αξιζει?
ξάδερφος του Λίλα ??Ελληνικό sexy CrossDresser στα τέσσερα!
Κόρη του!!!ξάδερφος του Λίλα ??
Εσύ που είσαι "φιλικός" με αυτές, ντρέπεσαι να μας το πής ; αυτό μου φαίνεται περίεργο καυλιάρηΓιατί ρε φίλε?
Εχεις δοκιμάσει?
Εσύ που είσαι "φιλικός" με αυτές, ντρέπεσαι να μας το πής ; αυτό μου φαίνεται περίεργο καυλιάρη
Α! Υπερφυσικό δηλαδή!!!Είναι από τιτάνιο με επένδυση από ανθρακωνύματα για μειωμενο βάρος
σημερα περι τι 1 1:30 περασα απο Συγγρου μετα απο πολυ καιρο ετσι για να κόψω κινηση. Ειδα καποια καλα κομματια.
Μια ψήλη "μουνάρα" πολύ ωραίο παιδί στις αρχές του παράδρομου, ξανθιά, τρομερό κορμί, πολύ ωραία στο πρόσωπο, Ήβη λέει το όνομα της, 80€ σπίτι της, πρόγραμμα παθητικό (άρα μάλλον εγχειρισμένη). Ξέρει κανείς περισσότερα??
Πιο κάτω μια πάλι ξανθιά μέσα σε ένα Colt μπλε, με βυζί τούμπανο. Καλό μου φάνηκε.(???). Εκεί στην Alpha Bank είχε ένα μελαψό με καστανοκόκκινα μαλλιά πολύ ωραίο σώμα. (καύλα μου φάνηκε) γιαυτό ξέρει κάποιος τίποτα? και τέλος στην express service ένα ξανθόμουνο ψιλό καυλιάρικο.
Αυτά κατά την γνώμη μου ήταν τα καλύτερα εκεί.
Όποιος έχει πληροφορίες ας ρίξει φως στην υπόθεση.