Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
ειναι αθηνα κεντρο...απλως εχει site και στα γαλλικα

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
αν και δεν είμαι φαν του είδους χαζέυοντας στο adoos μου έκανε εντύπωση αυτή εδώ:

αν δεν δείς τις φωτο με την κρεατόβεργα νομίζεις ότι είναι γκομενάρα εντάξει θα μου πείτε είναι καλυμμένο το πρόσωπο αλλά λέμε τώρα...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ναι ΟΚ και εγώ το σκέφτηκα αλλά το υποθέτεις ή ξέρεις κάτι?
ανάμεσα σε 1000 τρανσέξουαλ υπάρχουν και 1-2 που είναι γκομενάρες μήπως είμαστε σε αυτήν την περίπτωση :)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τσουτσούνα.... πέθανα λέμε............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
xaxaxa αν είναι αυτή μοιάζει με τον υδραυλικό της γειτονιάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Το καβλί της είναι φυσικό?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Είναι από τιτάνιο με επένδυση από ανθρακωνύματα για μειωμενο βάρος  :2funny:

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
σημερα περι τι 1  1:30 περασα απο Συγγρου μετα απο πολυ καιρο ετσι για να κόψω κινηση. Ειδα καποια καλα κομματια.
Μια ψήλη "μουνάρα" πολύ ωραίο παιδί στις αρχές του παράδρομου, ξανθιά, τρομερό κορμί, πολύ ωραία στο πρόσωπο, Ήβη λέει το όνομα της, 80€ σπίτι της, πρόγραμμα παθητικό (άρα μάλλον εγχειρισμένη). Ξέρει κανείς περισσότερα??
Πιο κάτω μια πάλι ξανθιά μέσα σε ένα Colt μπλε, με βυζί τούμπανο. Καλό μου φάνηκε.(???). Εκεί στην Alpha Bank είχε ένα μελαψό με καστανοκόκκινα μαλλιά πολύ ωραίο σώμα. (καύλα μου φάνηκε) γιαυτό ξέρει κάποιος τίποτα? και τέλος στην express service ένα ξανθόμουνο ψιλό καυλιάρικο.
Αυτά κατά την γνώμη μου ήταν τα καλύτερα εκεί.
Όποιος έχει πληροφορίες ας ρίξει φως στην υπόθεση.

δεν είδα κανένα σχόλιο για αυτό το post!!
δεν ξέρει κανείς τίποτα για αυτές?

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Δεν ξερω για χθες..Αλλα σημερα που περασα ολες οι καυλες ηταν μαζεμενες..Χαρα αρχικα,η Θεα Κιμ λιγο πιο κατω και μετα η κουκλαρα η Νικη!

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Ρε παιδια μια βοηθεια Περασα απο το μπουρδελο ΠΙΠΙΝΟΥ 54 και βρηκα μια τρανς ονοματι ΚΟΡΙΝΑ Τι ρολο παιζει;Εχω παει αρκετες φορες και ολο μου λεει ελα πιο μετα Αν ξερει κανεις ΤΗΛΕΦΩΝΟ του μπουρδελου ας το γραψει Επισης για τις αλλες βαρδιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom