Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μπα δεν πάω ποτέ ποτέ σε πουστοπεριοχές - μακριά και αλάργα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μπα δεν πάω ποτέ ποτέ σε πουστοπεριοχές - μακριά και αλάργα.
Και άριστα πράτεις!
Όταν είσαστε πολλές μοιράζεται η δουλειά, ασε δε συμφέρει.
Μοναχή σου φάτονε και όσο θέλεις βάλτον!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψάχνω βοϊδόπουτσα σαν και τη δικιά σου hotyan. :cheesy:

Incidentally, πιο μαλακία username δε μπορούσες να βρεις; :think: :2funny:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ημουν στο Λονδινο για επαγγελματικους λόγους πριν ενα μηνα...
ενα βραδυ σε ενα Bar restaurant γνωρισα την Eva , δεν καταλαβα εξαρχης οτι ηταν TS.
καποια στιγμη καταληξαμε στο σπιτι της...
απιστευτο σωμα , απιστευτα παιχνιδια, απιστευτο σεξ. εγω την ηθελα μονο σαν παθητικη και της αρεσε αλλα απο οτι ειδα ειναι ικανη να ικανοποιησει και παθητικα γουστα...
την επομενη μερα που βρεθηκαμε για καφε μου ειπε οτι δουλευει, ειναι απο τα πιο γνωστα trans στο Λονδινο και εχει και ενα πολυ ενημερωμενο site.
σκεφτεται να εθει για 2 3 εβδομαδες Ελλαδα...
πιστευετε οτι θα ειναι καλο να ερθει????
φοβαται με οσα γινονται επεισοδια κλπ

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ενα βραδυ σε ενα Bar restaurant γνωρισα την Eva , δεν καταλαβα εξαρχης οτι ηταν TS.
απιστευτο σωμα , απιστευτα παιχνιδια, απιστευτο σεξ. εγω την ηθελα μονο σαν παθητικη και της αρεσε αλλα απο οτι ειδα ειναι ικανη να ικανοποιησει και παθητικα γουστα...
την επομενη μερα που βρεθηκαμε για καφε μου ειπε οτι δουλευει, ειναι απο τα πιο γνωστα trans στο Λονδινο και εχει και ενα πολυ ενημερωμενο site.
φοβαται με οσα γινονται επεισοδια

Προτιμώ να πληρώσω μια δική μας τρανς ή κάποιες που έρχονται κατα καιρούς 100ευρώ για μία ώρα με χύσιμο παρα να πληρώσω 300 ευρώ αυτή για να χύσει.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
φοβαται με οσα γινονται επεισοδια κλπ

Σοβαρολογείς πως δεν κατάλαβες ότι ήταν τρανς ή μας κάνεις πλάκα ????

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
φιλε μου εχω δει τρανς και τρανς αλλα αυτη δε φαινοταν στο μαγαζι οταν την ειδα.

τις ειπα προχθες στο τηλεφωνο πως οι τιμες λονδινου εδω δεν περνανε και να τις προσαρμοσει στις ελληνικες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
φιλε μου εχω δει τρανς και τρανς αλλα αυτη δε φαινοταν στο μαγαζι οταν την ειδα.

τις ειπα προχθες στο τηλεφωνο πως οι τιμες λονδινου εδω δεν περνανε και να τις προσαρμοσει στις ελληνικες
Κανόνισε και για κουπόνια για τους φίλους εδώ.
50άρι νομίζω είναι καλά αν πάνε καμιά 20αριά!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

εχω ακούσει πάντως γι αυτή πως κατάγεται από Ελλάδα, δεν είμαι σίγουρος αν είναι ραδιο-αρβύλλα ή όχι...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εχω ακούσει πάντως γι αυτή πως κατάγεται από Ελλάδα, δεν είμαι σίγουρος αν είναι ραδιο-αρβύλλα ή όχι...
οχι φιλε, εδω με ρωτουσε για την ελλαδα πραγματα που ακομα και οι μεταναστες του 1930 τα ξερουν...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Κανόνισε και για κουπόνια για τους φίλους εδώ.
50άρι νομίζω είναι καλά αν πάνε καμιά 20αριά!!!
και τι ειμαι εγω να κανονισω την τιμη???
ΔΝΤ ή τροικα???
θα μας κολλησει και η ρετσινια του προμοτορα!!!!!
ημαρτον!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και τι ειμαι εγω να κανονισω την τιμη???
ΔΝΤ ή τροικα???
θα μας κολλησει και η ρετσινια του προμοτορα!!!!!
ημαρτον!
Οχι βρε και προμότορ
Απλά εκει που συζητάτε πές της ότι έχεις κατι φιλαράκια καλά που, τους μίλησες και γουστάρουν τρελλα να την γνωρίσουν.
Απλά πές της  λόγω κρίσης δεν υπάρχουν πολλα κλπ κλπ...

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
γατονια ειμαι καινουργιος αλλα εχω εμπειριες παντου σε τρανσ γυναικες προγραμματα εξτριμ BDSM και οτι μπορειτε να φανταστειτε πιστευω να εχουμε καλη συνεργασια ειμαι ενεργειτικος και απο γυναικες μου αρεσουν αυτες που εχουν τεραααααααστιο κωλο και επι το πλειστον μελαχρινες και μαυρες απο τρανς οχι εγχειρισμενες με κωλαρες και προσοντα οποιος εχει πληροφοριες για κατι καλο περιμενω και εγω με τη σειρα μου θα βοηθησω ξεχασα το πιο σημαντικο ειδα σε καποιος συναδελφος ειχε κατεβασει μαι τρανσ που ερχεται τωρα  μαυρη απο αμερικη mimi cummins κωλαρα τρελαθηκα μαζι της πως θα επικοινωνισω ρε παιδια να παω να σας πω εμπειριες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
γατονια ειμαι καινουργιος αλλα εχω εμπειριες παντου σε τρανσ γυναικες προγραμματα εξτριμ BDSM και οτι μπορειτε να φανταστειτε πιστευω να εχουμε καλη συνεργασια ειμαι ενεργειτικος και απο γυναικες μου αρεσουν αυτες που εχουν τεραααααααστιο κωλο και επι το πλειστον μελαχρινες και μαυρες απο τρανς οχι εγχειρισμενες με κωλαρες και προσοντα οποιος εχει πληροφοριες για κατι καλο περιμενω και εγω με τη σειρα μου θα βοηθησω ξεχασα το πιο σημαντικο ειδα σε καποιος συναδελφος ειχε κατεβασει μαι τρανσ που ερχεται τωρα  μαυρη απο αμερικη mimi cummins κωλαρα τρελαθηκα μαζι της πως θα επικοινωνισω ρε παιδια να παω να σας πω εμπειριες
γατόνι γιατί γράφεις σε όλα τα ποστ για τη μαύρη ? όταν λες κάποιος "συνάδελφος" έχει κατεβάσει μια τρανς τι εννοείς? την κατέβασε απ το πατάρι ή είναι ο νταβάς της και την έφερε για δουλειά ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
γατόνι γιατί γράφεις σε όλα τα ποστ για τη μαύρη ? όταν λες κάποιος "συνάδελφος" έχει κατεβάσει μια τρανς τι εννοείς? την κατέβασε απ το πατάρι ή είναι ο νταβάς της και την έφερε για δουλειά ?
:thumbsup:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους,περασα σημερα απο συγγρου και καθοταν ενασ κομματος ψηλο ξανθο μηπως σας λεει κατι να μου πειτε γενικα τι λεει,ηταν μονο του και εκανε την διαφορα απο ολες τις αλλες,50 ευρω μου ειπε σπιτι της.οποιος γνωριζει ας μας πει ευχαριστω.

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
και για αυτην εδω αν γνωριζει κανενας κατι

Συνημμένα