Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα . συζήτηση περί τραβελίων ..  ( όταν ένα τόπικ ξεκινάει με τον τίτλο '' τραβέλια '')
αυτόματα λόγω αργκώ περιέχει και μια ρατσιστική προκατάληψη . η ελλάδα ανέκαθεν ήταν πίσω σε τέτοια θέματα ,τα οποία σε άλλεs χώρεs δεν θεωρούνται ταμπού πλεον. και ερωτώ .
τα τραβεστί γιατί υπάρχουν και χάριν σε ποιουs υπάρχουν ?  υπάρχουν  γιατί κάποιοι πάνε μαζί τουs . από την στιγμή που κάποιοs ατσαλάκωτοs καθώs πρέπει κύριοs έχει πάει και εχει βγαλει τα ματια του με ατομα αυτηs τηs κατηγοριαs ,πωs ειναι δυνατον το επομενο πρωι να τα βριζει και να τα χλευαζει ?  απο την εμπειρια μου σαs λεω οτι αυτοι που κραζουν ,αυτοι που μιλανε λυσασμενα κατα του διαφορετικου ,ειναι και οι ιδιοι, που κρυβομενοι πισω απο τo δακτυλο τουs ,συντηρουν το αλισβερισι . δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο . αλλα δυστυχωs μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι και σε αυτο φταινε φυσικα πολλα πραγματα . η ιδια η κοινωνια στρεφει αυτα τα ατομα στη πορνεια και το περιθωριο ,γιατι κανεναs δεν εχει τα κοτσια να προσφερει εργασια σε αυτα τα ατομα. σε αντιθεση με την ευρωπη που δουλευουν κανονικα σε τραπεζεs ,σε δημοσιεs υπηρεσιεs και σε κανονικεs δουλειεs . (γερμανια ) . τα ατομα αυτα χρειαζονται την προστασια του κρατουs και τηs αστυνομιαs και οχι το κυνηγητο απο την αστυνομια.

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα . συζήτηση περί τραβελίων ..  ( όταν ένα τόπικ ξεκινάει με τον τίτλο '' τραβέλια '')
αυτόματα λόγω αργκώ περιέχει και μια ρατσιστική προκατάληψη . η ελλάδα ανέκαθεν ήταν πίσω σε τέτοια θέματα ,τα οποία σε άλλεs χώρεs δεν θεωρούνται ταμπού πλεον. και ερωτώ .
τα τραβεστί γιατί υπάρχουν και χάριν σε ποιουs υπάρχουν ?  υπάρχουν  γιατί κάποιοι πάνε μαζί τουs . από την στιγμή που κάποιοs ατσαλάκωτοs καθώs πρέπει κύριοs έχει πάει και εχει βγαλει τα ματια του με ατομα αυτηs τηs κατηγοριαs ,πωs ειναι δυνατον το επομενο πρωι να τα βριζει και να τα χλευαζει ?  απο την εμπειρια μου σαs λεω οτι αυτοι που κραζουν ,αυτοι που μιλανε λυσασμενα κατα του διαφορετικου ,ειναι και οι ιδιοι, που κρυβομενοι πισω απο τo δακτυλο τουs ,συντηρουν το αλισβερισι . δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο . αλλα δυστυχωs μπαινουν ολοι στο ιδιο τσουβαλι και σε αυτο φταινε φυσικα πολλα πραγματα . η ιδια η κοινωνια στρεφει αυτα τα ατομα στη πορνεια και το περιθωριο ,γιατι κανεναs δεν εχει τα κοτσια να προσφερει εργασια σε αυτα τα ατομα. σε αντιθεση με την ευρωπη που δουλευουν κανονικα σε τραπεζεs ,σε δημοσιεs υπηρεσιεs και σε κανονικεs δουλειεs . (γερμανια ) . τα ατομα αυτα χρειαζονται την προστασια του κρατουs και τηs αστυνομιαs και οχι το κυνηγητο απο την αστυνομια.

Εσύ σε ποιό τετράγωνο της συγγρού είσαι ή μήπως της καβάλας?

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ακριβωs χωριs την περουκα και τα γυναικεια ρουχα ,δειχνω κανονικόs . οπωs κανονικοι δειχνουν και αυτοι οι super ανδρεs που περνανε απο τιs πιατσεs για να ψαρεψουν τραβελια και για να γαμηθουν απο τραβελια . και το επομενο πρωι πανε κανονικα στην εργασια τουs . :)

aslove

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ακριβωs χωριs την περουκα και τα γυναικεια ρουχα ,δειχνω κανονικόs . οπωs κανονικοι δειχνουν και αυτοι οι super ανδρεs που περνανε απο τιs πιατσεs για να ψαρεψουν τραβελια και για να γαμηθουν απο τραβελια . και το επομενο πρωι πανε κανονικα στην εργασια τουs . :)

Σωστά αυτά που γράφεις αλλά άλλο σε ρώτησα

mary_pink

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι δικο μου το site . ειμαι web design και κανω sites και σε αλλουs

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

mary_pink
Σωστά κι αυτά!!! :thumbsup:
:think:Τολμώ να ρωτήσω!!!
Το φοβερό κολαράκι στη φωτό είναι δικό σου????
Αν είναι δεν παίζεται.... :dancing:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
mary_pink
Σωστά κι αυτά!!! :thumbsup:
:think:Τολμώ να ρωτήσω!!!
Το κολαράκι στη φωό είναι δικό σου????
Αν είναι δεν παίζεται.... :dancing:

Συναγωνιστή Hotyan

Το "κορίτσι" μας αρχικά είχε τοποθετήσει δική της φωτογραφία προσώπου (όπως δήλωσε), που στην συνέχεια την αντικατέστησε  :sunglasses:

Έδειχνε (παρά το γεγονός της δυσδιάκριτης φωτογραφίας) ότι διαθέτει θηλυκά χαρακτηριστικά, οπότε πιθανόν να είναι δική της και αυτή η φωτογραφία  ;)

...καλλίτερα βέβαια να περιμένουμε την δική της διευκρίνιση

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με μεγάλη καρτερία και πολύ ενδιαφέρον για το νέο μας κορίτσι!!!!

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, να τονίσω ότι ο συναγωνιστής Hotyan σημείωσε "...με μεγάλη καρτερία..."
και
όχι "...με μεγάλη κατεργαριά..."       :cool2:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
η ιδια η κοινωνια στρεφει αυτα τα ατομα στη πορνεια και το περιθωριο ,γιατι κανεναs δεν εχει τα κοτσια να προσφερει εργασια σε αυτα τα ατομα. σε αντιθεση με την ευρωπη που δουλευουν κανονικα σε τραπεζεs ,σε δημοσιεs υπηρεσιεs και σε κανονικεs δουλειεs . (γερμανια ) . τα ατομα αυτα χρειαζονται την προστασια του κρατουs και τηs αστυνομιαs και οχι το κυνηγητο απο την αστυνομια.
Σωστό - αλλά παραδέξου ότι είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις σε μιά τράπεζα teller και δίπλα η συνάδελφος να είναι trans.

Δε θα πω ότι χρειάζονται πολλά χρόνια, απλά στην Ελλάδα δε θα γίνει ποτέ. Είναι γεγονός πάντως ότι είναι λίγες οι επιλογές - πεζοδρόμιο ή show business.  :uglystupid:

Τέλος πάντων - με αφορμή το παραπάνω σχόλιο, ποστάρισα περισσότερο για να σας πω ότι υπάρχει trans που δουλεύει το πρωί σε ΔΕΚΟ και το βράδυ ψωνίζεται κανονικά.

Μου το έλεγε για καιρό μια πρώην και δεν το πίστευα - μέχρι που πήγα και την είδα με τα μάτια μου.

Ναι καλά μη χαίρεστε ορισμένοι :boobies: γιατί έχει ένα πρόσωπο λες κι έχει περάσει μέσα από τόρνο.  :headbang:

Πως σας φαίνεται η ενημέρωση? Καλό ε?  :cheesy:

post op

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό - αλλά παραδέξου ότι είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις σε μιά τράπεζα teller και δίπλα η συνάδελφος να είναι trans.

Δε θα πω ότι χρειάζονται πολλά χρόνια, απλά στην Ελλάδα δε θα γίνει ποτέ. Είναι γεγονός πάντως ότι είναι λίγες οι επιλογές - πεζοδρόμιο ή show business.  :uglystupid:

Τέλος πάντων - με αφορμή το παραπάνω σχόλιο, ποστάρισα περισσότερο για να σας πω ότι υπάρχει trans που δουλεύει το πρωί σε ΔΕΚΟ και το βράδυ ψωνίζεται κανονικά.

Μου το έλεγε για καιρό μια πρώην και δεν το πίστευα - μέχρι που πήγα και την είδα με τα μάτια μου.

Ναι καλά μη χαίρεστε ορισμένοι :boobies: γιατί έχει ένα πρόσωπο λες κι έχει περάσει μέσα από τόρνο.  :headbang:

Πως σας φαίνεται η ενημέρωση? Καλό ε?  :cheesy:

Ελπιζω να μην σε χαλασε  .. γιατι οπως καταλαβαινω απο τον τροπο που το λες και οτι στην ΕΛΛΑΔΑ.. μαλλον στο (Ελλαδα) ΒΑΛΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ .. γιατι αυτο ειναι το προβλημα τελικα.. γιατι αυτο σας χαλαει ..  θελεται αυτο το ατομο να  το γ----ε να σας γ----ι αλλα μεχρι εκει .. τιποτα αλλο, σπιτι και το μπουλο.. Ρε βρητε τα πρωτα με το ποιοι τελος παντων ειστε και αφηστε εμας ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ και γελσαμε με την δηθεν αποψη που εχετε γιαολα που δηθεν ξερετε που αφορουν εμας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν είπα ότι ξέρω τίποτα για σας - για ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα και το ξανασυζητάμε.

Δεν έχω κανενός είδους εμπάθεια (γιατί αυτό υπονοείς) για κανέναν.

Με παρεξήγησες - αν η αφορμή ήταν η περιγραφή για τη συγκεκριμένη, σε διαβεβαιώ ότι άμα τη δεις θα συμφωνήσεις.

farkeli - help me out here!!!  :helpplea:

post op

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οπως και να εχει .. πολυ καλα κανει και δουλευει οπου γουσταρει , οπως και πολλες αλλες που δουλευουν σε δημοσιες υπηρεσιες..Αποψη να εχουμε  πρωτα για το εαυτο μας και μετα για τους αλλους .. και αν σε ενοχλει οπως ειναι (ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΟΥ!)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν τραβάω κανένα ζόρι ρε post op - κούλαρε.

Δε δουλεύουμε μαζί - ούτε γκόμενά μου είναι.

Μια φορά την είδα - πω ρε πούστη μου.  :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν είπα ότι ξέρω τίποτα για σας - για ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα και το ξανασυζητάμε.

Δεν έχω κανενός είδους εμπάθεια (γιατί αυτό υπονοείς) για κανέναν.

Με παρεξήγησες - αν η αφορμή ήταν η περιγραφή για τη συγκεκριμένη, σε διαβεβαιώ ότι άμα τη δεις θα συμφωνήσεις.

farkeli - help me out here!!!  :helpplea:

Καλημέρα φίλε Pristine

Βεβαίως να βοηθήσω, αλλά με ποιό τρόπο  :huh:

Υποθέτω ότι θα είναι κουραστικό και καθόλου ενδιαφέρον να επαναλάβω προηγούμενες παραθέσεις μου (αν αυτό υποννοείς)

Ως προς την συγκεκριμμένη "αντι-παράθεση" με τον συναγωνιστή, προσπαθώ να καταλάβω τα σημεία διαφωνίας σας  :think:

Όπως το έγραψα στο θρεντ "θα κάνατε σχέση με μια trans", νομίζω ότι ο πεζός γραπτός λόγος είναι αρκετός για διατυπωθούν νόμοι, προεδρικά διατάγματα, αστυνομικές απαγορεύσεις κλπ αλλά δεν είναι αρκετός για να περιγραφούν συναισθήματα, σεξουαλικές ιδιαίτερότητες κλπ. Εξαιτίας αυτού, κατά την γνώμη, προκύπτουν συχνά-πυκνά παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

... :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom