You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα μωρο μου...Καλησπέρα Δανάη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δειτε πως γινεσε ΘΕΑ στο πι και φι....
[youtube=425,350]xxy70zebYDQ&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]xxy70zebYDQ&feature=related[/youtube]
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τα βαφτιζω απο τωρα.... Η Μπουμπου, Η Μαριεττα, και η Φωφω.... η μπροστινηΑυτά τα μικρά τι θα γίνουν άραγε όταν μεγαλώσουν?
Από στήθος έχουν τις προδιαγραφές για να γίνουν ότι πρέπει "...πολύ ανώμαλα κοριτσάκια".
Διακρίνεται έντονα ότι δεν θα έχουν και αρκετή τριχοφυϊα, εκτός από το "πρώτο βιολί" που έχει περίεργο μουσάκι.
Άρα, δεν θα τους κοστίσει ιδιαίτερα η οποιαδήποτε φαντασίωσή τους
μαρικα ανοιξε το κινητο σου γιατι δεν σε βλεπω να γινεσε μανα αλλιωςΑντε να ανεβουμε χαλαρωσαμε......
[youtube=425,350]q2qM488P6p4&feature=related[/youtube]
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ναι εχω βαλει καποιες...καλησπέρα Δανάη!!! Έχεις βάλει καινούριες φωτό στο blog σου ???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλως την... Αντε να το ανοιξω... Τι κανεις Τζουτζουκα??μαρικα ανοιξε το κινητο σου γιατι δεν σε βλεπω να γινεσε μανα αλλιως
σε περνω στο κανονικο ανοιξε τοΚαλως την... Αντε να το ανοιξω... Τι κανεις Τζουτζουκα??
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ναι εχω βαλει καποιες...
Δανάη καλησπέρα
Μπήκα στο blog σου και δείχνει τις παλαιότερες
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
και ποιο ειναι το blog???????
Σύντροφε Joe καλησπέρα
Επειδή είναι αποσυνδεμένη η Δανάη, στο στέλνω
Κάνε σύνδεση στο
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Φίλε farkeli σε διαβάζω από χθες όλα σου τα post είναι ότι χρειάζεται ένα τέτοιο site..keep on
Σύντροφε Ta
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
αλλά θα πρόσθετα (αν μου το επέτρεπες) ότι όλοι οι σύντροφοι ή σχεδόν όλοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία καθώς και τα αγαπημένα μας "κορίτσια" (αυτή είναι η εκτίμηση μου για αυτό συμμετέχω στο θρεντ με ευχαρίστηση)
κρατούν την ιστοσελίδα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική (σαφώς, ο καθένας με τον δικό του τρόπο)...και αυτό είναι σημαντικό.
Είμαι βέβαιος ότι θα κρατήσουμε την ιστοσελίδα keep on και θα την πάμε "Very" keep on
Για την Αλίκη κάποια γνώμη?την έχεις επισκεφθεί?
Σύντροφε Ta
αλλά θα πρόσθετα (αν μου το επέτρεπες) ότι όλοι οι σύντροφοι ή σχεδόν όλοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία καθώς και τα αγαπημένα μας "κορίτσια" (αυτή είναι η εκτίμηση μου για αυτό συμμετέχω στο θρεντ με ευχαρίστηση)
κρατούν την ιστοσελίδα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική (σαφώς, ο καθένας με τον δικό του τρόπο)...και αυτό είναι σημαντικό.
Είμαι βέβαιος ότι θα κρατήσουμε την ιστοσελίδα keep on και θα την πάμε "Very" keep on
Σύντροφε Ta
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σύντροφε Ta
Για την Αλίκη έχουν σημειωθεί στο θρεντ, αρκετά καλά λόγια αλλά και ορισμένα αρνητικά.
Άν θα περάσεις καλά, αυτό εξαρτάται (όπως πάντα ή σχεδόν πάντα...) από την ημέρα και την ώρα. Δηλαδή, σε τι κατάσταση θα είναι το "κορίτσι" μας (φαντάσου ο προηγούμενος από εσένα να της έχει κάνει τα νεύρα σανδάλια και να είναι "βρωμίλος" πέραν του ανεκτού ορίου). Βέβαια θα μου πείς, ότι είναι επαγγελματίες και πρέπει να αντέχουν σε αυτά. Τι να σου πώ? Μέχρι ποιό σημείο μπορεί να αντέχουν και αυτά τα "κορίτσια"?
Εμφανησιακά (...αν και "περι ορέξεως", δεν είναι απόλυτες αυτές οι αναφορές) μπορώ να πώ, ότι η Αλίκη είναι καλή.
Παλαιότερα που είχα πάει (νομίζω συνεχίζει Λουκά Νίκα) είχα περάσει καλά (μπορεί και να έτυχε).
Σε αυτές τις περιπτώσεις σύντροφε Ta νομίζω ότι κάνεις το δικό σου "ταξίδι" και έχεις τις δικές σου "ανακαλύψεις"
Ο Χριστόφορος Κολόμβος, για παράδειγμα, όταν ανακάλυψε την Αμερική, νόμισε ότι είχε ανακαλύψει τις Ινδίες
Άν τελικά αποφασίσεις να πάς σου εύχομαι καλή διασκέδαση σύντροφε Ta
Για την Αλίκη έχουν σημειωθεί στο θρεντ, αρκετά καλά λόγια αλλά και ορισμένα αρνητικά.
Άν θα περάσεις καλά, αυτό εξαρτάται (όπως πάντα ή σχεδόν πάντα...) από την ημέρα και την ώρα. Δηλαδή, σε τι κατάσταση θα είναι το "κορίτσι" μας (φαντάσου ο προηγούμενος από εσένα να της έχει κάνει τα νεύρα σανδάλια και να είναι "βρωμίλος" πέραν του ανεκτού ορίου). Βέβαια θα μου πείς, ότι είναι επαγγελματίες και πρέπει να αντέχουν σε αυτά. Τι να σου πώ? Μέχρι ποιό σημείο μπορεί να αντέχουν και αυτά τα "κορίτσια"?
Εμφανησιακά (...αν και "περι ορέξεως", δεν είναι απόλυτες αυτές οι αναφορές) μπορώ να πώ, ότι η Αλίκη είναι καλή.
Παλαιότερα που είχα πάει (νομίζω συνεχίζει Λουκά Νίκα) είχα περάσει καλά (μπορεί και να έτυχε).
Σε αυτές τις περιπτώσεις σύντροφε Ta νομίζω ότι κάνεις το δικό σου "ταξίδι" και έχεις τις δικές σου "ανακαλύψεις"
Ο Χριστόφορος Κολόμβος, για παράδειγμα, όταν ανακάλυψε την Αμερική, νόμισε ότι είχε ανακαλύψει τις Ινδίες
Άν τελικά αποφασίσεις να πάς σου εύχομαι καλή διασκέδαση σύντροφε Ta
Διαβάζοντας εδώ, θυμήθηκα εκείνη την ταινία που είχα δει χρόνια πριν και μου είχε κάνει εντύπωση για το πόσο ανθρώπινη ήταν (εννοώ πέρα δηλ από το drag κλπ).
Φαντάζομαι να την έχετε δει όλοι όσοι συχνάζετε εδώ - αν όχι, είναι highly recommended.
Πάρτε ένα clipάκι...
Φαντάζομαι να την έχετε δει όλοι όσοι συχνάζετε εδώ - αν όχι, είναι highly recommended.
Πάρτε ένα clipάκι...
nandia4u
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Διαβάζοντας εδώ, θυμήθηκα εκείνη την ταινία που είχα δει χρόνια πριν και μου είχε κάνει εντύπωση για το πόσο ανθρώπινη ήταν (εννοώ πέρα δηλ από το drag κλπ).
Πάρτε ένα clipάκι...
...πωπω...τι μου θυμισες τωρα...φοιτητικα χρονια...NY!
super ταινια...απιστευτο soundtrack!
...must για ολα τα "κοριτσια" και funs του ειδους!
xxx
n
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις