φιλε farkeli θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για τις 5 καλυτερες τρανς που εχουν περασει απο συγγρου
τα τελευταια 20 χρονια..
Σύντροφε Acabuddha καλησπέρα.
Με αυτή την ερώτηση σου ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα και ενδιαφέρον (...ίσως για ορισμένους συντρόφους πρέπει να είναι ενδιαφέρον). Υποθέτω, ότι είναι τυχαίος ο αριθμός των πέντε ωραιότερων τρανς γιατί θα μπορούσαν να βρεθούν ότι είναι έξη οι ωραιότερες τρανς. Επίσης, (...υποθέτω) ότι τυχαίος είναι και ο αριθμός των τελευταίων είκοσι χρόνων?
Όμως σε αυτό το θέμα (αναγκαστικά) λέγοντας την γνώμη σου για τις πέντε ωραιότερες τρανς τα τελευταία χρόνια, αυτομάτως καταχωρείς τις υπόλοιπες στην κατηγορία των μη ωραιοτέρων τρανς. Αυτό υποθέτω δεν θα είναι ευχάριστο για αυτές (εκτός και αν κάποιες δεν το αντιληφθούν).
Ακολουθώ την άποψη ότι "...αν δεν έχεις κάτι καλό να πείς τότε είναι καλλίτερα να μην πείς τίποτε...".
Η παραπάνω θέση μου δεν προκύπτει από σκοπιμότητα έτσι ώστε να τα έχω καλά με όλους και με όλες, αλλά από το γεγονός ότι σε αυτό το "κοινωνικό μπετόν των καθεστωτικών αντιλήψεων και πρακτικών" ειδικά αυτά τα "κορίτσια" περνάνε και έχουν περάσει πολλά. Γιατί να στεναχωρήσουμε ορισμένα ?
Μπορούμε όμως σύντροφε Acabuddha να κάνουμε μια ομάδα από τις πέντε (ή έξη...) ωραιότερες εμφανησιακά τρανς, μια ομάδα με τις πέντες καλλίτερες τρανς στην συμπεριφορά (γενικά), μια ομάδα με τις πέντε καλλίτερες τρανς στην σεξουαλική συμπεριφορά κλπ.
Αυτό πιστεύω ότι είναι το καλλίτερο, όχι για να είναι όλες οι κοπέλες μας ευχαριστημένες αλλά επειδή κάθε κοπέλα έχει τουλάχιστον ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό και ορισμένες έχουν περισσότερα καλά χαρακτηριστικά (εγώ τουλάχιστον αυτό εκτιμώ).
Αυτό ίσως να λειτουργήσει εποικοδομητικά, αν επηρρεάσει τις κοπέλες μας (όσες συνεχίζουν να συμμετέχουν δραστήρια) να σκεφτούν ότι για παράδειγμα "είμαι ωραιότερη εμφανησιακά αλλά δεν γίνεται αποδεκτή η γενικότερη συμπεριφορά μου". Σημείωσα ότι
"ίσως" να επηρρεάσει.
Πριν λοιπόν, προχωρήσουμε στην καταληκτική αναφορά, ας δούμε τι άποψη έχουν και οι άλλοι σύντροφοι.
Να είσαι πάντα καλά...
Με εκτίμηση