Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Διαβάζοντας εδώ, θυμήθηκα εκείνη την ταινία που είχα δει χρόνια πριν και μου είχε κάνει εντύπωση για το πόσο ανθρώπινη ήταν (εννοώ πέρα δηλ από το drag κλπ).

Φαντάζομαι να την έχετε δει όλοι όσοι συχνάζετε εδώ - αν όχι, είναι highly recommended.  :rockon:

Πάρτε ένα clipάκι...  :dancing:

Σύντροφε Pristine καλησπέρα.

Σου αξίζει (...αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου άποψη),
τουλάχιστον να σε ευχαριστήσω και να σε επιβραβεύσω για αυτή την υπενθύμιση της συγκεκριμένης ταινίας, δεδομένου ότι (η συγκεκριμένη ταινία) προσεγγίζει ευρύτερα την ανθρώπινη πλευρά των Drags ...και όχι μόνο.

Να είσαι πάντα καλά... 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...σε συνέχεια,

ας θυμηθούμε ένα τραγούδι και μαζί με αυτό τις ευρύτερες - ανθρώπινες διαστάσεις για πολλές "περιπλανήσεις και αποπλανήσεις" 

Τα παραπάνω "λεχθέντα" δεν σημαίνουν σε καμμία των περιπτώσεων, ότι ένα άγριο και αχαλίνωτο σεξ δεν είναι εξαιρετικά επιθυμητό αν μέσα σε αυτό κυριαρχεί μια (...δύο, τρείς...) καλές αντιλήψεις και προθέσεις.

Είμαι βέβαιος σύντροφοι και αγαπημένα "κορίτσια", ότι τουλάχιστον μεταξύ μας διακρίνουμε τις σαφείς διαφορές των μηνυμάτων του τραγουδιού από την ικανοποίηση που παρέχει στους ανθρώπους το sex ως αυθόρμητη και έντονη πράξη, πολύ δε περισσότερο με άγνωστους ανθρώπους .

[[size=10pt]size=10pt]Υστερόγραφο :

Κάποιος έγραψε στο θρεντ (ας με συγχωρήσει που δεν θυμάμαι... όμως θα το αναζητήσω στις παλαιότερες παραθέσεις και θα επανορθώσω) ότι:

"...όσο πιο ξένος είναι ο άλλος, τόσο πιο καλά είναι"[/size]
[/size]

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε farkeli θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για τις 5 καλυτερες τρανς που εχουν περασει απο συγγρου
τα τελευταια 20 χρονια.. :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σύντροφε Pristine καλησπέρα.

Σου αξίζει (...αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου άποψη),
τουλάχιστον να σε ευχαριστήσω και να σε επιβραβεύσω για αυτή την υπενθύμιση της συγκεκριμένης ταινίας, δεδομένου ότι (η συγκεκριμένη ταινία) προσεγγίζει ευρύτερα την ανθρώπινη πλευρά των Drags ...και όχι μόνο.

Να είσαι πάντα καλά... 

Καλησπέρα - να 'σαι καλά επίσης farkeli.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
φιλε farkeli θα με ενδιεφερε η γνωμη σου για τις 5 καλυτερες τρανς που εχουν περασει απο συγγρου
τα τελευταια 20 χρονια.. :rockon:

Σύντροφε Acabuddha καλησπέρα.

Με αυτή την ερώτηση σου ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα και ενδιαφέρον (...ίσως για ορισμένους συντρόφους πρέπει να είναι ενδιαφέρον). Υποθέτω, ότι είναι τυχαίος ο αριθμός των πέντε ωραιότερων τρανς γιατί θα μπορούσαν να βρεθούν ότι είναι έξη  οι ωραιότερες τρανς. Επίσης, (...υποθέτω) ότι τυχαίος είναι και ο αριθμός των τελευταίων είκοσι χρόνων?

Όμως σε αυτό το θέμα (αναγκαστικά) λέγοντας την γνώμη σου για τις πέντε ωραιότερες τρανς τα τελευταία χρόνια, αυτομάτως καταχωρείς τις υπόλοιπες στην κατηγορία των μη ωραιοτέρων  τρανς. Αυτό υποθέτω δεν θα είναι ευχάριστο για αυτές (εκτός και αν κάποιες δεν το αντιληφθούν).
Ακολουθώ την άποψη ότι "...αν δεν έχεις κάτι καλό να πείς τότε είναι καλλίτερα να μην πείς τίποτε...".

Η παραπάνω θέση μου δεν προκύπτει από σκοπιμότητα έτσι ώστε να τα έχω καλά με όλους και με όλες, αλλά από το γεγονός ότι σε αυτό το "κοινωνικό μπετόν των καθεστωτικών αντιλήψεων και πρακτικών" ειδικά αυτά τα "κορίτσια" περνάνε και έχουν περάσει πολλά. Γιατί να στεναχωρήσουμε ορισμένα ?

Μπορούμε όμως σύντροφε Acabuddha να κάνουμε μια ομάδα από τις πέντε (ή έξη...) ωραιότερες εμφανησιακά τρανς, μια ομάδα με τις πέντες καλλίτερες τρανς στην συμπεριφορά (γενικά), μια ομάδα με τις πέντε καλλίτερες τρανς στην σεξουαλική συμπεριφορά κλπ.
Αυτό πιστεύω ότι είναι το καλλίτερο, όχι για να είναι όλες οι κοπέλες μας ευχαριστημένες αλλά επειδή κάθε κοπέλα έχει τουλάχιστον ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό και ορισμένες έχουν περισσότερα καλά χαρακτηριστικά (εγώ τουλάχιστον αυτό εκτιμώ).
Αυτό ίσως να λειτουργήσει εποικοδομητικά, αν επηρρεάσει τις κοπέλες μας (όσες συνεχίζουν να συμμετέχουν δραστήρια) να σκεφτούν ότι για παράδειγμα "είμαι ωραιότερη εμφανησιακά αλλά δεν γίνεται αποδεκτή η γενικότερη συμπεριφορά μου". Σημείωσα ότι "ίσως" να επηρρεάσει.

Πριν λοιπόν, προχωρήσουμε στην καταληκτική αναφορά, ας δούμε τι άποψη έχουν και οι άλλοι σύντροφοι.

Να είσαι πάντα καλά...

Με εκτίμηση

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ας αλλαξουμε τον αριθμο...κανενα προβλημα..
ας πουμε οι 10 καλυτερες τα τελευταια 20 χρονια....
δηλαδη μια κοπελα για δυο χρονια τι λες???
θα ηθελα να μου πεις ποιες ξεχωρισες!! :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Άν μου επιτρέπεις, θα ήθελα λίγο χρόνο να "συμμαζέψω τα διάσπαρτα κομμάτια της σκέψης και της μνήμης μου"  :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

...συνέχεια

...σημείωσε εσύ το πρώτο όνομα σύντροφε Acabuddha  :sunglasses:.

Αυτό το δικαιούσαι γιατί εσύ έβαλες το ζήτημα και είναι σχετικά εύκολο να σημειώσεις τουλάχιστον ένα πρώτο όνομα. Το δύσκολο είναι όταν θα τελειώνει η λίστα και θα ανατρέξουν στα πολύ παλιά χρόνια  :huh:.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα - να 'σαι καλά επίσης farkeli.

Σύντροφε Pristine

...θα σου φανεί παράξενο και απρόσμενο αυτό που θα σε ρωτήσω.

Η φωτογραφία που έχεις τοποθετήσει κάτω από τα στοιχεία σου είναι τρανς  :huh: ?

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...συνέχεια

...σημείωσε εσύ το πρώτο όνομα σύντροφε Acabuddha  :sunglasses:.

Αυτό το δικαιούσαι γιατί εσύ έβαλες το ζήτημα και είναι σχετικά εύκολο να σημειώσεις τουλάχιστον ένα πρώτο όνομα. Το δύσκολο είναι όταν θα τελειώνει η λίστα και θα ανατρέξουν στα πολύ παλιά χρόνια  :huh:.

οκ λοιπον,σε ευχαριστω για τη πασα....
εγω θα ελεγα μεσα στην δεκαδα την μαρινα (συγρου) και ζελμα (καβαλας)
εσυ τι θα προτεινες?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
οκ λοιπον,σε ευχαριστω για τη πασα....
εγω θα ελεγα μεσα στην δεκαδα την μαρινα (συγρου) και ζελμα (καβαλας)
εσυ τι θα προτεινες?

Προτείνω να περιμένουμε και την γνώμη των άλλων συντρόφων, ιδιαιτέρως των παλαιοτέρων.

Βέβαια σου έχω ήδη διευκρινίσει πως σε αυτό το θέμα θα συμμετάσχω (...αν τελικά συμμετάσχω) νοιώθοντας εξαιτερικά άβολα...

Θα δούμε όμως...

Επέτρεψε μου να σκεφθώ λίγο.

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι να σου πω ρε φιλε οτι νομιζεις...
τοσο δυσκολο ειναι να μας πεις και εσυ τις εμπειριες σου?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
τι να σου πω ρε φιλε οτι νομιζεις...
τοσο δυσκολο ειναι να μας πεις και εσυ τις εμπειριες σου?

Σου εξήγησα παραπάνω και πιστεύω ότι με κατάλαβες.

Σαφώς, δεν είναι δύσκολο ένας σύντροφος να ονομάσει πέντε ωραιότερα τρανς που έχουν εργασθεί στην Συγγρού τα είκοσι τελευταία χρόνια, τουλάχιστον εμφανησιακά.

Όμως, σύντροφε Acabuddha, αν διαβάσεις τις παραθέσεις μου στο θρεντ αναφέρομαι και ενδιαφέρομαι περισσότερο για γενικότερα θέματα (όπως εξάλλου σημειώνεται στον τίτλο). Αυτό,  δεν στο σημειώνω για να νοιώσεις άσχημα, αλλά (όπως και το σημείωσα στην παράθεσή μου) θα ήθελα να τοποθετηθούν και να παρατεθούν και οι άλλοι σύντροφοι (ιδιαιτέρως οι παλαιότεροι) στο ενδιαφέρον, κατα την γνώμη, θέμα που έβαλες.

Εξάλλου, είναι απόλυτα βέβαιο ότι εκτιμώ την επικοινωνία μας γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό και ευχάριστο να ζητάει κάποιος την γνώμη σου, όπως δηλαδή ζήτησες εσύ την δική μου γνώμη πάνω στο θέμα που έβαλες.

Για αυτό τον λόγο (τουλάχιστον) σε εκτιμώ και σε ευχαριστώ.

Πιστεύω ότι δεν θα ήταν σωστό να σου αραδιάσω πέντε ονόματα "εκ του προχείρου". Μάλλον δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο.

Τα υπόλοιπα αύριο για να προλάβω να κοιτάξω και στο υπόλοιπο Forum τι γίνεται.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σύντροφε Pristine

...θα σου φανεί παράξενο και απρόσμενο αυτό που θα σε ρωτήσω.

Η φωτογραφία που έχεις τοποθετήσει κάτω από τα στοιχεία σου είναι τρανς  :huh: ?
Όχι βέβαια - you're miles away που λένε κι οι Εγγλέζοι.

:S

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όχι βέβαια - you're miles away που λένε κι οι Εγγλέζοι.

:S

Συναγωνιστή Pristine καλημέρα

Σύγουρα είμαι μίλια μακρυά, γιατί η φωτογραφία κάτω από τα στοιχεία είναι σε τέτοιο μέγεθος σαν να την βλέπω από μίλια μακρυά
.

Αυτό ας είναι αφορμή να "επανεξετάσουν" τα κορίτσια μας τις φωτογραφίες που μας παρουσιάζουν να είναι ευδιάκριτες προς αποφυγή παρεξηγήσεων και...παραισθήσεων.

Συμφωνώ (και μου αρέσει) να είναι αισθησιακές οι φωτογραφίες, αλλά όχι δυσδιάκριτες.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παράθεση από: mary pink στις χθες στις 12:51
. geia sas kai apo mena . eida fos (kokkino) kai mpika.. 2funny

"...
Καλώς μας ήρθες...

farkeli"

H Mary Pink άνοιξε δικό της topic στο Forum στο οποίο μπορούμε πλέον να "ποστάρουμε"

Πρόσθετα (...με την "λιγοστή αντίληψη" μου) θα έλεγα ότι είναι σκεπτόμενο και διορατικό άτομο (έστω αρχικά όπως το διαπίστωσα) για ζητήματα που τουλάχιστον συμβάλλουν θετικά για αυτήν.

Ελπίζω και αναμένω την ευχάριστη παρέα της στο Forum (γενικότερα) ...και όχι μόνο   

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
συμβουλές προς Ναυτιλλομένους ...φοβερό κείμενο !!!

Φιλιά Αθηνά

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
συμβουλές προς Ναυτιλλομένους ...φοβερό κείμενο !!!

Φιλιά Αθηνά

Με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να ρωτήσω αν η _ ανάμεσα στο "guru" και στο "gr" σημαίνει ή συμβολίζει κάτι ?

Ένα "κορίτσι" μας (νέο στο Forum) που είχε τοποθετήσει ανάλογη _ (η Mary_Pink) παράθεσε ότι κάτι σημαίνει (δεν μας το έχει εξηγήσει ακόμη...)

με εκτίμηση

Farkeli

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom