You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι επαθες Αννουλα?? Τι εγινε ξαφνικα??? Ποιος σε πειραξε???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καρδουλα μου αν την ξεφλουδιζα δεν θα ειχε μεγαλο μεγεθος μετα... δεν θα μου αρεσε...δαναη τρως μπανανες χωρις να τις ξεφλουδιζεις?
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
λενε ότι όπιος παει Θασ/νικη πέρνη και 1-2 κιλά, εσύ δεν πιστευω να πηρες?Θα τα ξαναπουμε σιγουρα καποια στιγμη... Οι δε Αθηναιοι για 3 μερες που ελυψα με τρελαναν στα μηνυματα και στα τηλ.. τα μαναρακια μου... αγαπες τρελες και καβλες μεγαλες ειμαι Αθηνα παλι...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν πολυσυμπαθω τα γλυκα... Αλλα βρε παιδια να σας πω κατι...που μου εκανε εντυπωση εκατσα καπου να πιω φραπε, και μου εφεραν δυο κομματακια λεπτα τσουρεκη με γεμιστη σοκολατα οι ανθρωποι.. Μιλαμε για μερακληδες ετσι??? Και ηταν το καλυτερο τσουρεκι που εχω φαη στη ζωη μου... Οχι βρε τι κιλα να παρης για τρεις μερες που πηγα.. ενα φαγητο την μερα ετρωγα... και φρουτα.... δοκιμασα ετσι για το γαμωτο ομως και την μπουγατσα με τυρι η οποια ηταν τελεια... με μπυριτσα Χαινεκεν βαρελισια.... αχχχχχχχχχχ Καρντασηδεςλενε ότι όπιος παει Θασ/νικη πέρνη και 1-2 κιλά, εσύ δεν πιστευω να πηρες?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αστα περασα τελεια Αμτζικακη.... περασαν οι μερες και δεν καταλαβα τιποτα... πολυ καβλιαρηδες εκει πανω... το καμακη εξω δε χαμος..Καλημερα Δαναη............
τα εμαθα με καθε λεπτομερεια..........
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα τωρα το καταλαβες οτι ηταν θεσ/νικη η Δαναη εχασεεεεεεςελα ρε?ποτε ησουν στα μερη μας?τωρα το διαβασα.
Καλησπερα Δαναη
Καλησπερα παρεα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να τα ακουν οι νοτιοι τι σημαινη βορρειοιΑστα περασα τελεια Αμτζικακη.... περασαν οι μερες και δεν καταλαβα τιποτα... πολυ καβλιαρηδες εκει πανω... το καμακη εξω δε χαμος..
τι να κανω ρε φιλε?δεν ειμαι φαν του ειδους αλλα εχω μιλησει μαζι της.δεν μπαινω συνεχεια στο θρεντ να το ξερω.τεσπα.ελπιζω να περασε καλαΚαλα τωρα το καταλαβες οτι ηταν θεσ/νικη η Δαναη εχασεεεεεες
Καλησπερα Δαναη
Καλησπερα παρεα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
το ειχα ανακοινωση τωρα αρκετο καιροελα ρε?ποτε ησουν στα μερη μας?τωρα το διαβασα.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα Γιωργο μου περασαμε τελεια.. το εργαλειο σου δε RESPECT....Καλα τωρα το καταλαβες οτι ηταν θεσ/νικη η Δαναη εχασεεεεεες
Καλησπερα Δαναη
Καλησπερα παρεα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πραγματικα περασαμε τελεια ομορφα,για την υπολοιπη φραση τι να πω εγω αφου το λες εσυ ετσι ειναιΚαλησπερα Γιωργο μου περασαμε τελεια.. το εργαλειο σου δε RESPECT....
1nv1nc1ble
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Σε δυο βδομαδες θα πινω εδω καφε..... Πατριδα....
μωρο, στείλε ενημερωση με pm για το διαστημα που θα μεινεις. Μη χασουμε ευκαιρια συναντησης, ειναι κριμα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν υσηχαζω αμα δεν γλυψω ρουφηξω δαγκωσο το βυζι και ιδιαιτερα την ρωγα να την ερεθισω πολυ καλα, τοσα χρονια προυπηρεσια να μην πανε χαμεναΤην Καλησπερα μου σε ολα τα φιλαρακια μου εδω στην Αθηνα και στα Καρντασια μου που με εκαναν αυτο το τριημερο να περασω υπεροχα μαζη τους.... Εισαστε καταπληκτικα παιδια... Η Θεσσνικη πανεμορφη με αγαπησαν πολυ εκει πανω βγηκαμε και για καφε φαγητο......απο Ξανθη Καβαλα Κατερινη.. με τιμησατε... Αγαπητε [size=17pt]Γιωργο η εμπειρια μαζι σου ηταν πολυ ΚΑΥΛΑ[/size] ....οι ρογουλες μου ακομη με πονανε...χιχι
Θα τα ξαναπουμε σιγουρα καποια στιγμη...
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
που είχες προυπηρεσια? στη σουλτανινα...Δεν υσηχαζω αμα δεν γλυψω ρουφηξω δαγκωσο το βυζι και ιδιαιτερα την ρωγα να την ερεθισω πολυ καλα, τοσα χρονια προυπηρεσια να μην πανε χαμενα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις