giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Η δοκιμη απο κοντα ειναι ποιο σιγουρη εξερευνησηκαλα τα λεη το κοριτσι γιοργ....... δοκιμη απο κοντα.
Η δοκιμη απο κοντα ειναι ποιο σιγουρη εξερευνησηκαλα τα λεη το κοριτσι γιοργ....... δοκιμη απο κοντα.
γιατι ανησυχεις ? αφου δεν μπορεις μην πας και πολυ ορθα πραττεις ...προς τι το σχολιο σου? σε πιεζουν εδω τα αλλα αγορια να το κανεις με το ζορι ? Αγορια θα σας μαλωσωωωωωω ..αφηστε τον υσηχο και καθυστε φρονιμαΡε να μη μπορω να παω με μεταλλαγμενο τοσα χρονια.........μονο η σκεψη οτι γεννηθηκε με @ρχιδια κ μου πεφτει.........
γιατι ανησυχεις ? αφου δεν μπορεις μην πας και πολυ ορθα πραττεις ...προς τι το σχολιο σου? σε πιεζουν εδω τα αλλα αγορια να το κανεις με το ζορι ? Αγορια θα σας μαλωσωωωωωω ..αφηστε τον υσηχο και καθυστε φρονιμα
Καλη η δοκιμη βαλε και καμια αλληδοκιμη κανω να δω
καταλαβαινω ο χρονος δεν λυπαται κανεναν σωστα....λυπησου εσυ τον χρονο και κανε αυτο που σ αρεσει κουκλε...Απλα σκεφτομαι τις ευκαιριες που εχασα οταν ημουνα πιτσιρικας κ μου την πεφτανε!θαχα γινει πλουσιος !μεγαλα ονοματα κ ωραια παιδια!φαινετε τους τραβαγε ο αλητικος χαρακτηρας κ το θρασος που ειχα τοτε...Αλλα δεν τπτ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΤΕ...ΤΩΡΑ μετα απο τοοοσα γαμησια ψαχνω να τον βρω..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.......
ΜΩΡΟ ΜΟΥκαταλαβαινω ο χρονος δεν λυπαται κανεναν σωστα....λυπησου εσυ τον χρονο και κανε αυτο που σ αρεσει κουκλε...
Και εγω σου λεω οτι χανης,πολυ καλυτερη πιπα απο γυναικα, τοσα χρονια στην πιατσα κατι ξερωΡε να μη μπορω να παω με μεταλλαγμενο τοσα χρονια.........μονο η σκεψη οτι γεννηθηκε με @ρχιδια κ μου πεφτει.........
τα χεις καπως μπερδεψει κουκλε..εσυ επισκεφθηκες εδω την συζητηση.. ΚΑΝΕΙΣ δεν σε παρακαλεσε ουτε να πληρωσεις ουτε τιποτα...οποτε μην αγχωνεσαι χωρις λογοΜΩΡΟ ΜΟΥ
καποτε με παρακαλαγανε παιδια οπως ο συχωρεμενος ΒΒ,ΜΑΚΗΣ Δ...,ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ο εμπορος παπουτσιων(επωνυμο δε βαζω)κ αλλοι πολλοι,τωρα μου λες να πληρωσω?εδω ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που πληρωνω τις βιζιτες κ πρεπει ναμαι λιωμα για να λειτουργησω λογω τυψεων που τα χωνω....τεσπα καντε δουλεια σας κ sorry........
Καλη η δοκιμη βαλε και καμια αλλη
μολις μου εστειλε sms η Δαναη, χαιρετισμους στην παρεα και ειδικα στον αμτζικ, τη ελεγες αμτζικ για πλαταμωνα καποια αλλη φορα εκει βρισκεται τωρα
Αυτα ξεχασετα ηταν μια φορα και εναν καιρο,δεν μπορω να πω περνουσαμε τελεια,αλλα τωρα δεν ειναι το ιδιο ......καποτε με παρακαλαγανε παιδια οπως ο....
τα χεις καπως μπερδεψει κουκλε..εσυ επισκεφθηκες εδω την συζητηση.. ΚΑΝΕΙΣ δεν σε παρακαλεσε ουτε να πληρωσεις ουτε τιποτα...οποτε μην αγχωνεσαι χωρις λογο
Οτι θα περασουμε τελεια ειναι σιγουροΜα της το ειπα θα περασετε τελεια με τη Δαναη..............
φιλε απιστευτη
Οτι θα περασουμε τελεια ειναι σιγουρο
και οπως ειπα και αλλη φορα τον καλο ανθρωπο τον ξεχωριζεις
Μαλωσε μας μαλωσε μας αλλα αυτος δεν ξερη οτι χανη της καλυτερεςγιατι ανησυχεις ? αφου δεν μπορεις μην πας και πολυ ορθα πραττεις ...προς τι το σχολιο σου? σε πιεζουν εδω τα αλλα αγορια να το κανεις με το ζορι ? Αγορια θα σας μαλωσωωωωωω ..αφηστε τον υσηχο και καθυστε φρονιμα
Μαλωσε μας μαλωσε μας αλλα αυτος δεν ξερη οτι χανη της καλυτερες
Ο νους καλλιεργειται απο τις αισθησεις μας..............................
Αυτες ειναι που του διεγειρουν την σκεψη και τη φαντασια......
Ενας νους χωρις κοθολου αισθησεις δεν θα εμπενε καν στο κοπο να σκεφτει...........................