Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.256
- Πόντοι
- 1.056
Παίρνεις ή δίνεις ?Καλησπέρα. Δν έχω κάποια εμπειρία με τρανς. Αλλά καυλώνω πολύ στην ιδέα. Ποια μ προτείνεται για πρώτη φορά για πρώτη εμπειρία
Παίρνεις ή δίνεις ?Καλησπέρα. Δν έχω κάποια εμπειρία με τρανς. Αλλά καυλώνω πολύ στην ιδέα. Ποια μ προτείνεται για πρώτη φορά για πρώτη εμπειρία
Παίρνεις ή δίνεις ?
Δίνω. Δν έχω πάρει ποτέ. Αλλά αν με καυλωσει μπορεί να πάρω. Για την εμπειρίαΠαίρνεις ή δίνεις ?
να τον εμπιστεύεσαι τον LycienrΟ χρήστης lycienr μου απάντησε σε πμ ότι είναι φραγκοξεπετάκι τύπου ...
Τώρα δεν ξέρω κι εγώ, θα δείξει η Ιστορία...
Φίλε εξαρτάται από το μπάτζετ σου. Πες μας μέχρι πόσα έχεις να διαθέσεις για να ξέρουμε τι να προτεινουμεΚαλησπέρα. Δν έχω κάποια εμπειρία με τρανς. Αλλά καυλώνω πολύ στην ιδέα. Ποια μ προτείνεται για πρώτη φορά για πρώτη εμπειρία
Μέχρι 150 - 200 τα δίνω αν αξίζειΦίλε εξαρτάται από το μπάτζετ σου. Πες μας μέχρι πόσα έχεις να διαθέσεις για να ξέρουμε τι να προτεινουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης μια τρανς στα σοσιαλ Άρτεμις καλό μουνακι εκφυλο με ονλυφανς κιολας. Ξέρουμε αν βιζιταρει?
Τότε εγώ προσωπικά σου προτείνω yara ή viviΜέχρι 150 - 200 τα δίνω αν αξίζει
Σε Ελληνίδα να τον στείλεις ρε αλεπουδιάρη.... πρώτη φορά λέει το παιδί...να μπορεί να αλλάξει και μια κουβέντα....πελη τρανς υποψήφιε....Τότε εγώ προσωπικά σου προτείνω yara ή vivi
Τρανς ψάχνει το παιδί....η Νικόλ αβυζη είναι.... ΚροςΝικόλ στη Συγγρού για να κολλήσεις και να πηγαίνεις συνέχεια
Σήμερα δοκίμασα Lavinia Fontes .Μέχρι 150 - 200 τα δίνω αν αξίζει
Αυτή ποια Νικόλ είναι? Εκείνη η παλιά με τις τσιμπουκοχειλάρες και το μεγάλο παπάρι?Νικόλ στη Συγγρού για να κολλήσεις και να πηγαίνεις συνέχεια
Ακριβώς, η καλύτερη πουτσα της ΣυγγρούΑυτή ποια Νικόλ είναι? Εκείνη η παλιά με τις τσιμπουκοχειλάρες και το μεγάλο παπάρι?
Βρε παθητικούλια.. σαν ενεργητικός θέλει να επισκεφθεί το παιδί...για αρχή....Ακριβώς, η καλύτερη πουτσα της Συγγρού
Αυτή πιο παλιά έβαζε και αγγελίες. Τώρα έχει σταματήσει? Μόνο στη Συγγρού τη βρίσκουμε?Ακριβώς, η καλύτερη πουτσα της Συγγρού
Εντάξει. Είχε και κωλάρα απ' όσο θυμάμαι!Βρε παθητικούλια.. σαν ενεργητικός θέλει να επισκεφθεί το παιδί...για αρχή....
Δεν το ξέρω. Εγώ μόνο εκεί την έχω δειΑυτή πιο παλιά έβαζε και αγγελίες. Τώρα έχει σταματήσει? Μόνο στη Συγγρού τη βρίσκουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει. Είχε και κωλάρα απ' όσο θυμάμαι!
Έτσι ακριβώς... Την φενια βλέπω πάρα πολλές κριτικές έτσι όπως την περίπτωση την δική μουΒρε παθητικούλια.. σαν ενεργητικός θέλει να επισκεφθεί το παιδί...για αρχή....
Λ.Συγγρου φίλεNancy gallos που την βρίσκουμε?
Ξέρεις πόσο πάει και σε ποιο ύψος βρίσκεταιΛ.Συγγρου φίλε