Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.844
- Πόντοι
- 3.886
Εφαρμογή tinder μόνο με τραβελια υπάρχει;
Φυλής 99Υπαρχει κανα μπουρδελο με τρανσακια που να αξιζει, γιατι δεν εχουμε 100ρικα για πέταμα. Εχω δει πως στο οριενταλ παίζουν καλα κομματια. Και στο αγκυρας 1. Ξερει κανεις τιποτα;
Έχει λινκ στις αγγελίες της ( το πουλάκι τσίου - εικονίδιο )Πως το εχει στο Twitter?
Δεν βρισκω τις αγγελιες της γιαυτο ρωταωΈχει λινκ στις αγγελίες της ( το πουλάκι τσίου - εικονίδιο )
Είναι καλός χαρακτήρας και καλή στη δουλειά της. Αν έχει χάσει βάρος μαι αξίζειε τα 1000, αν δεν έχει τότε... Θα πρέπει να σου αρέσουν τα πολλα κυβικάH Πελλη αξιζει;
Ο χρήστης lycienr μου απάντησε σε πμ ότι είναι φραγκοξεπετάκι τύπου ...Λυδία ρε παιδιά κανείς τελικά την πιτσιρίκα δοκίμασε να μας πει; Τόσες φορές έχουν ρωτήσει και άλλοι μύστες.. έλεος..είναι επείγον να ξέρουμε.
Φυλής 99-104, Ακγυρας 1, Πιπίνου 54 και αν εισαι τολμηρος Καλλέργη 33Υπαρχει κανα μπουρδελο με τρανσακια που να αξιζει, γιατι δεν εχουμε 100ρικα για πέταμα. Εχω δει πως στο οριενταλ παίζουν καλα κομματια. Και στο αγκυρας 1. Ξερει κανεις τιποτα;
Παιδιά, συγγνώμη, δεν έχω πάει με trans, δεν έχω πάει με άντρα, δεν είμαι του χώρου, αλλά ήθελα να πω ΜΠΡΑΒΟ στη Τζούλη για τα ελληνικά της.Εμένα και ξένοι που με παίρνουν,only Greek,απαντάω στο τηλέφωνο.Η γλώσσα είναι η μισή νοστιμιά.Βλέπω πχ τις Βραζιλιάνες που γαμιούνται στις τσόντες κι είναι σαν ν ακούω προβατίνα σε απόγνωση επειδή άρπαξε φωτιά το μαντρί και δεν ξέρει κατά που να κάνει.
Αξίζει ρε μαν... αλλά είναι διαμάντι το παιδί... θέλει ειδικό χειρισμό...αν δν ξέρεις θα κοπείς....H Πελλη αξιζει;
Εγώ που βρίσκομαι τακτικά μαζί της... έχω δει πως έχει ξεκινήσει διατροφολόγους και εντατικά γυμναστήρια...και όσον αφορά το βάρος της...που το χάνει σιγά σιγά...δν το συγκρίνω με το σφιχτό της το κορμί....τις βυζάρες της και την προσωπάρα της....Είναι καλός χαρακτήρας και καλή στη δουλειά της. Αν έχει χάσει βάρος μαι αξίζειε τα 1000, αν δεν έχει τότε... Θα πρέπει να σου αρέσουν τα πολλα κυβικά
Εσύ είσαι κρυφοαδερφηΠαιδιά, συγγνώμη, δεν έχω πάει με trans, δεν έχω πάει με άντρα, δεν είμαι του χώρου, αλλά ήθελα να πω ΜΠΡΑΒΟ στη Τζούλη για τα ελληνικά της.
Αποτελεί μια όαση γραπτού λόγου σε ένα φόρουμ που οι περισσότεροι από εσάς γράφετε λίγο καλύτερα από 12χρονο μαθητή στη Γκράβα ή Τουρκαλβανό στην αυλή του Αλή Πασά το 1800.
ΜΑΛΑΚΕΣ!
Είναι είναι..... μπορεί και φανερή... αλλά είναι....Εσύ είσαι κρυφοαδερφη
To δωρακι της?Αθηνα ...Κυψέλη......καλή με εκείνους που εμπιστεύεται......παίζει ρόλο η χημεία.....όμορφο....έξυπνο μωρό....
Φεύγει για Ολλανδία τέλος Ιουλίου γιαυτό προλάβετε