Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496
Αθήνα τώρα καλλιθεα ❤️6908859451❤️ Μπεμπα καυλα η βασίλισσα της πίπας ειδα γύρισε Αθήνα…μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες;;; Τιμή κτλ;; & αν αξιζει;;
Αν σού αρέσουν οι +++size , go for it , αλλιώς πήγαινε παρακάτω .50€ πάντως είναι και συμπαθεστατη αλλά... πολλά τα κιλά Άρη

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.069
Πόντοι
371
Θέλω να έχει αρκετή θηληκοτιτα δεν ξέρω αν ζητάω πολλά..επησεις έχω ακούσει για κάποιες που είναι σε ένα σπιτάκι στην φυλης..αξίζει να πάω εκεί για πρώτη φορά;
Φίλε αν θες να πας φυλής θα,σου πρότεινα την Βίκυ από Άγκυρας 1.
Είναι τέρμα θυληκη ,πολυ ομορφη κορμαρα και πολύ καλή. Θα περάσεις πολύ καλά γιατί έχει τον τρόπο της να σε κάνει να αισθάνεσαι ανετα.
Τώρα για εκτός φυλής,μίλησαν οι συναγωνιστές.

kaparos8900000

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Πλασάρεις την γκόμενα μου ; (λολ)
Συμφωνώ αλλά και η Yara είναι σκέτη καύλα !
Χαχαχαχα,οι δύο σταθερές που έχω δεν τις αλλάζω με τίποτα η μία έχει σταματήσει να έρχεται Ελλάδα βέβαια,αλλά την δεύτερη δεν την αλλάζω με τίποτα και νομίζω δεν την έχει αναφέρει κανείς εδώ μέσα

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496
Χαχαχαχα,οι δύο σταθερές που έχω δεν τις αλλάζω με τίποτα η μία έχει σταματήσει να έρχεται Ελλάδα βέβαια,αλλά την δεύτερη δεν την αλλάζω με τίποτα και νομίζω δεν την έχει αναφέρει κανείς εδώ μέσα
Ποια εννοείς ; Διαφωτίσει μας !

kaparos8900000

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Ποια εννοείς ; Διαφωτίσει μας !
Η μία που σταμάτησε να έρχεται είναι η Perola martinez,και η άλλη είναι η Glenda Muniz...
Από όλες τις τρανς που έχω πάει η Perola ήταν η καλύτερη κρίμα που σταμάτησε να έρχεται

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496
Η μία που σταμάτησε να έρχεται είναι η Perola martinez,και η άλλη είναι η Glenda Muniz...
Από όλες τις τρανς που έχω πάει η Perola ήταν η καλύτερη κρίμα που σταμάτησε να έρχεται
Η G.M. όμως δεν δίνει γλωσσόφιλα (έτσι μου είχε απαντήσει τπυλάχιστον σε μήνυμα που της είχα στείλει )
την Perola την είχα προσέξει αλλά δεν δοκίμασα ,μοιάζει όμως στην Alexia Mendonza ...

kaparos8900000

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Η G.M. όμως δεν δίνει γλωσσόφιλα (έτσι μου είχε απαντήσει τπυλάχιστον σε μήνυμα που της είχα στείλει )
την Perola την είχα προσέξει αλλά δεν δοκίμασα ,μοιάζει όμως στην Alexia Mendonza ...
Τις πρώτες 2 φορές που βρεθήκαμε έδινε λίγα, τώρα που έχω παει μαζί της πάνω από 8 φορές μου δίνει κανονικά, μάλλον δεν εμπιστεύεται?δεν ξέρω

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
Είναι τέρμα θυληκη ,πολυ ομορφη κορμαρα και πολύ καλή. Θα περάσεις πολύ καλά γιατί έχει τον τρόπο της να σε κάνει να αισθάνεσαι ανετα.
Μήπως γνωρίζουμε τιμή; Και τι ώρες μπορώ να την βρω την Βίκυ;

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
858
Πόντοι
86
Αλλά δεν γαμαει

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.069
Πόντοι
371
Μήπως γνωρίζουμε τιμή; Και τι ώρες μπορώ να την βρω την Βίκυ;
30 ευρώ και είναι συνήθως βραδινή βάρδια μέχρι 11.Υπαρχει και καθημερινή ενημέρωση για το πότε εργάζεται στο νήμα του Άγκυρας 1.

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.069
Πόντοι
371
Αυτο δεν το ξερω,με πιανεις αδιάβαστο φιλε μου.Εμένα όμως δεν με νοιάζει αν γαμαει η όχι η Βίκυ και δεν είναι το ζητούμενό μου αυτό η αληθεια είναι. Καθε φορά που παω σαν ενεργητικος καθαρά, την γουστάρω για την θυληκοτητα της και για την καυλα που βγάζει ...απλά απάντησα στον συναγωνιστή που ρώτησε για συγκεκριμένα πράγματα να εχει μια εικόνα απο αυτα που γνωρίζω.

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.591
Πόντοι
206
30 ευρώ και είναι συνήθως βραδινή βάρδια μέχρι 11.Υπαρχει και καθημερινή ενημέρωση για το πότε εργάζεται στο νήμα του Άγκυρας 1.

Ναί υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για τις βάρδιες ... Κάποιες φορές είναι και πρωί έως 14:00 το μεσημέρι !!!!!!!!!!

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Ξέρεις κάποιος που θα βρω μια τρανς εν ονόματι Βίκυ αν δεν κάνω λάθος ,δούλευες σε στούντιο συο κασαανδρας νομίζω άνευ υδραυλικών

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
368
Πόντοι
21
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ενημέρωση παιδιά..θα πάω στην Βυκη για πρώτη μου φορά ελπίζω να περάσω ωραία!! Θα σας κάνω ενημέρωση

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81
εγω που ειχα παει, δεν μπορω να πω οτι μαρεσε η βίκυ, αλλά για να το λένε οι παλιοι! πχ η χαρα στην φυλής 99, ειναι καυλιάρα παρα το κακό οτι ειναι μεγάλη σε ηλικία και πιο δεμένη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.217
Πόντοι
2.356
εγω που ειχα παει, δεν μπορω να πω οτι μαρεσε η βίκυ, αλλά για να το λένε οι παλιοι! πχ η χαρα στην φυλής 99, ειναι καυλιάρα παρα το κακό οτι ειναι μεγάλη σε ηλικία και πιο δεμένη.
Αυτή τη Χαρά, αν λέμε την ίδια, την θυμάμαι πολλά χρόνια. Ήταν τούμπανο παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom