You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Θέλω να έχει αρκετή θηληκοτιτα δεν ξέρω αν ζητάω πολλά..επησεις έχω ακούσει για κάποιες που είναι σε ένα σπιτάκι στην φυλης..αξίζει να πάω εκεί για πρώτη φορά;Εγώ στην πρώτη μου φορά πήγα με μια που δεν έρχεται πια στην Ελλάδα αλλά στην θέση σου θα έστελνα σε κάποια high class αφού είναι πρώτη σ φορά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αν πάω εκεί μπορώ να είμαι μόνο ενεργητικός;Θέλω να έχει αρκετή θηληκοτιτα δεν ξέρω αν ζητάω πολλά..επησεις έχω ακούσει για κάποιες που είναι σε ένα σπιτάκι στην φυλης..αξίζει να πάω εκεί για πρώτη φορά;
kaparos8900000
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Εγώ στην πρώτη μου φορά πήγα με μια που δεν έρχεται πια στην Ελλάδα αλλά στην θέση σου θα έστελνα σε κάποια high class αφού είναι πρώτη σ φουΚαλησπέρα στην ομάδα..είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο τρανς για πρώτη μου φορά..θέλω να είμαι μόνο εγώ ενεργητικός γι αρχή..σας ευχαριστώ πολύ
Alyssa, nancy και κάποιες άλλες δεν θυμάμαι τα ονόματα τουςΠες κάνα όνομα
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Που μπορώ να της βρω αυτές;Εγώ στην πρώτη μου φορά πήγα με μια που δεν έρχεται πια στην Ελλάδα αλλά στην θέση σου θα έστελνα σε κάποια high class αφού είναι πρώτη σ φου
Alyssa, nancy και κάποιες άλλες δεν θυμάμαι τα ονόματα τους
kaparos8900000
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Μπες στο Ts dating και δες τι σου αρέσει περισσότερο (για εμένα η καλύτερη είναι η cammy) και μέσα από το τσατ που θα κάνεις ψυχολογησε την,τώρα χωρίς να ξέρω εμένα άποψη μου είναι να μην πας για πρώτη φορά φυλήςΘέλω να έχει αρκετή θηληκοτιτα δεν ξέρω αν ζητάω πολλά..επησεις έχω ακούσει για κάποιες που είναι σε ένα σπιτάκι στην φυλης..αξίζει να πάω εκεί για πρώτη φορά;
Και αν πάω εκεί μπορώ να είμαι μόνο ενεργητικός;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Σε ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες φιλαρακιΜπες στο Ts dating και δες τι σου αρέσει περισσότερο (για εμένα η καλύτερη είναι η cammy) και μέσα από το τσατ που θα κάνεις ψυχολογησε την,τώρα χωρίς να ξέρω εμένα άποψη μου είναι να μην πας για πρώτη φορά φυλής
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Πρώτη φορά να πας Φυλής όχι. Ειδικά με αυτές που έχει τώρα. Παλιότερα θα σου έλεγα ναι γιατί ήταν η Δέσποινα που ήταν πολύ καλή γενικώς στη συμπεριφορά αλλά τώρα άστο.
Θηλυκή είναι η Βίκυ από Αγκύρας 1 αλλά είναι 50αρα. Πολύ καλή μέσα όμως, θα περάσεις καλά σίγουρα.
Αν θέλεις απλά τοπ εμφάνιση έχει αρκετές στο tsdating, μια καλή είναι η Gisele Bittencourt ,κορμάρα γυναικεία και συμπαθητικό πρόσωπο και ψωλαρα να ασχοληθείς
Θηλυκή είναι η Βίκυ από Αγκύρας 1 αλλά είναι 50αρα. Πολύ καλή μέσα όμως, θα περάσεις καλά σίγουρα.
Αν θέλεις απλά τοπ εμφάνιση έχει αρκετές στο tsdating, μια καλή είναι η Gisele Bittencourt ,κορμάρα γυναικεία και συμπαθητικό πρόσωπο και ψωλαρα να ασχοληθείς
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Κάνε και μια έρευνα στο kanesex.gr
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Δεν με πειράζει το 50αρικο..απλώς θέλω να πάω κάπου να είμαι καθαρά ενεργητικός και να βγάζει θυκηκοτητα καθαρά για να δω αν θα μου αρέσει..και σιγά σιγά το προχωράωΠρώτη φορά να πας Φυλής όχι. Ειδικά με αυτές που έχει τώρα. Παλιότερα θα σου έλεγα ναι γιατί ήταν η Δέσποινα που ήταν πολύ καλή γενικώς στη συμπεριφορά αλλά τώρα άστο.
Ααα 50αρικο εννοείς ηλικία χαχαΔεν με πειράζει το 50αρικο..απλώς θέλω να πάω κάπου να είμαι καθαρά ενεργητικός και να βγάζει θυκηκοτητα καθαρά για να δω αν θα μου αρέσει..και σιγά σιγά το προχωράω
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Δεν σε αναγκάζει καμία να είσαι παθητικός.
Επειδή είναι πρώτη σου φορά θες κάποια να είναι άνετη και να μη σε κομπλάρει.
Εγώ προτείνω πάντα Μιχαέλα γιατί είναι από τις αγαπημένες μου και είναι χαλαρή γενικά στο στυλ.
Επειδή είναι πρώτη σου φορά θες κάποια να είναι άνετη και να μη σε κομπλάρει.
Εγώ προτείνω πάντα Μιχαέλα γιατί είναι από τις αγαπημένες μου και είναι χαλαρή γενικά στο στυλ.
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Πρώτη φορά να πας Φυλής όχι. Ειδικά με αυτές που έχει τώρα. Παλιότερα θα σου έλεγα ναι γιατί ήταν η Δέσποινα που ήταν πολύ καλή γενικώς στη συμπεριφορά αλλά τώρα άστο.
Η Ζιζέλ μάλλον δε βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Διαφήμιση στο ts-dating δεν έχει αυτή τη στιγμή πάντως. Μπορεί να έχει πάει Βραζιλία για κάποια πλαστική, τουλάχιστον έτσι μου είχε πει πέρυσι τέτοια περίοδο πως σκόπευε να κάνει και σίγουρα μέχρι τον Οκτώβριο που πέρασε οπότε και την ξαναείδα δεν είχε πάει ακόμη.
Θηλυκή, πολύ καλός χαρακτήρας, καλή στην συζήτηση,πεντακάθαρη κάνει ότι μπορεί να σε ευχαριστήσει, μόνο παθητική βέβαια,TS Nina
Γεια σας αγαπητοί μου, Είμαι η TS Νίνα - η πιο όμορφη παθητική τρανς γατούλα, Εντελώς θηλυκή με φυσική ομορφιά, υπέροχο σφιχτό κορμί, μαλακό δέρμα και είμαι εδώ για πολύ ερωτική εμπειρία. Με φυσικό μαλλί και στήθος, καλλίγραμμα πόδια και σώμα έτοιμο για... Τρελές- σε περιμένω! Οι φωτογραφίες μου...kanesex.com
κάποιος άποψη;
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.356
Ντόρα να πας ή να πας στη Συγγρού με τη Νικόλ.Καλημέρα σε όλους! Έχετε να προτείνετε κάποια που να δέχεται και να δίνει σκληρό mouthfuck και deepthroat με σάλια και λοιπά;
Budget δυστυχώς μέχρι 50-60€
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.356
Νομίζω ναι. Οι ενεργετικοί σπανίζουν. Οι πιο πολλοί που πάνε με τρανς παθητικοί είναι φίλος.Και αν πάω εκεί μπορώ να είμαι μόνο ενεργητικός;
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.731
- Πόντοι
- 1.196
Πλασάρεις την γκόμενα μου ; (λολ)Μπες στο Ts dating και δες τι σου αρέσει περισσότερο (για εμένα η καλύτερη είναι η cammy) και μέσα από το τσατ που θα κάνεις ψυχολογησε την,τώρα χωρίς να ξέρω εμένα άποψη μου είναι να μην πας για πρώτη φορά φυλής
Συμφωνώ αλλά και η Yara είναι σκέτη καύλα !
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.264
- Πόντοι
- 1.056
Αυτές είναι TikTok - Make Your Day γατάκια ε γατάκια !
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.731
- Πόντοι
- 1.196
To ξόανο είναι τρανς ; Νόμιζα πως είναι γυναίκαΗ Πορτογαλίδα είναι μουνάρα. Η Ολλανδέζα κέρδισε απλώς γιατί είναι τρανς και ζούμε στο 2024.
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
ΤρανςTo ξόανο είναι τρανς ; Νόμιζα πως είναι γυναίκα
sTeL77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2011
- Like
- 4.288
- Πόντοι
- 441
Αθήνα τώρα καλλιθεα 6908859451 Μπεμπα καυλα η βασίλισσα της πίπας ειδα γύρισε Αθήνα…μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες;;; Τιμή κτλ;; & αν αξιζει;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις