Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ilias84

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
10
Η Nadia Moore Δουλεύει ακομα?
Δεν έχω δει αγγελία της εδώ και πολύ καιρό. Την ειχα εδώ και χρονια στα υπόψιν για επίσκεψη

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Εγώ στην πρώτη μου φορά πήγα με μια που δεν έρχεται πια στην Ελλάδα αλλά στην θέση σου θα έστελνα σε κάποια high class αφού είναι πρώτη σ φορά
Θέλω να έχει αρκετή θηληκοτιτα δεν ξέρω αν ζητάω πολλά..επησεις έχω ακούσει για κάποιες που είναι σε ένα σπιτάκι στην φυλης..αξίζει να πάω εκεί για πρώτη φορά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλω να έχει αρκετή θηληκοτιτα δεν ξέρω αν ζητάω πολλά..επησεις έχω ακούσει για κάποιες που είναι σε ένα σπιτάκι στην φυλης..αξίζει να πάω εκεί για πρώτη φορά;
Και αν πάω εκεί μπορώ να είμαι μόνο ενεργητικός;

kaparos8900000

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα..είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο τρανς για πρώτη μου φορά..θέλω να είμαι μόνο εγώ ενεργητικός γι αρχή..σας ευχαριστώ πολύ
Εγώ στην πρώτη μου φορά πήγα με μια που δεν έρχεται πια στην Ελλάδα αλλά στην θέση σου θα έστελνα σε κάποια high class αφού είναι πρώτη σ φου
Alyssa, nancy και κάποιες άλλες δεν θυμάμαι τα ονόματα τους

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Εγώ στην πρώτη μου φορά πήγα με μια που δεν έρχεται πια στην Ελλάδα αλλά στην θέση σου θα έστελνα σε κάποια high class αφού είναι πρώτη σ φου

Alyssa, nancy και κάποιες άλλες δεν θυμάμαι τα ονόματα τους
Που μπορώ να της βρω αυτές;

kaparos8900000

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Like
48
Πόντοι
0

Και αν πάω εκεί μπορώ να είμαι μόνο ενεργητικός;
Μπες στο Ts dating και δες τι σου αρέσει περισσότερο (για εμένα η καλύτερη είναι η cammy) και μέσα από το τσατ που θα κάνεις ψυχολογησε την,τώρα χωρίς να ξέρω εμένα άποψη μου είναι να μην πας για πρώτη φορά φυλής

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Μπες στο Ts dating και δες τι σου αρέσει περισσότερο (για εμένα η καλύτερη είναι η cammy) και μέσα από το τσατ που θα κάνεις ψυχολογησε την,τώρα χωρίς να ξέρω εμένα άποψη μου είναι να μην πας για πρώτη φορά φυλής
Σε ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες φιλαρακι

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Πρώτη φορά να πας Φυλής όχι. Ειδικά με αυτές που έχει τώρα. Παλιότερα θα σου έλεγα ναι γιατί ήταν η Δέσποινα που ήταν πολύ καλή γενικώς στη συμπεριφορά αλλά τώρα άστο.

Θηλυκή είναι η Βίκυ από Αγκύρας 1 αλλά είναι 50αρα. Πολύ καλή μέσα όμως, θα περάσεις καλά σίγουρα.

Αν θέλεις απλά τοπ εμφάνιση έχει αρκετές στο tsdating, μια καλή είναι η Gisele Bittencourt ,κορμάρα γυναικεία και συμπαθητικό πρόσωπο και ψωλαρα να ασχοληθείς :2funny:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Κάνε και μια έρευνα στο kanesex.gr

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Πρώτη φορά να πας Φυλής όχι. Ειδικά με αυτές που έχει τώρα. Παλιότερα θα σου έλεγα ναι γιατί ήταν η Δέσποινα που ήταν πολύ καλή γενικώς στη συμπεριφορά αλλά τώρα άστο.

Θηλυκή είναι η Βίκυ από Αγκύρας 1 αλλά είναι 50αρα. Πολύ καλή μέσα όμως, θα περάσεις καλά σίγουρα.

Αν θέλεις απλά τοπ εμφάνιση έχει αρκετές στο tsdating, μια καλή είναι η Gisele Bittencourt ,κορμάρα γυναικεία και συμπαθητικό πρόσωπο και ψωλαρα να ασχοληθείς :2funny:
Δεν με πειράζει το 50αρικο..απλώς θέλω να πάω κάπου να είμαι καθαρά ενεργητικός και να βγάζει θυκηκοτητα καθαρά για να δω αν θα μου αρέσει..και σιγά σιγά το προχωράω

Δεν με πειράζει το 50αρικο..απλώς θέλω να πάω κάπου να είμαι καθαρά ενεργητικός και να βγάζει θυκηκοτητα καθαρά για να δω αν θα μου αρέσει..και σιγά σιγά το προχωράω
Ααα 50αρικο εννοείς ηλικία χαχα

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Δεν σε αναγκάζει καμία να είσαι παθητικός.

Επειδή είναι πρώτη σου φορά θες κάποια να είναι άνετη και να μη σε κομπλάρει.

Εγώ προτείνω πάντα Μιχαέλα γιατί είναι από τις αγαπημένες μου και είναι χαλαρή γενικά στο στυλ.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206

Η Ζιζέλ μάλλον δε βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Διαφήμιση στο ts-dating δεν έχει αυτή τη στιγμή πάντως. Μπορεί να έχει πάει Βραζιλία για κάποια πλαστική, τουλάχιστον έτσι μου είχε πει πέρυσι τέτοια περίοδο πως σκόπευε να κάνει και σίγουρα μέχρι τον Οκτώβριο που πέρασε οπότε και την ξαναείδα δεν είχε πάει ακόμη.

bazilio

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Like
189
Πόντοι
0

κάποιος άποψη;
Θηλυκή, πολύ καλός χαρακτήρας, καλή στην συζήτηση,πεντακάθαρη κάνει ότι μπορεί να σε ευχαριστήσει, μόνο παθητική βέβαια,

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
Καλημέρα σε όλους! Έχετε να προτείνετε κάποια που να δέχεται και να δίνει σκληρό mouthfuck και deepthroat με σάλια και λοιπά;

Budget δυστυχώς μέχρι 50-60€
Ντόρα να πας ή να πας στη Συγγρού με τη Νικόλ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.731
Πόντοι
1.196
Πλασάρεις την γκόμενα μου ; (λολ)
Συμφωνώ αλλά και η Yara είναι σκέτη καύλα !

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Η Πορτογαλίδα είναι μουνάρα. Η Ολλανδέζα κέρδισε απλώς γιατί είναι τρανς και ζούμε στο 2024.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom