Διαγραμμένο μέλος 227374
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Παραιτήθηκα κ ολας από τη δουλειά. Αντίο φτώχειαθα χεστείς στα φράγκα
Παραιτήθηκα κ ολας από τη δουλειά. Αντίο φτώχειαθα χεστείς στα φράγκα
Πήγα πρόσφατα .πέρασα τέλεια. Λεπτή πιο όμορφη από τις φωτό .όχι μεγάλο στήθος . Αν σου αρέσουν τα gfe να πας ασυζητητι.![]()
TS Nina
Γεια σας αγαπητοί μου, Είμαι η TS Νίνα - η πιο όμορφη παθητική τρανς γατούλα, Εντελώς θηλυκή με φυσική ομορφιά, υπέροχο σφιχτό κορμί, μαλακό δέρμα και είμαι εδώ για πολύ ερωτική εμπειρία. Με φυσικό μαλλί και στήθος, καλλίγραμμα πόδια και σώμα έτοιμο για... Τρελές- σε περιμένω! Οι φωτογραφίες μου...kanesex.com
κάποιος άποψη;
Κοστολογεί?Πήγα πρόσφατα .πέρασα τέλεια. Λεπτή πιο όμορφη από τις φωτό .όχι μεγάλο στήθος . Αν σου αρέσουν τα gfe να πας ασυζητητι.
60 ευρώ.ανεση χρόνουΚοστολογεί?
ποια ηταν η πιο καυλα;Έγραψα 2 κριτικές προχθές στις Τρανς , μία για την Cammy και μία για την Roberta Alves .Δημοσιεύθηκε μόνο η 2η .Γιατί ; Πού απευθύνομαι γι'αυτό ;
H Cammy είναι αγαπημένη μου έτσι κι αλλιώς , δεν συγκρίνω , Εχω γράψει και άλλη κριτική και εδώ και αλλού .Απλ΄ως το καινούργιο πάντα εξιτ΄αρει .ποια ηταν η πιο καυλα;
Εχει εδώ κριτικές (ψάχνουμε και λιγάκι , οκ ; ) Keti τρανσέξουαλ γυναίκα ()
Έχει κανείς εμπειρία;Στις φωτο και στα βίντεο εδώ φαίνεται φοβερή αλλά κάπως είχα βρει το Twitter της το οποίο και δεν μπορώ να ξαναβρώ και σε μια πολύ πρόσφατη φώτο έμοιαζε να έχει χαλάσει λίγο.
Και που να ξέρω εγώ πως είναι γραμμένη σαν Καιτη για να το αναζητήσω; Σαν κατερινα την εψαξαΕχει εδώ κριτικές (ψάχνουμε και λιγάκι , οκ ; ) Keti τρανσέξουαλ γυναίκα ()
Ευχαριστώ παντωςΕχει εδώ κριτικές (ψάχνουμε και λιγάκι , οκ ; ) Keti τρανσέξουαλ γυναίκα ()
εγώ πάντως δεν είχα τρελλαθεί αλλά άξιζε ,η φάτσα είναι κάπως διαφορετική από κοντά _ λίγο πιό αγορέ - αλλά έχει κορμίΚαι που να ξέρω εγώ πως είναι γραμμένη σαν Καιτη για να το αναζητήσω; Σαν κατερινα την εψαξα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ παντως
Πήγες τον τελευταίο μήνα; Έχει διατηρήσει το κορμί της; Δεν μπορώ να την ξαναβρώ και στο Twitter δυστυχώς να ξαναδώ την φώτο που θυμάμαιεγώ πάντως δεν είχα τρελλαθεί αλλά άξιζε ,η φάτσα είναι κάπως διαφορετική από κοντά _ λίγο πιό αγορέ - αλλά έχει κορμί
οχι .Εχω πάει πριν απο πολύ καιρόΠήγες τον τελευταίο μήνα; Έχει διατηρήσει το κορμί της; Δεν μπορώ να την ξαναβρώ και στο Twitter δυστυχώς να ξαναδώ την φώτο που θυμάμαι
Εγώ στην πρώτη μου φορά πήγα με μια που δεν έρχεται πια στην Ελλάδα αλλά στην θέση σου θα έστελνα σε κάποια high class αφού είναι πρώτη σ φοράΚαλησπέρα στην ομάδα..είμαι καινούριος εδώ και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο τρανς για πρώτη μου φορά..θέλω να είμαι μόνο εγώ ενεργητικός γι αρχή..σας ευχαριστώ πολύ
Πες κάνα όνομαΜάγκες έχω δει τελευταία πολλές τρανς που κάνουν συναντήσεις να κάνουν live στο τικτοκ,άμα μπείτε και ακούσετε τι λένε θα γονατισετε από το γέλιο