batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.229
- Πόντοι
- 606
απο κοντα ποιο ωραιαΕίναι τόσο όμορφη όσο στις φωτογραφίες;;
απο κοντα ποιο ωραιαΕίναι τόσο όμορφη όσο στις φωτογραφίες;;
είναι στα υπόψιν εδώ και λίγο καιρό, όταν έρθει Αθήνα θα πάω.Έχω πάει κι εγώ μαζί της! Φοβερό παιδί, επικοινωνιακή, καλλιεργημένη, έξυπνη και πάνω απ' όλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ στον παθητικό της ρόλο κι οφείλω να ομολογήσω πως έιναι μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες gfe στον χώρο! Δεν άντεχα να μπαινωβγαίνω μέσα της, την είχα οργώσει κανονικά <3 Η εν λόγω μου πήρε 60 ευρώ, αλλά αυτή η ταρίφα ήταν για μισάωρο κι όχι για μία ώρα (ειδικά όταν παρέχει υπηρεσίες gfe).
Σημαντικός παράγοντας είναι και το γούστο από την πλευρά της βέβαια, αφού αν η Νίνα γουστάρει κάποιον πελάτη, φαντάζομαι πως μπορεί να τον κρατήσει και κατιτίς παραπάνω από μισάωρο με αυτήν την τιμή. Ακόμα, θυμάμαι πως σίγουρα δεν έχει τις ίδιες τιμές με όλους. Είχε ξεκαθαρίσει ότι άλλες τιμές παίζουν στους μεγάλους κι άλλες στους μικρούς ;)
Δε θα χάσεις! Είναι vfm ;)είναι στα υπόψιν εδώ και λίγο καιρό, όταν έρθει Αθήνα θα πάω.
είναι στα υπόψιν εδώ και λίγο καιρό, όταν έρθει Αθήνα θα πάω.
για πες μας ρε μουτρο τ πεζει μ αυτην τ κορασιδα ??Μπρο ειδικά η Nancy σε αυτή την συνέντευξη βγήκε και είπε 2000 μαλακιες, είναι τιγκαρισμενη με ψυχολογικά
Δεν έχω πάει ποτέ μαζί της ,μόνο μια φορά την πήρα τηλέφωνο και με κοροϊδεύε, την ρωτάω για τιμές και μου λέει "εγώ αξίζω ένα χιλιάρικο μόνο για να με κοιτάς" και χασκογελουσε παράλληλα, στην συνέντευξη φαίνεται ότι δεν της αρέσει αυτό που ειναι και αυτό που κάνει,φάσκει και αντιφάσκει,και μια φορά παρακολούθησα ένα live που έκανε στο τικτοκ, ότι ναναι ρε..για πες μας ρε μουτρο τ πεζει μ αυτην τ κορασιδα ??
για πες μας ρε μουτρο τ πεζει μ αυτην τ κορασιδα ??
Έχω πάει κι εγώ μαζί της! Φοβερό παιδί, επικοινωνιακή, καλλιεργημένη, έξυπνη και πάνω απ' όλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ στον παθητικό της ρόλο κι οφείλω να ομολογήσω πως έιναι μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες gfe στον χώρο! Δεν άντεχα να μπαινωβγαίνω μέσα της, την είχα οργώσει κανονικά <3 Η εν λόγω μου πήρε 60 ευρώ, αλλά αυτή η ταρίφα ήταν για μισάωρο κι όχι για μία ώρα (ειδικά όταν παρέχει υπηρεσίες gfe).
Σημαντικός παράγοντας είναι και το γούστο από την πλευρά της βέβαια, αφού αν η Νίνα γουστάρει κάποιον πελάτη, φαντάζομαι πως μπορεί να τον κρατήσει και κατιτίς παραπάνω από μισάωρο με αυτήν την τιμή. Ακόμα, θυμάμαι πως σίγουρα δεν έχει τις ίδιες τιμές με όλους. Είχε ξεκαθαρίσει ότι άλλες τιμές παίζουν στους μεγάλους κι άλλες στους μικρούς ;)
Έχουμε κάποιο λινκ για τη Νικόλ;Ντόρα να πας ή να πας στη Συγγρού με τη Νικόλ.
ρώτα τον διαχειριστή @antisthenisΡε παιδιά πως μπορώ να μάθω τι έγινε με δύο κριτικές που έγραψα για την Cammy ?
Δηλαδή έγραψα μια και επειδή δεν δημοσιεύτηκε την ξαναεγραψα .
Ρώτησα ξανά αλλά κανένας δεν μου απαντάει.
Εγώ πάντα εξυπηρετώ εφόσον ξέρω κάτι και ενημερώνω για τα θέματα εδώ ...
Ρε παιδιά πως μπορώ να μάθω τι έγινε με δύο κριτικές που έγραψα για την Cammy ?
Δηλαδή έγραψα μια και επειδή δεν δημοσιεύτηκε την ξαναεγραψα .
Ρώτησα ξανά αλλά κανένας δεν μου απαντάει.
Εγώ πάντα εξυπηρετώ εφόσον ξέρω κάτι και ενημερώνω για τα θέματα εδώ ...
Μάλιστα, έχω πάει μαζί της δύο φορές, και τις δύο φορές έμεινα ικανοποιημένος. Το εργαλείο είναι παχύ και το μήκος ακριβώς σωστό, ότι πρέπει.Έχει κανείς γνώμη για την lia ΚΑΛΑΜΑΤΑ TOP CLASS ΤΡΑΝΣ 6940901722
Έχουμε κάποιο λινκ για τη Νικόλ;
Εχει υπάρξει σχόλιο εδω καπου - αρνητικό - ομως εγώ που πήγα - οταν πρωτοήρθε πριν απο 2-3 μήνες (;) - ημουν σχετικα ικανοποιημένος (επειδή καθε φορά που πηγαίνω με μια εντελώς άγνωστη γουστάρω αλλά ΄δεν θα ξαναπήγαινα ...)Καλησπέρα συμπαίκτες, υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη;
Luana Fernandes. ( 690 925 5883)
Hello baby first time in grecee, im active and passive. Big cock 21 cm . Xxx limits.... Call me WhatsApp and viber ...kanesex.com